Review: Gama profesionala Superstar Volume de la Tigi


Folosesc produsele Tigi din gama pentru volum din data de 20 februarie si in cele doua luni de utilizare mi-am facut deja o parere sigura despre produse. Momentan am luat o pauza de o luna de la intrebuintarea lor, pentru ca folosesc tratamentul impotriva caderii parului de la Yves Rocher, format din sampon si fiole.

Fotografia a fost facuta saptamana trecuta si puteti observa ca produsele nu s-au consumat inca, ba chiar par intacte, in conditiile in care le-am folosit de 2-3 ori pe saptamana, uneori chiar si mai des. Sunt cu siguranta foarte economice si merita cumparate cu incredere.


Samponul Superstar are o aroma fabuloasa de zmeura! Nu contine sulfati si este bland cu parul. Are textura foarte densa, cremoasa, face muuulta spuma si nu incurca deloc parul. Ba chiar il lasa moale si descurca suvitele innodate cu succes. Este o adevarata placere sa il folosesc, mai ales din cauza mirosului de zmeura. Pretul sau este de 56 de lei, pentru un flacon de 250 ml, pe Carespot. Merita fiecare banut, avand in vedere ca o sa va tina cel putin 4-5 luni. Eu de cand il folosesc nu am ajuns inca la jumatate.


Balsamul Superstar miroase a capsuni! Este foarte dens, mai ceva ca o masca si hraneste parul foarte bine. Parfumul sau este intens si cu greu dispare din par. Este cel mai bun balsam pe care l-am incercat vreodata si niciodata nu am simtit nevoia sa aplic masca de par dupa ce l-am folosit (desi uneori am facut-o, pentru a nu neglija doamnele masti :D).

La fel ca samponul, este un produse economic, care se consuma foarte greu. Se intinde bine pe par si este suficiente o cantitate mica pentru o aplicare. Un tub de 200 ml costa 65 de lei pe Carespot.ro .


Lotiunea Superstar are un ambalaj superb, dar un miros nu foarte placut, cam artificial. Dar....acesta este singurul produs din cele trei prezentate in acest review care confera parului un volum WOW! Daca folosesc doar samponul si  balsamul nu observ mari schimbari in ceea ce priveste volumul parului, dar gratie acestui ser efectele sunt foarte vizibile iar buclele prind contur si ma trezesc cu ditamai caciula dupa uscarea cu foehnul.

Dintre cele trei, acest produs este si cel mai economic si pana in prezent nu am consumat nici macar 1/10 din el. Cred ca un flacon o sa ma tina cel putin un an!

Se aplica pe parul umed, prin masare pe toata lungimea sa si apoi se incepe uscarea cu foehnul. Mirosul sau artificial se estompeaza in timpul uscarii, iar la final parul ramane placut parfumat si plin de volum. Pretul unei sticlute este de 75 de lei pe Carespot.ro si este singurul produs din cele 3 pe care il voi cumpara din nou, cu siguranta, cand se va consuma. Tine loc si de spuma, fixativ, pentru ca ofera parului tinuta si cu toate aceastea nu il incarca . Este unul dintre cele mai minunate produse pe care le-am incercat si se potriveste perfect tipului meu de par. De cand il folosesc nu mi-am mai indreptat niciodata parul si imi place sa il las natural, in voia lui. Volumul se pastreaza foarte bine si il recomand in special fetelor cu par ondulat/cret, deoarece stiu cat este de greu sa se obtina volum in partea de sus a unui astfel de par.


NOTA: Am recomandat preturile de pe Carespot.ro pentru ca sunt mai mici decat in saloanele de coafura. Alte site-uri unde puteti gasi aceste produse sunt: toplineshop.ro, hairzone.ro, dar aici preturile sunt putin mai mari.


Comentarii

Universul DADA a spus…
Si mie imi plac produsele de la aceasta firma si desi sunt mai scumpe decat cele din supermarketuri merita. Bineinteles ca nu sunt toate extraordinare, dar cred ca asta ar fi imposibil. Pana si un produs precum Chanel,Givenchy sau altele, poate fi de o calitate mai indoielnica. Sper ca ai avut un Paste linistit :)
Gina Cristiana a spus…
De cand mi-a crescut parul foarte mult nu am mai avut volum la radacina si nici un produs de styling destinat volumului nu mi-a oferit asa ceva. Mi-ar placea sa incerc serul :)
te pupic
Toma Aurora a spus…
Dada, sunt de acord cu tine. In plus, cele din supermarketuri se consuma imediat, in 3-4 saptamani. Mie imi plac si unele din comert, dar nu am mai folosit de cativa ani decat produse profesionale. Diferenta nu este neaparat foarte mare, dar macar nu mai stau cu grija in fiecare luna sa iau sampon si balsam nou. Pupicei
Toma Aurora a spus…
Gina, de mi-ar creste si mie asa lung :((. Nici n-as mai avea nevoie de ser, numai sa creasca! :D
Simona a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Simona a spus…
Fiecare postare de-a ta e detaliata cu fix raspunsurile potentialelor mele intrebari :)

Acum sunt in perioada de co-washing, de fapt...incerc sa vad daca va avea vreun efect si la mine. Dupa acest experiment, incerc si acest sampon cu lotiune :) Yep...am un plan :)
Anonim a spus…
Hi Aurora,

as avea nevoie de un sfat de la tine, am parul vopsit blond inchis spre saten si as dori o gama de produse de ingrijire profesionala cu sampon, balsam, leave-in si de unde as putea sa le iau mai ieftin, poate ma poti ajuta.Multumesc mult si numai bine.Alix
Toma Aurora a spus…
http://www.aoro.ro/search.asp?EXPS=blonde

Accesand acest link vei gasi multe produse special create pentru ingrijirea parului blond, natural sau vopsit. Preturile sunt cele mai mici de pe internet, din cate am observat. Poti compara cu preturile de pe Carespot.ro pentru a face o comparatie. In soaloane sunt mult mai scumpe decat pe Carespot, asa ca diferentele de pret se vor vedea.


Pupici!
Anonim a spus…
Multumesc mult de raspuns.Te pup, Alix
Inrina a spus…
Ti-ai comanda tigi de pe aoro.ro?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Produsele sunt de la TopLine. :)
Anonim a spus…
Ciao!
Stii cumva daca produsele agraveaza matreata?
Toma Aurora a spus…
Bună! Cred că depinde de fiecare persoană în parte, însă am citit pe bloguri păreri negative legate de produsele Tigi în ceea ce privește apariția mătreții, deci s-ar putea să o și agraveze în cazul în care există. Încearcă să folosești ulei de cocos pe pielea capului, îl aplici cu 20-30 de minute înainte să-ți speli părul, apoi șamponezi de două ori la rând. E un remediu bun pentru mătreață.