Draga Iepurasule,


 In acest an imi doresc sa primesc de Paste din nou haine! Stiu ca nu am tinut post si nici nu am mers la biserica, dar te asigur ca am fost cuminte si chiar le merit!!!! Iepurasule, noi fetele, niciodata nu avem suficiente haine, pantofi si cosmetice, asa ca lista mea de dorinte va fi din nou incarcata si sufocanta pentru bugetul tau de mic vizitator de sarbatori, dar sa nu indraznesti sa apari cu labutele goale.

Stiu ca am promis sa nu mai intru pe site-urile cu haine din Uk, dar cum sa rezisti unei reduceri de 25% oferite de Dorothy Perkins? Nu stiai ca reducerile sunt atat de atractive incat pana si cea mai cuviincioasa femeie cade in ispita?! Am zarit pe paginile site-ului doua modele foarte dragute: o rochie roz cu negru si una roz deschis:


Doar stii ca marea mea slabiciune sunt rochiile, nu puteam sa nu le includ in lista de dorinte.
Si pentru ca tot se poarta salopetele in sezonul acesta, nu puteam sa nu tanjesc si eu la una din denim, foarte lejera si numai buna pentru zilele incarcate, in care ma duc la cumparaturi sau fac drumuri lungi si obositoare.

Promit sa o port cu niste tenesi colorati si cu tricoul meu cu margarete, ca sa nu arat chiar ca un zidar ce pleaca la munca. Si ca sa am cu ce o asorta, nu mi-ar strica un rucsac inflorat, de la Miniprix (pe care l-am zarit si in magazin si mi-a ramas gandul la el):


Doar stii iepurasule ca nu am niciun ghiozdan (cu exceptia celui sport de la Lotto, pe care il iau de obicei la drumetiile prin padure) si a celui din piele (care este mic si neincapator). :( Nu ai vrea sa apar in salopeta si cu geanta vintage din piele, nu-i asa?


Atatea fete iubesc aroma acestei game de la Yves Rocher si tare mult mi-as dori sa o primesc si eu. Am deja gelul de dus, asa ca te astept cu laptele de corp si cu apa de parfum. Profita de ocazie acum, cand se ofera si un gel de dus Moment de Bonheur cadou la orice comanda pe site-ul Yves Rocher (nota: am anuntat asadar si promotia nou lansata!).



Habar n-ai tu, iepurasule, cate videoclipuri am vizionat pe Youtube cu fete care isi uscau parul cu peria rotunda. Nu am decat perii clasice prin casa si tare mult mi-as dori sa exersez uscarea parului cu o astfel de perie. Daca ai stii, iepurasule, cat de greu mi se pare sa o tot rasucesti fara sa o desprinzi din par?! As avea evoie de luni intregi de exercitiu!

Doar nu crezi ca anuntam degeaba lansarea produselor Oyster pe site-ul Miniprix?! Normal ca imi doream si eu ceva (masca de par, masca de par :D). In plus, daca te inscrii la aplicatia de pe Facebook a site-ului primesti un cupon de 10-20% valabil pana pe 14.04. Asa ca pune-te pe treaba si completeaza cerintele si insfaca un voucher de discount. Stii ca este posibil ca operatiunea cu peria rotunda sa nu fie foarte benefica pentru parul meu, asa ca am nevoie de o masca hranitoare care sa il repare si sa il protejeze!
Mi-as dori pe langa toate acestea si ceaiuri din plante si fructe, aromate si racoritoare. Am vazut pe site-ul Fares multe arome imbietoare: ceai verde si vanilie,Kiwi, mere verzi, fructe exotice, lamai si portocale, capsuni si fragute. Stii doar ca am momente cand beau 3-4 l de ceai zilnic si imediat dau gata pliculetele dintr-o cutie. Momentan mi-am facut o rezerva generoasa de ceai verde de la farmacie, dar cine stie cat de insetata voi fi in perioada urmatoare.In plus, vine Pastele, mancarea va fi din belsug si ceaiul este necesar pentru accelerarea digestiei si hidratarea corecta a corpului.

Si nu uita, iepurasule, sa treci pe la fiecare si sa nu sari pe nimeni, pentru ca altfel te vom prinde de codita pufoasa si te vom face friptura, iar din blanita ta imaculata vom confectiona mansete si ciucuri pentru fular!

Comentarii

Simona a spus…
oh, postarea ta e mortala :)))! Foarte....a...creativa, haioasa! :))
Liliana a spus…
Tare pofticioasa esti :-) !

Presimt ca iepurasul iti va indeplini mai mult de jumatate din dorinte!
ilda76 a spus…
Oooohh, ce croiala si ce culoare au acele rochii!
Mi-a placut la nebunie si felul in care ai conceput scrisoarea...Nu esti de acord sa fie o scrisoare deschisa, colectiva caci, sunt convinsa, o multime de fete ar semna-o?! Eu prima!:))
Pupicei, Aurora!
Alina a spus…
:)) tare! sper ca iepurasul sa se conformeze! ;)
Dorina a spus…
Foarte frumoasa si haioasa scrisorica catre Easter Bunny :)
Toma Aurora a spus…
Mutumesc, Simona! Am o stare de spirit foarte buna zilele astea.O fi de la prea mult ceai verde baut! :))
Toma Aurora a spus…
Liliana, daaaaaaa, deja l-am convins pe iepurasul din mine sa treaca la fapte. Sper sa vina si la tine cu multedaruri si surprize!
Toma Aurora a spus…
Ilda, este o scrisoare colectiva, daca doresti. :D Ti-am vazut pantofiorii pe formul! Se pare ca deja te-ai rasfatat de Sarbatori si probabil te vei concentra pe cadourile pentru Dia!:*
Toma Aurora a spus…
Altfel,la oala cu iepurasul!!!!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Dorina!
Iepurasul trebuie anuntat si el din timp, la fel ca Mos Craciun. Am observat ca la noi, in Romania, nu este mare zarva cu acest Domn Iepuras (facand o comparatie cu Mos Craciun si Sfantul Valentin, care coloreaza toate vitrinele cu fulgi, globuri sau inimioare in perioadele specifice).
Universul DADA a spus…
Ar putea iepurasul sa imi aduca si mie rochita roz si setul Yves Rocher. Promit sa il astept cu morcovi proaspeti daca mi le aduce :)
Gina Cristiana a spus…
La mine a venit iepurasul mai devreme si nu mai am voie sa imi doresc hainute si cosmetice ceva timp (eu nu o sa il ascult), dar articolul tau numai la asta ma face sa ma gandesc..ufff
Lasa ca vine sigur cu traistuta plina la tine :D
Parfumul cu liliac este foarte frumos si persistent, zici ca este liliac adevarat, nu este un miros sintetic.
Unknown a spus…
Ah...cata dreptate ai :))
Toma Aurora a spus…
Bine ca l-ai anuntat. Cu siguranta a auzit rugamintea ta si sper sa iti si indeplineasca dorintele! Multi pupici!
Toma Aurora a spus…
Gina, eu am fost destul de cuminte in ultima perioada. Nici macar gelul de dus Cottage nu am indraznit sa il iau, ca sa nu il supar pe iepurasul din mine.

Neaparat vreau acel parfum. Am mirosit zilele aceastea gelul de dus si m-am indragostit teribil de aroma sa.Pupicei!
Toma Aurora a spus…
RaL, vai de cojocelul iepurasului daca nu apare macar cu o surpriza mica pentru fiecare!:D
Sper ca iepurasul tau trece si pe la mine :o3