Ultimele achizitii :)


Ieri am primit coletul cu produse de pe Internationaltibecom.ro, de unde mi-am achzitionat trei produse cu ajutorul unui cupon de discount comandat de pe Fundeal. Am prins aceasta oferta cu 10 minute inainte sa expire, pe data de 1 martie. Am platit 25 de lei si am obtinut o reducere de 50 de lei la produsele de pe site. Costurile de transport nu intrau in cadrul reducerii, dar preturile de pe site sunt oricum foarte bune, asa ca nu m-am sfiit ca joi sa si plasez repejor o comanda.

Mi-am cumparat apa termala Leocrema (varianta de 300 ml, pret pe site 21 de lei/pret in magazin 31 de lei), gel de dus Tesori dÓriente Fior di Loto (varianta de 250 ml, pret pe site 12 lei/pret in Sensiblu 23 de lei) si apa de parfum Jasmin di Giava (varianta de 100 ml, pret pe site 25 de lei/ pret in Sensiblu 45 de lei). In total am platit pentru ele 43 de lei reprezentand valoarea produselor plus transportul (9 lei).


Din DM mi-am cumparat mascara Scandal Eyes de la Rimmel, varianta negru intens, la promotie- 10 lei in loc de 20 de lei. Este un rimel bun, cremos, cu o periuta imensa. Avand in vedere pretul foarte avantajos, aceasta mascara merita cumparata. Tot din DM mi-am luat deodorant Adidas pentru piele sensibila, tot la promotie- 6 lei, iar din Kaufland mi-au atras atentia benzile de ceara de la Farmec. Imi pare rau ca nu am asteptat data de 8 martie cand le-as fi putut lua de pe site-ul Farmec cu 25% reducere, dar nu au costat deloc mult (7,5 lei)! Asadar v-am zis si de promotia oferita de Farmec de Ziua Femeii pentru toate produsele din magazinul lor online!



Ieri, inainte sa ma duc la scoala, am trecut cu sora mea pe la magazinelul tip outlet din zona Unirii. Aveau reduceri substantiale asa ca nu am putut sa plec cu mana goala. Din cate am vazut eu cel mai scump obiect vestimentar era redus la 25 de lei, iar pantofii si cizmele costau maxim 100 de lei. Pantofii erau foarte frumosi, veseli si colorati, dar erau extra-inalti si sigur nu as fi putut sa merg pe ei. Mi-am luat doua bluzite, pentru care am platit 30 de lei. Ambele sunt de la C&A, fabricate in Romania si costau 19, respectiv 25 de euro pe eticheta. In acest magazinel sunt aduse haine produse de romani pentru companii din afara (Topshop, Zara, Asos, Dorothy Perkins, New Look, C&A, Pull&Bear), din colectiile noi, dar care au mici defecte. Aceste defecte pot fi trecute cu vederea de cumparatori dar sunt refuzate de lanturile de magazine. Ambele bluzite sunt de lungimea unor rochii si vin foarte frumos cu blugi simpli.
Atunci cand nu sunt reduceri, preturile din magazin pentru haine sunt de maxim 50 de lei, iar pentru incaltaminte 150 de lei. Sora mea si-a luat aceasta rochita Asos cu 45 de lei, iar pe site pretul sau este de 132 de lei la reducere (250 de lei intreg). Modelele vin de obicei in foarte putine exemplare (unori chiar intr-un singur exemplar), dar se merita sa faceti o vizita mai ales daca sunteti in cautare de pantofi foarte colorati si veseli!

Iar acum vin si cu o veste proasta- Impreium Outlet de pe bulevardul Unirii s-a inchis! :( Era un magazin foarte interesant, cu branduri foarte celebre (Mexx, Miss Sixty, Jolidon, Triumph, etc), cu preturi foarte bune, reduceri de pana la 90%, un magazin cochet, care arata excelent in interior, dar care  si-a inchis portile, din pacate!

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Ca de obicei numai lucruri frumoase iti cumperi tu, as muri de drag sa am acces la dulapul tau :P

Te pup, la multi ani!
Anonim a spus…
Unde e mai exact magazinelul outlet de care vorbesti?
Dorina a spus…
Si eu vroiam sa te intreb unde e exact magazinul :)
Mereu iti iei numai lucruri dragute. E cumva ala unde in vitrina au si incaltaminte si haine de copii si pare un SH?
E mai aproape de Kenvelo sau de DM?
Vreau si eu ceva pretty si la reducere :)
LA multi ani si o zi insorita!
Toma Aurora a spus…
Este imediat dupa Illoti. Nu au haine de copii si nici incaltaminte, doar articole pentru femei si cateva pentru barbati. Magazinul arata ok in interior, este spatios si curat, sa nu va imaginati vreo bodega.
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Simona! Iti urez si eu la multi ani cu ocazia acestei zile si o primavara cat mai frumoasa!:*
Ioana Anca a spus…
Si eu am parfumul Tesori d'Oriente Jasmin di Giava. L-am primit anul trecut si la inceput nu mi-a placut, ma durea capul de la el si mi se parea ca miroase usor masculin (sau cel putin a parfum unisex). Insa pe masura ce l-am folosit a inceput sa imi placa tot mai mult. E preferatul meu si mereu sunt complimentata cand il port:X
Sa folosesti sanatoasa toate "bunatatile" pe care le-ai cumparat!
Ela a spus…
La multi ani!

O zi deosebita si multe bucurii!
Alina a spus…
la multi ani! :)

de cateva zile ma gandesc cum imi cumpar eu gel de dus Tesori d'Oriente :)) mai am putin si ajung sa am doar 3 geluri si atunci dau iama!!!! :)))
Alina a spus…
apropo, vezi ca tu esti sigur vizata la tag-ul de pe blogul meu :))
Dorina a spus…
Eu stiu toate magazinele din zona aia Aurora, dar era un outlet ala de care ziceam eu si vroiam sa stiu daca e ala.
Stiu ca nu sunt naspa (gen bodega) magazinele din zona aia :)
O sa ma duc si eu poate sa fac o vizita.
Toma Aurora a spus…
Ioana, mi se pare ca seamana identic cu Angel. De aceea l-am si cumparat. Prima data am citit mai multe reviews, sute de persoane l-au vazut drept replica fidela a Angelului. Cunoscand si originalul am fost socata sa observ cat de bine seamana. Si din punct de vedere al persistentei sta foarte bine!


Si ai dreptate- poate fi un parfum unisex. Cunosc baieti care se parfumeaza cu Angel pentru femei, deci e clar ca si pe acesta il poate purta un barbat!

Te pup si iti urez La multi ani!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Ela!:*
Toma Aurora a spus…
Alina, te inteleg! Si eu vreau sa imi cumpar multe cosmetice noi, dar am atatea noi sau abia incepute. Multumesc pentru tag-uire! Te pup, draga mea si iti urez la multi ani!
Toma Aurora a spus…
Dorina, stiu ca multa lume are o impresie proasta despre magazinele din acea zona. Si eu eram la inceput reticienta si le ocoleam. Dar adevarul e ca uneori gasesti haine frumoase si la preturi mici. Chiar si in magazinele cu preturi unice am descoperit uneori lucruri interesante. Pupici si spor la shopping!!!!!
Alice wonders a spus…
Thx de pont, chiar voi arunca un ochi in week end. Si la multi ani, sa ai o zi minunata in continuare!
Gina Cristiana a spus…
Outleturile de la Unirii sunt cele mai aproape de mine si cand sunt in pana de timp e inposibil sa nu gasesc ceva acolo. Am impresia ca Imperium Outlet este inchis cam din noiembrie, langa este sediul Oriflame si mereu cand am trecut pe acolo era pustiu...:( tot de la tine aflasem de el si eram tare entuziasmata sa ii trec pragul..
Sa le folosesti cu drag :*
Ioana Anca a spus…
La multi ani!!!...cu intarziere :d
Anonim a spus…
DACA AI TIMP SA IMI RASPUNZI TI-AS FI RECUNOASCATOARE CARE ILLOTI? CEL FOARTE MARE DINSPRE UNIREA SAU CEL MAI MIC DINSPRE UNIVERSITATE?
MULTUMESC ANTICIPAT.IULIANA
Toma Aurora a spus…
Cel mic dinspre universtate!
Anonim a spus…
Multumesc fff mult