Tag: My beauty blog


Multumesc fetelor care m-au tag-uit si de aceasta data! Imi place sa completez chestionare si mai ales sa le citesc pe alte pagini de internet!

1.Care sunt postarile tale preferate?

Postarile pe care le citesc cu cel  mai mare drag sunt cele de prezentare ale produselor cosmetice si cele de tip haul (imi place sa admir ultimele cumparaturi ale altor fete, sa ma inspir si sa citesc recomandarile lor referitoare la produsele cumparate). Imi plac si postarile in care sunt prezentate oferte si promotii!

2.Ce fel de bloguri citesti?

In primul rand citesc foarte multe bloguri de beauty, apoi urmeaza cele gastronomice, cele de fashion si blogurile unde gasesc prezentari de carte. Deseori ajung si pe bloguri apartinand unor politicieni/analisti politici, dar nu le urmaresc in mod constant.

3.Cum ai ales numele blogului?

Foarte simplu- este numele meu :D. Initial as fi vrut un nume mai jucaus, dar m-am gandit si la eventualitatea in care si peste 20 de ani voi dori sa scriu in continuare/redeschid blogul si atunci poate m-as fi rusinat din cauza vreunui nume copilaros.

4.Ce alte bloguri te inspira?

De inspirat, majoritatea ma inspira, altfel nu le-as mai citi. Partea proasta este ca majritatea ma inspira la shopping, deci la cheltuit bani :D. Apreciez foarte mult blogurile de gastronomie deoarece stiu cat de greu este sa iti iasa o reteta asa de bine cum doresti si mai ales cat de greu este sa fotografiezi un preparat alimentar ca sa il faci sa arate senzational, apetisant!

5.Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita?

Am invatat atat de multe, dar din ce imi amintesc momentan trebuie sa mentionez: cum sa faci o paleta de rujuri (Anda Zelenca), cum sa faci un scrub homemade (Sideris), cum sa repari un fard crapat (Meg), cum sa decorez briosele (Marra).

6.De ce ti-ai dorit un blog?

Acesta este cel de-al doilea blog pe care il detin. Primul l-am deschis in urma cu 6 ani, pe vremea cand scriam proza si poezii si publicam creatiile mele literare in reviste, carti si anuare. De vreo doi-trei ani am renuntat insa la aceasta pasiune (din mai multe motive, sper sa reusesc sa ma reculeg si sa duc la bun sfarsit ceea ce am lasat neterminat).

Blogul de beauty a aparut drept o prelungire a activitatii mele de forumiste (imi petreceam mult timp pe forumul Joy, iar cand acesta s-a inchis am simtit ca tot ce am scris noi, fetele, a disparut si nu va mai putea fi recuperat vreodata). Blogul mi-a oferit acea siguranta de continuitate,de dainuire in timp. (Asta doar daca nu vom fi hacuite cu toate si ni se vor sterge toate postarile :)))

7.Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mai mult?

Nu cred. Consider ca fiecare postare am scris-o atunci cand am avut ceva de zis, de prezentat si las la aprecierea cititorilor sa le catalogheze ca fiind mai bune sau mai putin bune.

8.Numeste un lucru bun si un lucru rau in a fi bloggerita de beauty?

Un lucru bun poate fi considerat primirea unor invitatii de a participa la evenimente, de a testa produse, de a te inscrie intr-o campanie de promovare. Spun acest lucru cu toata sinceritatea desi de foarte multe ori am refuzat cererile de colaborare din cauza produsele respective nu ma atrageau sau nu corespundeau necesitatilor mele.

Un lucru rau (asa cum au spus multe alte colege de blogosfera) este faptul ca oricand te poti trezi cu un comentariu rautacios la adresa celor scrise pe blog. Eu nu m-am confruntat de multe ori cu acest lucru si oricum nu sunt genul care sa supere prea usor. Stiu insa ca exista si persoane foarte sensibile (cum ar fi Ela de exmplu, o fata cu un suflet foarte delicat) care probabil ar fi deranjate de anumite critici rau-intentionate. Din capul locului eu va spun ca nu cred in criticile constructive (cu exceptia celor care sunt necesare in situatii critice, de genul, un prieten abuzeaza de anumite lucruri si incerci sa il indrepti, gandindu-te la binele lui).


9.Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?

I-as spune sa nu isi manifeste aceste porniri pe blogul meu pentru ca ii voi sterge de la bun inceput comentariul si astfel isi iroseste timpul si nervii ! Porniri violente avem cu totii, important este sa ne controlam cat mai bine, indiferent de situatie!

10.Cat de mult iti ia conceperea unei postari?

Uneori 10 minute- daca anunt vreo promotie sau vreo reducere pe vreun site sau in vreun magazin. In cazul prezentarilor de produse uneori imi ia si o ora pana public o postare. Mai mult de o ora nu cred ca mi-a luat niciodata, pentru ca nu as avea rabdare sa ma concentrez atata timp asupra unui anumit lucru. Unori las postarile neterminate si le continui in alta zi.

11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?

Virtual m-am imprietenit cu Marra, Gina, Ela, Simona, Descude, It's Friday, Meg, Alina (lui Brumarel), Ionny, Anda, Dorina,Coco, Catalina si multe alte fete pe care le citesc cu multa placere aproape zilnic. Stiu ca o prietenie virtuala nu se compara cu una fizica, dar traim intr-o epoca avansata tehnologic asa ca trebuie sa ne conformam cerintelor si sa ne cream un cerc de cunoscuti si in spatiul virtual.

12.De unde iti vin ideile pentru postari?

In primul rand imi vin de la produsele pe care le folosesc, de la modul in care imi place sa fac shopping si de la placerile de zi cu zi.

13. Tag-ul meu merge catre.....

....toate fetele care inca nu au completat aceast chestionar!



Comentarii

Marra a spus…
Auroooraaaa o sa fur si eu chestionarul si mai vreau sa te rog ceva:D
Sa-mi trimiti adresa ta pe mail pentru ca am am ceva pentru tine:D
Te puup
Gina Cristiana a spus…
:) ai dreptate, pana la urma tehnologia isi spune cuvantul si tot o prietenie se numeste si aceasta pentru ca primim si invatam multe lucruri unele de la altele.

Te pup

si voi prelua si eu tag-ul.
Toma Aurora a spus…
Marra, chiar te rog sa il completezi!
Adresa mea de mail este lace.bunny@yahoo.com

Pupici!
Toma Aurora a spus…
Gina, chiar il cautam pe blogul tau sa vad daca l-ai completat! Abia astept sa il citesc si la tine! Pup!
Marra a spus…
Nu nu:D ma refeream sa-mi trimiti pe mail adresa ta unde stai:D
Alina a spus…
:) ma bucur ca ma consideri o prietena virtuala, si eu te consider, mai ales ca-mi tot vine sa vorbesc cu tine :)