Review: Sampon Pure Wella Professionals


Am primit acest produs de la Hairzone.ro si l-am oferit spre testare surorii mele, in urma cu doua luni. Eu pe vremea aceea foloseam alte sampoane si ea se plangea foarte tare ca i se ingrasa parul asa ca am renuntat la a-l folosi si i l-am dat ei. Mentionez ca personal nu am utilizat niciodata samponul, asa ca va voi reda fix viziunea ei asupra produsului, fara a interveni!

Samponul Wella Pure este, asa cum scrie si pe eticheta, un sampon exfoliant. Desi nu are niciun fel de particule sau granule reuseste sa curete perfect scalpul, fara a-l agresa. Eu ma samponez de doua ori consecutiv cu el, de fiecare data folosind o cantitate cat un bob de mazare. Spuma sa este foarte densa, dar se clateste repede din par. 

Are un miros fresh, curat, fructat! Aroma sa este perfecta pentru sezonul cald si gratie calitatilor sale il consider de nelipsit unei persoane care se confrunta cu un par fin, cu tendinta de ingrasare. Mai ales vara, cand parul imediat mi se imbacseste, va fi o arma cosmetica pe care ma voi putea baza.

Desi il folosesc constant de 2 luni de zile, fara sa il alternez cu niciun alt sampon, pana in prezent nu am consumat mai mult de un sfert din continutul sau. Il folosesc o data la 3 zile, iar in intervalul dintre spalari parul se mentine curat si am observat imbunatatiri legate de volumul parului.


Samponul este transparent, dar are o consistenta foarte densa, aproximativ ca cea a mierii! Din aceasta cauza o cantitate mica este suficienta pentru spalarea intregului par. Lungimea parului meu este pana la sani, iar tipul sau este fin si pisicos, usor ondulat. Consider ca si o persoana cu parul foarte lung si des il poate folosi cel putin 3 luni de zile fara sa isi faca probleme ca i se va termina prea repede samponul.

Din cauza ca nu folosesc produse de styling nu va pot informa daca acest sampon reuseste sa indeparteze cu brio resturile de spuma, gel sau fixativ.

In ceea ce priveste matreata nu am observat nicio imbunatatire, dar nici nu s-a agravat situatia initiala. Ma confrunt cu o matreata locala de foarte mult timp. Singurul sampon care a reusit sa ma scape total de matreata este Head&Shoulders, numai ca acesta imi ususca firul de par pe lungime, dar mai ales la varfuri. Am incercat sampoane bio antimatreata, dar rezultatele nu au fost foarte bune. Daca aveti vreo recomandare (sampon, tratament, tonic capilar) va rog sa mi-o impartasiti.

Concluzia finala: este un sampon foarte bun pentru un scalp gras si sensibil, cu un parfum placut si foarte economic. Il recomand cu mare drag persoanelor care au un tip de par asemanator cu al meu deoarece merita investitia.

 

Aceasta este descrierea facuta de sora mea despre samponul purifiant de la Wella, un sampon profesional pe care il puteti comanda online de pe www.hairzone.ro , din saloanele de coafura sau din orice alt butic online de produse profesionale pentru coafat. Pretul sau este de 46 de lei pentru o sticluta de 250 de ml.

Comentarii

Rox a spus…
mie wella professional mi s-au parut cele mai bune dintre produsele de salon. nu am incercat joico, dar fata de kerastase sunt mai bune (ceea ce am incercat eu..) si costa de 2 ori mai putin!!!
Gina Cristiana a spus…
Ma identific cu descrierea. Nu stiu cand voi fi dispusa (insa daca fac un calcul cat dau pe sampon in 3 luni tot pe la suma aceasta de 46 de lei ajung) voi cumpara si eu produse profesionale, clar sunt superioare celor din hipermarket. :)
Rox a spus…
daca poti, ia. ei a, perioade: daca am mai multi bani imi cumpar daca nu, samponul garnier :)
Toma Aurora a spus…
Si mie imi plac produsel Wella. Joico mi s-au parut ca imbacsesc destul de tare parul, dar sunt persoane foarte multumite de ele. Kerastase mi-au placut de asemenea, doar ca sunt foarte scumpe. Sampon din comert nu am mai folosit de cativa ani, dar imi place Garnier Fructis ca si efect si Head&Shoulders Mentol ca aroma.
Toma Aurora a spus…
Gina, e cam aceeasi Marie cu alta palarie! Calitatea unui sampon profesional nu este foarte diferita de cea a unui sampon din supermarket, doar ca te tine mult timp si nu usuca deloc parul. Depinde si de firea ta- daca nu suporti sa folosesti un sampon cateva luni bune mai bine folosesti din comert, pentru a schimba mai des aroma. Sunt multe persoane care se plictisesc repede de un produs, asa ca sampoanele profesionale au si partile lor proaste!
Sadie a spus…
Pentru matreata de care se plange sora ta, i-as sugera sa incerce Selsun Blue. Eu sunt multumita de varianta pentru par normal spre uscat si am aflat despre el citind review-ul scris de Moony pentru samponul recomandat parului normal spre gras.