Review: Experiente cu Avon


Azi de dimineata m-am sculat pornita sa ma rimelez cu mascara SuperShok Max de la Avon, un produs pe care l-am primit cadou de la firma, alaturi de alte cateva zeci de produse, atunci cand am castigat unul dintre premiile concursului Advance Techiniques.

Aseara, pe la ora 12, bantuiam pe google in cautare de rimeluri noi, desi am 4 momentan in portfard. De cateva zile sunt pornita pe cumparaturi si am o senzatie rareori intalnita de a cumpara ceva ce am, dar care am senzatia ca e pe sfarsite. De exemplu, desi abia mi-am cumparat o apa de gura simt ca in 2-3 zile se va termina si voi ramane fara. Asa si aseara, desi stiam bine ca am rimeluri suficiente, plus pe cel de la Avon sigilat, nedesfacut, cautam ca bezmetica o mascara noua ! L-as numi sindromul cumparatorului vesnic nestisfacut!

Nu stiu cum se face dar aceasta senzatie apare in general o data cu vremea frumoasa si treptat se tempereaza! Daca reusesc sa ma stapanesc 2-3 zile este suficient ca pofta de a cumpara acel ceva sa imi dispara pana in momentul in care acel lucru imi va fi absolut necesar.

Mascara SuperShok Max este un rimel care pe mine nu m-a multumit din niciun punct de vedere. Are tendinta de a se usca imediat pe periuta si pe gene, astfel incat aplicarea a doua straturi a fost imposibila. Peria este imensa, cu peri rari si duri, care m-au intepat de multe ori pe interiorul pleoapei superioare. Se scutura de pe varfurile genelor foarte repede si imi lasa impresia de gene uscate si ochi iritati. Din punct de vedere estetic, aceasta mascara nu se vede urat, dar faptul ca are un continut atat de uscat ma va tine pe viitor departe de ea.

 Fara mascara
 Cu mascara


Nu stiu daca v-am mai spus dar ochii mei isi schimba culoarea in functie de machiaj. Atunci cand nu imi machiez ochii acestia sunt caprui inchis. Daca folosesc doar fard de pleoape se fac rosii, caramizii, iar daca folosesc doar mascara se fac verzi. De asemenea am observat ca dimineata cand ma trezesc ii am negri. Numai albastri vad ca nu se fac odata:))).

Pretul acestui rimel este de cca. 30 de lei, prea mult pentru ceea ce face. O varianta mult mai ieftina este rimelul Oriflame (in orice varianta), un produs cremos, foarte intens, cu rezultate magice fata de Supershock Max.

Produsul mi se pare asemanator cu Revlon Luxurious Lenghts si Bourjois Volume Glamour, alte doua mascara care s-au uscat repede si care imi faceau genele sa para uscate.


Acum cateva luni v-am vorbit despre un parfum care ma fascineaza de cand l-am descoperit- In bloom by Reese W. ! Acest parfum nu este deloc dulce ci usor si floral. Teoretic vorbind, nu este genul de parfum care sa ma atraga daca i-as auzi descrierea. Recunosc ca prima data am cumparat acest produs doar din cauza ambalajului. Cand l-am folosit prima data am simtit cum un cos plin de piersici coapte se rastoarna in narile mele. Am simtit si niste note florale incantatoare- de gardenie, ma informeaza producatorul!

Apoi am cautat sa fac rost si de gelul de dus cremos (care ma cucerise prin textura si aroma). L-am gasit intr-o oferta pentru reprezentanti, la 10-12 lei, redus cu 60%. Pe moment nu am realizat ca probabil nu o sa il mai gasesc niciodata si nu am fost inspirata sa imi comand 2-3 bucati.

In Bloom este parfumul ideal pentru diminetile de primavara si vara! Este aroma cu care eu imi doresc sa incep orice zi din sezonul cald. Este foarte fin si delicat si reprezinta unul dintre putinele mirosuri fresh, usoare, pe care le agreez!


Pe data de 22 martie voi plasa o noua comanda Avon, dupa 3 campanii de stat pe tusa si abia astept sa incerc o noua vopsea de par. Avon isi largeste paleta de culori cu doua nuante placute de saten. Vopseaua Palette s-a dus pe jumatate din parul meu, asa cum ma asteptam. A fost de ajuns o singura utilizare a placii de par pentru ca nuanta sa se estompeze si parul sa inceapa sa se deschida la culoare :(. De vina este tipul meu de par, pe care nicio vopsea nu rezista vreme indelungata.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Ai dreptate in ceea ce priveste rimelul. L-am folosit pana l-am terminat cu riscul sa ma trezesc mereu cu rimelul cazut sub ochi.

Mi-am cumparat si eu asta vara parfumul In Bloom insa nu l-am folosit decat de foarte putine ori. Il pastram pentru primele zile din primavara. Este un parfum floral foarte reusit.
As vrea si eu gelul de dus..pacat ca nu prea mai gasim astfel de produse reusite in brosuri.

Ce ochi speciali ai :)

:*
Alina a spus…
nici mie nu-mi place mascara si nu inteleg de ce-o lauda atata alte fete...
Cya a spus…
3 campanii doar? eu de 2 ani n-am mai folosit nimic de la Avon si nici ca ii duc dorul.Mascara nu folosesc decat de la Maybelline, au cel mai bun raport calitate-pret, imho.Dragut foc amabalajul parfumului, persista?
Toma Aurora a spus…
Si eu am luat la un moment dat o pauza de 4 ani, dar m-am reintors de dragul vremurilor trecute. Cam 3-4 ore rezista parfumul din pacate, iar pretul sau este destul de mare.
Toma Aurora a spus…
Mie nu mi-a placut nici Supershok simplu, nici acesta. Am citit si eu multe reviews-uri pozitive si din aceasta cauza abia asteptam sa se faca dimineata sa il folosesc!!!!Mare dezamagire!
Toma Aurora a spus…
Gina, ai dreptate, mereu se scot produsele foarte bune! Imi amintesc si acum de Dreamlife, de toate cremele lor de corp parfumate la borcan. Gamele Naturals cu migdale, pepene, orhidee, erau excelente! Gama SSS avea o aroma divina, iar acum miroase a plastic. Si cate si mai cate.....
Rox a spus…
mi-am cumparat si eu rimelul avon, care costa in ianuarie 18 lei. nu este nici f prost dar nici f bun. mi se pare ca in cazul meu indeseste genele, dar nu le alungeste. clar, nu il voi mai cumpara chiar si daca il gasesc la mai putin de 18 lei.
Toma Aurora a spus…
Eu l-am primit gratis cum am spus si in postare si ma bucur ca nu l-am platit din banii mei. Intradevar indeseste genele, dar le face tari ca niste tepi. Eu m-am demachiat la cateva ore dupa ce l-am aplicat pentru ca nu il mai suportam. Nu il consider nici eu extrem de slab calitativ, dar consider ca pretul sau ar trebui redus mult!
Mie imi plac foarte putine chestii de la Avon , printre care supershosck-ul si cateva parfumuri :D Pe cel care l-ai prezentat nu l-am incercat ,dar mi-ar placea . O sa il am in vedere :)
Gina Cristiana a spus…
mi-as dori foarte mult sa mai vad in revista pentru reprezentanti lotiunea today tomorrow always..nu am avut-o personal insa verisoara mea si-a luat-o de multe ori si imi sta gandul la ea, mirosul era foarte frumos.
Anonim a spus…
Iti impartasesc punctul de vedere privind rimelul. M-a dezamagit total. De abia asteptam sa-l schimb! Si asa am procedat si am gasit promotie in DM la Rimmel la 9,99 lei! Foarte incantata sunt de acesta!
coco a spus…
ca bine zici...cu cumparaturile alea :)))
Toma Aurora a spus…
Uuuuuuu....ai gasit mascara de la Rimmel!!!! Eu am cautat la mine in judet intr-un DM Scandal Eyes dar era gol raftul. Voi cauta si prin Bucuresti, sper sa prind o bucata macar! Stiu ca cei de la Rimmel au niste mascara foarte bune! Pup!
Toma Aurora a spus…
Nu-i asa, Coco? :)))))
Toma Aurora a spus…
It;s Friday te anunt ca desi miroase foarte frumos, in cateva ore devine poveste. Nu in sensul ca se estompeaza ci dispare cu desavarsire :(
Toma Aurora a spus…
Eu am avut-o, am consumat-o imediat! Sublima a fost! Am gasit-o tot asa, intr-o oferta pentru reprezentanti! Ce m-am amarat cand s-a terminat! :(
Anonim a spus…
in momentul de fata nu mai folosesc absolut nimic de la avon, poate mi-as mai lua mascara curlicious pt ca imi facea genele frumoase.

btw, am un mic giveaway pe blogul meu unde se poate castiga o bijuterie thboxes, poate te intereseaza: http://myfashionmorning.blogspot.com/2012/02/spring-giveaway.html
Toma Aurora a spus…
Theo, multumesc pentru invitatie! Pupici!
Dalia a spus…
Fiindca era o nebunie de nedescric cu acest rimel de cand a aparut la Avon, si vedeam cum alte fete sunt extrem de obsedate incat alt rimel nu vor si fara acesta nu pot sa traiasca, l-am incercat si eu la randul meu. Exact ce spuneai si tu, periuta este extrem de mare, perisorii aceia sunt foarte duri, fooooarte duri, abea am reusit sa ma fac ca aveam impresia ca ma zgarie, si, noroc ca nu m-am facut cu fond de ten, ca... am impresia ca jumate din rimel s-a scuturat la mine pe fata... :| :(