Mici momente de rasfat cu....Yves Rocher


Nu demult am primit pe mail o oferta de la Yves Rocher si am profitat de ocazie pentru a-mi comanda noul gel de dus cu rodie, din gama Jardins du Monde. Drept cadou pentru comanda am primit lotiunea de corp 2 in 1 cu efect de fermitate, din gama de ingrijire coroporala lansata in 2011.

Gelul de dus miroase foarte frumos, a rodie- unul dintre fructele mele preferate! Are o culoare vesela, energizanta, un ambalaj simplu si frumos (imi plac sticlutele gelurilor de dus Jardins du Monde). Ma bucura faptul ca cei de la Yves Rocher s-au gandit sa lanseze o gama fructata, deoarece ei comercializeaza in general produse cu arome florale (floare de lotus, ylang-ylang, lliac, floare de portocal, verbina, etc.). Mi se pare un produs perfect pentru sezonul cald si cu siguranta il voi cumpara din nou in viitor!

Lotiunea de corp are dublu efect: catifeleaza pielea si ii confera fermitate, in acelasi timp. Este un produs ce poate fi folosit pe post de crema  anticelulitica,deoarece contine extract de centella asiatica ( o adevarata arma contra celulitei si vergeturilor). Eu am fost multumita de toate lotiunile de corp incercate din aceasta gama  si faptul ca am primit produsul cadou prin newsletter m-a bucurat tare! Pretul unui flacon este de 48 de lei asa ca oferta a fost de neratat!

Am observat pe site un gel de dus nou, numit Jardin du Nymphes, care mi-a atras atentia, dar care nu stiu cum miroase. Voi l-ati incercat cumva? Cum vi s-a parut aroma sa?

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Suna bine gelul de dus cu rodie. L-am vazut si eu in catalog, insa nu l-am comandat. Poate o sa il iau direct din magazin..
Probabil cel verde are un miros mai fresh - cel putin asta imi inspira mie fotografia.
Gina Cristiana a spus…
Imi plac gelurile YR, sunt parfumate, fac o spuma bogata cu un pic de gel.. Ma gandeam sa imi iau o lotiune pentru fermitate si ochisem una la Avon.
Suna bine numele gelului de dus Jardin du Nymphes.
Nu mi-am mai cumparat ceva de YR de cateva luni cu toate ca primesc oferte :)) am reusit sa ma abtin.
Toma Aurora a spus…
Asa ma gandeam si eu, ca este mai fresh, asemanator cu cel cu floare de lotus (vad si un nufar in fotografie). Eu ti-l recomand pe cel cu rodie- este delicios!
Toma Aurora a spus…
Gina, nici eu nu imi mai cumparasem nimic de la ei de ceva vreme (din cate imi amintesc), dar voi ramane o fana a produselor chiar daca voi comanda mai rar. Ma bucur ca au revenit pe linia de plutire cu ofertele si gamele noi- intr-un timp stateau parca in blocaj si nu ne mai surprindeau cu nimic. Pupicei!
Crinutzz a spus…
Jardin du Nymphes este putin fresh cu o tenta de parfum barbatesc;D eu il folosesc momentan
Milena a spus…
Mie Jardin du Nymphes mi se pare floral fresh, miroase a flori parca mai mult. asta e parerea mea. si mie imi place gelul de dus cu rodie, l-am luat cand am fost in vizita la mama in Franta.sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Crinuzz, pentru informatie!Pupici!
Toma Aurora a spus…
Milena, multumesc pentru descriere! Gama cu rodie a fost lansata de curand in Romania, a gandesc ca in Franta are ceva vechime, dat fiind faptul ca la noi se produc mai greu schimbarile. Am vazut pe site-ul din Franta si geluri de dus bio din gama Jardins du monde. Sunt sigura ca si la noi s-ar vinde foarte bine si nu inteleg de ce nu le introduc si pe piata romaneasca! Poate pe viitor!
Alina a spus…
nu am voie la comenzi yr!!! :))
Anonim a spus…
Jardin du Nymphes este gelul meu de dus preferat. Nu pot spune ca este fresh, este intre fresh si dulceag. Este un gel de dus de poveste, magic, pe mine ma duce cu gandul la o padure locuita de creaturi magice ca nimflele...dar bine,eu sunt foarte visatoare.Din pacate nu se mai gaseste in magazin si foarte rar este disponibil si pe net. Eu ti-l recomand, cel putin pentru momentele in care vrei sa evadezi intr-o lume magica, ireala. Pupici :*