Crema mea preferata


Carcotasii care sustin in continuare faptul ca Avon comercializeaza numai produse mediocre inseamna ca nu au facut cunostinta cu Anew Rejuvenate. Din aceasta gama am folosit numai produse excelente! Gelul de curatare improspateaza si tonifiaza tenul, miroase frumos si imi lasa senzatia de ten perfect curat. Crema de noapte este un produs pe care l-am adorat inca de la prima utilizare. Auzisem atatea lucruri frumoase despre ea, atat de la femei cat si de la barbati si sincera sa fiu initial am fost sceptica. Fiind o crema 30+ ma asteptam sa fie destul de grasa pentru tenul meu mixt, dar s-a dovedit a fi exact ceea ce caut de atatia ani: o crema usoara, perfecta ca hidratant nocturn dar si ca baza pentru fond de ten, in fiecare dimineata.


 Crema se absoarbe la scurt timp dupa aplicare si nu ramane deloc la suprafata pielii. Lasa tenul foarte proaspat, usor racorit, catifelat si hidratat. Este o placere sa imi mangai fata dupa ce o folosesc! Eu, care de multe ori fugeam de cremele de fata din cauza ca pe multe le simteau uleioase, abia astept sa ma demachiez si sa ma rasfat cu acest produs revigorant.

Dimineata, aplicata ca baza de machiaj, crema se comporta excelent! Lasa tenul mat, intins si pregatit parca pentru fondul de ten. Nu face scamute si nu afecteaza aplicarea machiajului. Partea neplacuta este ca nu are SPF (crema de zi are si factor de protectie solara, dar pe aceea nu am desfacut-o inca, am zis sa o pastrez pentru luna aprilie cand razele soarelui vor fi mai puternice).

Am folosit de la Anew si gama Aqua Youth, dar Rejuvenate mi se pare gama care parca aduce toate beneficiile apei pentru tenul meu. Aqua Youth are din pacate un miros foarte puternic, de sapun ieftin, iar gelul hidratant  din gama nu este atat de hranitor pe cat ne anunta producatorul.

Singurul lucru care ma deranjeaza este ambalajul: este din sticla si este destul de greu. Nu mi se pare un ambalaj practic, usurel, pe care sa il poti strecura in poseta, dar avand in vedere calitatile cremei merita efortul de a fi transportata!

Pretul unui recipient de 50 de grame este de 60 de lei, dar de cele mai multe ori o gasim la promotie. In campania 5, de exemplu, pretul cremei este de 35 de lei (o promotie foarte buna!). Eu voi recumpara cu siguranta aceasta crema, deoarece este produsul meu preferat din categoria cremelor de fata. In general am fost incantata de toate cremele de la Anew, dar aceasta mi-a intrecut orice asteptare. Momentan cutiuta este aproape goala si dupa ce o voi termina voi incepe crema Aver cu vin de Cotnari. Apoi voi trece la cealalta surioara Rejuvenate- crema de zi cu SPF 15.








Comentarii

Alina a spus…
cand era in gama precedenta, am cumparat-o de cateva ori si-mi place fff mult, dar ca baza de machiaj se comporta ca dracu :)) poate ar trebui sa o recumpar.
Toma Aurora a spus…
Vai, Alina, sper sa nu patesc si eu asa ceva cu cea de zi. Am avut astfel de probleme cu cremele Avon de la Solutions in ambalaje vechi. Poate au mai lucrat la formula intre timp!Pup!
Macnetize a spus…
Nici eu nu-s de acord cu carcotasii, si nu ma refer doar la Avon. E si normal ca unele produse sa se potriveasca, altele nu. In fine, eu am zis mereu ca uzul cosmeticelor e o chestiune destul de personala si ce-mi face mie bine/rau poate face viceversa pentru altul.
Ca sa revin la Avon, eu am folosit ani de zile o crema de ochi de la ei, pe care, din pacate, au scos-o din productie. A fost crema cu care m-am inteles cel mai bine si inca mai sufar dupa ea.
Gina Cristiana a spus…
In afara de tratamentul pentru dermoabraziune nu am incercat nimic de la Anew insa as vrea sa imi iau serul acela care merge perfect cu dermoabraziunea. De exemplu eu la 20 de ani as putea folosi o crema pentru 30+ cum este aceasta? Nu imi place deloc gama Aqua Youth..
Te pup.
Toma Aurora a spus…
Gina, eu am 23 de ani si prima crema antirid am folosit-o la 14 ani. Eu nu obisnuesc sa ma dau cu crema zilnic, de aceea foloseam o crema o data la 6 luni si cautam sa fe cat mai hranitoare ca sa hidrateze pielea pentru o saptamana intreaga :)) Nici pe mne nu m-a impresionat Aqua Youth, de aceea nici nu am mai cumparat din nou ceva din acea gama.:*
Zuzele a spus…
Aurora, sunt de acord cu tine! Nu trebuie sa generalizam si, daca nu ni s-a potrivit un produs, sa spunem ca toate produsele Avon sunt varza. Am primit si eu astfel de comentarii la postarea aceasta despre Avon: http://www.pentrudive.com/2012/03/avon-in-cifre.html
ilda76 a spus…
Aurora, daca ma va intreba cineva vreodata cum am "adunat" un wishlist atat de bogat, ii voi spune ca e "vina" ta!:P
Pupicei!:)
Toma Aurora a spus…
Da, eram la curent cu aceasta postare pentru ca citesc aproape tot ce se scrie despre Avon pe bloguri, site-uri, prin reviste. Eu sunt reprezentant Avon doar pentru mine si comand uneori lunar, alteori o data la 2 luni, doar din cauza ca imi plac multe produse. Este foarte usor de criticat in ziua de astazi, nimeni nu sta sa se gandeasca ca majoritatea cosmeticelor au fix aacelasi cost de productie. Poate ca unii traiesc cu impresia ca Avon (compania) fura la greu si mai fura si reprezentantii pe deasupra , dar ei nu se gandesc ca 75% din ceea ce platesc in magazinele fizice reprezinta taxe de chirie, salarii pentru angajati, zeci de taxe suplimentare. Din 200 de lei cat platim pentru un parfum in Sephora, 24% pleaca fix spre tva, 25% spre salari, chirii, scazand profitul suplimentar pe care il are un brand renumit, costul de productie al parfumului e de tot rasul. Din aceasta cauza Avon ofera comision reprezentantilor, pentru ca ei substituie vanzatorii directi si ei sustin cu adevarat aceasta comanie-gigant.

Nu spun ca toate produsele Avon sunt bune, dar se intampla si la case mai mari sa o dea in bara.
Toma Aurora a spus…
Lasa ,Ilda, wishlistul poate sa fie kilometric! Important este sa nu se materializeze in intregime :D
ilda76 a spus…
:)) Parafrazandu-l pe Caragiale, as zice (ca haz de necaz):
Ba sa se materializeze in intregime primesc!:D
Miu Miu a spus…
Desi eu folosesc multe de la Avon fama Aqua Youth numai cosulete mi-a facut :(
Anonim a spus…
buna fetelor! eu va recomand sa terminati cu cremele astea comerciale pline de parabeni si sa incercati sa va faceti voi in casa o crema numai cu unturi si uleiuri vegetale! eu am incercat deja mi-a iesit super si sunt ffff incantata de ea.
cristina tacaciu a spus…
e normal sa nu generaizezi pto firma intreaga.e normal ca utilizarea cosmeticelor sa fie o algere bazata atat pe criterii subiective dra si pe criterii obiective. uita-te rog la ce ingrediente contine aceasta crema sau orice alta crema, ca e dintr-un catalog sa dintr-un plafar, si documenteaza-te asupra acelor ingrediente.defapt nu vreau sa ma pripesc si cred ca ai facut asta ntr-o oarecare masura.parerea mea este ca exista alternative naturale sau dermatocosmetice la cremele gen Avon si cele din supermarket care sa aiba acelasi efecte pozitive pe care le-ar dori cineva(dex sa hidrateze,sa lase tenu mat, sa diminueze ridurile) fara sa aiba acele ingrdiente nocive care in timp isi spun cuvantul asupra tenului.De ex eu am fost multtimp incantata de crem de noapte AVon Winter SOlutions, ii facea ft multbine tenului meu ,aparent.AM folost-o cma un an de zile ,timp in care m-am documentat foarte mult in privinta cosmeticelor,ba chiar am pornit si un blog de revieuw-uri.In momentul de fata nu m-as intoarce la aceasta crema pt ca are ingrediente nocive ce se pot aduna,in timp,in pieleamea,in sangele meu chiar , si prefer atunci sa folosesc altceva care are mai putine ingrediente nocive si maimulte ingrediente active pozitive. Aceasta este parerea mea, te rog sa nu te simti ofensata in vreun fel.O zi frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Anonim, nu contest faptul ca anumite ingrediente sunt nocive, dar eu una nu suport uleiurile vegetale decat seara. Am fosrte multe comandate de pe elemental si iherb, dar nu le pot folosi niciucum ziua pentru ca am tenul mixt si as straluci ca un bec.
Toma Aurora a spus…
Cristina, nu ma simt ofensata, stai linistita!

Nu pot sa spun ca nu ai dreptate in ceea ce ai afirmat mai sus, dar eu nu fac parte din categoria persoanelor dependente de produse bio sau 100% naturale. Desi folosesc si produse procesate chimic si naturale, nu pot sa ma pronunt ca am fost cucerita de o categorie anume. Produsele bio pentru par m-au dezamagit total- foarte scumpe si cu rezultate nedorite (par incalcit, varfuri deteriorate. Cand simt nevoia de ceva natural imi aplic un ulei vegetal direct pe fata seara.

Eu cu crema Winter Solution nu m-am impacat foarte bine din cauza ca era putin cam grasa pentru tenul meu. Rareori gasesc o crema potrivita, care sa fie foarte foarte usoara. Am mai testat creme bio pentru ten gras de pe Iherb, dar cu toate am avut aceeasi problema- ingrasarea rapida a tenului.


In schimb imi plac foarte mult sapunurile naturale! Mi se par mult mai bune decat cele extra-prelucrate. Pupici!
Unknown a spus…
Buna!
Si pe mine ma tenteaza foarte mult cremele de la Anew,deoarece am auzit numai laude despre ele chiar si de la barbati daaar am o intrebare in legatura cu varstele pentru care sunt adresate anumite creme , eu am 17 ani , crezi ca mi-ar afecta in vreun fel tenul daca folosesc aceasta crema sau altele din aceasi gama?
Multumesc! :-*:-*:-*:-*
Toma Aurora a spus…
Anette, poți încerca una pentru ten până în 30 de ani, nu văd ce rău îți poate face. Cele 40+ sunt de obicei mai grase și pot afecta tenul tânăr (eventual cu imprefecțiuni) în sensul că-l pot îngrășa peste măsură. Cea de la Anew Rejuvenate avea o formulă foarte ușoară, potrivită chiar și pentru un ten foarte tânăr. Pup!
Anca a spus…
Am și eu o întrebare!! Am 30 de ani... și un ten nu tocmai perfect... Nu am riduri ce ma deranjează, ci cearcăne... Întrebarea e pot folosi Anew Ultimate gold emulsie, numit? Am primit-o cadou... și as vrea sa o folosesc... mai ales ca am înțeles ca are un grad mare de hidratare! Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Bună, Anca! Poți începe să o folosești, este indicat ca o cremă antirid să fie folosită atunci când problemele apar. De exemplu, sunt tenuri care încep să se rideze încă din adolescență din varii motive (aer poluat, piele foarte uscată, stil de viață dezordonat, moștenire genetică). Pentru cearcăne poți încerca și uleiul de migdale dulci, mie mi se pare fantastic pentru pielea din jurul ochilor și costă cam 10 lei o sticluță de 100 ml, în magazinele naturiste.