Comanda Farmec


De 8 martie, Farmec.ro ne-a sarbatorit oferindu-ne o reducere de 25% pentru produsele de pe site. In ziua mentionata toate cosmeticele au fost reduse pe site cu 25 de procente si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu imi iau si eu ceva. In plus, am avut si  colege de comanda, asa ca tentatia a devenit un fapt implinit.


Acestea sunt produsele pe care mi le-am comandat eu, celelalte apartinand prietenei mele Dana (daca va intereseaza vreun aspect legat de cele cumparate de ea, o pot ruga sa raspunda la intrebari). Am comandat: pudra de argila pentru fata, argila alimentara, crema energizanta cu vin de Cotnari, pasta de dinti, apa de gura si balsam de buze cu miere.

Nu sunt foarte familiarizata cu produsele Farmec si foarte rar am folosit ceva de la ei, dar cu toate acestea sunt incantata de tot ce mi-am luat. Am folosit pasta de dinti si apa de gura si sunt doua produse foarte bune, diferite de tot ce am incercat pana in prezent. Pana azi foloseam Colgate Senstive Pro-Relief, un produs supra-apreciat in reclamele tv. Nu am observat nicio diferenta majora intre aceasta pasta de 20 de lei si una normala la 4 lei. Am observat ca se ususca si destul de repede si se consuma imediat, pentru ca e necesara o cantitate destul de mare pentru a face spuma.


Ce mi-a placut la produsele de ingrijire orala AslaMed de la Farmec? Faptul ca ofera senzatia de prospetime chiar si dupa ce mananci, pentru multe ore. Apa de gura nu ustura foarte tare cand imi clatesc gura, dar imi simt gura mentolata chiar si la 5-6 ore dupa ce am utilizat-o. Pretul lor este de 9.2 lei  si va sfatuiesc sa le dati o sansa desi au niste ambalaje neatragatoare, care pe mine ma duc cu gandul la era ceausista.


Gama Aver tin minte ca a fost lansata acum cativa ani si mereu ma simteam atrasa de pozele din reviste ale acestor produse. Intre timp, multe produse din aceasta gama cu vin de Cotnari, apa si struguri au fost scoase (gelurile de dus si lotiunile) si m-am bucurat cand am vazut crema pe site. Are un pret mic- 9,2 lei- si este ideala pentru tenul mixt/gras. Este foarte usoara, miroase superb, se absoarbe rapid, are niste particule roz foarte amuzante, are un ambalaj frumos, ascuns intr-o cutiuta superba!


In seara aceasta voi folosi pudra de argila pentru prima data. Probabil multe dintre voi o stiti si sunteti multumite de efectele ei, dar pentru mine reprezinta o noutate. De fapt, mint, am primit un pliculet de la o colega de camera, acum 5 ani si imi amintesc ca mi-a placut la nebunie. Nu stiu de ce nu am cautat pudra in magazine, dar ma bucur ca acum se afla in arsenalul meu de infrumusetare.


Tot auzisem de argila alimentara, de beneficiile ei, de faptul ca este benefica pentru stomac si pentru remineralizarea corpului primavara. Nu am zarit-o niciodata prin farmacii, dar daca o sa vad ca intradevar functioneaza o voi recumpara cu siguranta. O cutie cu 21 de pliculete costa 7.5 lei, un pret accesibil oricui.



Imi place foarte mult balsamul cu miere si il consider o alternativa mai ieftina pentru fanale luciului de buze pentru volum de la ELF. Efectele sunt identce, doar ca acest balsam nu este deloc lipicios, este mai mic si mai practic si chiar imi place ambalajul sau. Pretul sau intreg este de 5 lei si este un balsam incantator! L-am remarcat de multa vreme pe blogurile fetelor, dar abia acum l-am achiztionat!

Sunt foarte multumit de aceasta comanda. Produsele m-au costat 40 de lei cu reducere si sunt mandra de mine ca am acordat o sansa unui brand romanesc. Va spun cu sinceritate ca niciodata nu am studiat aceste produse in supermarketuri sau farmacii, pentru ca nu ma atrageau. Amabalajele lor nu sunt cele mai reusite, dar continutul este bun, este mai lipsit de substante chimice fata de alte cosmetice si mai putin parfumate, colorate, procesate. Se simte acest lucru din textura iar listele de ingrediente imi intaresc spusele.

Comentarii

Anonim a spus…
Buna Aurora,
si eu cu colegele mele de servici am facut comanda la farmec si ne-am luat multe produse cu ocazia reducerii de 8 martie, toate sunt super chiar daca la unele ambalajul lasa de dorit si nu e atragator, dar produsele cum ai zis si tu nu contin atat de multe chimicale si sunt de calitate, ne-am luat tratamente de par, creme de fata, argila, creme doina :) si cosmetice, lacuri de unghii care sunt foarte rezistente si de calitate.O seara faina.Pa
Adelina Radu a spus…
Mi-as fi cumparat si eu daca eram in tara. Sunt ft interesante produsele. Sa le folosesti sanatoasa!
Blue Lady a spus…
Foarte interesante produsele cumparate.Eu sunt o fana a cremei de fata Aver cu vin de Cotnari (am facut si o prezentare a cremei pe blogul meu), sunt deja la a treia cutie. Imi place ca nu imi face piele lucioasa, am folosit si creme mai scumpe decat aceasta si nu am fost deloc multumita. Sa le folosesti cu placere!
Gina Cristiana a spus…
Eu folosesc argila de multi ani insa cumparata la kilogram. Am folosit si Aslavital argila si mi-a placut insa asta inainte de a o descoperi pe cea de mai sus :) am baut si eu argila insa am observat ca raguseam de la ea.
Mi-am dorit si eu balsamul insa acum ca s-a terminat frigul nu voi mai cumpara, acstept pana la toamna :)
Toma Aurora a spus…
Hello!

Va urez sa le folositi cu mult drag si ma bucur ca ati profitat de ocazie. Promotia a fost foarte buna, avand in vedere ca preturile produselor sunt mai mici pe site decat in magazine, chiar si nereduse.

Mi-am amintit de laptele demachiant Doina, un produs cu istorie si destul de bun, mai ales in perioadele in care avem tenul mai uscat!

Multumesc pentru urare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Adelina, lasa ca iti poti lua daca te vei reintoarce in Romania. Nu fi suparata! :*
Toma Aurora a spus…
Si eu cred ca o sa devin fana. Mi-am aplicat din nou un strat....mmmmm, ce divin miroase si ce senzatie de prospetime ofera!

Multumesc pentru urari! :*:*:*
Toma Aurora a spus…
Gina, o sa beau argila doar 7-10 zile, pentru ca am mai auzit de persoane care au ragusit putin dupa ce au consumat-o. Sper sa imi priasca si sa nu am efecte adverse.

Foarte economica varianta la un kg....inseamna ca ai argila pentru un an de zile!!! Pupicei!


P.S: Balsamul e foarte racoritor, cred ca este potrivit si pentru vara!
Dorina a spus…
Aurora nu a fost scump transportul?
Eu am vrut sa comand si am vazut ca era in jur de 25 de lei parca. Am si eu balsamul si imi place mult.
Vroiam benzile depilatoare si lotiunea impotriva caderii parului, dar cand am vazut cat e transportul m-am lasat pagubasa :)
Sa le folosesti cu placere pe toate.
Toma Aurora a spus…
Dorina, eu am ales transportul prin Posta Romana- 8 lei. Prin curier era 35 de lei pentru localitatea mea si am zis ca nu are rost sa platesc asa mult.
Dorina a spus…
Aa, inseamna ca nu am vazut eu bine. Eu am vazut doar prin curier, nu am vazut si posta. Poate o sa-mi comand si eu ceva :)
Ionny a spus…
Eu am un pitic pe creier cu acest brand.. am folosit crema de fata si mi-au aparut puncte negre. De atunci nu ma mai atrage..:D Oricum, sper sa iti priasca si sa le folosesti cu drag! Pupici:*
Unknown a spus…
Sa le folosesti cu spor si rezultate!Si eu am plicurile de argila cosmetica,n-as putea trai fara mastile cu argila!Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ma gandesc ca poate de Paste o sa mai faca o reducere asemanatoare! Asa o sa te poti bucura si de o mica reducere!
Toma Aurora a spus…
Si eu am fost dezamagita de gama Gerovital Plant de la Farmec. Nu era potrivita pentru tipul meu de piele si am abandonat rapid folosirea produselor. Sper sa nu mai am neplaceri! :*
Toma Aurora a spus…
Endre, am folosit si eu masca, acum o ora si jumatate. Imi place foarte mult, lasa pielea foarte catifelata si calmeaza toate iritatiile. :*
Ioana a spus…
Out off topic: imi place la nebunie blog-ul tau ;-)
Intr-adevar argila este nemaipomenita. Eu o folosesc la mastile de fata.
Acum aflu si eu despre produsele de igiena orala. Cred ca am sa plasez si eu o comanda cat de curand.
Anda Zelenca a spus…
Ce de bunatati!:X