Bunatati bio de la Un.soare


De curand am primit de la fetele de la Un.soare un pachetel cu doua mostre ale produselor comercializate de ele, iar alaturi o lista cu ingredientele folosite pentru prepararea acestor bunatati. Apreciez faptul ca au hotarat sa trimta samples catorva persoane, desi sunt un brand nou-lansat!

Relatia dintre mine si produsele bio nu a fost in general una foarte fericita.La capitolul sampoane si balsamuri am fost profund dezamagita de ce am incercat, dar cu toate acestea am zis sa le mai dau o sansa produselor de pe Iherb. In ceea ce priveste cremele de fata, iarasi am fost dezamagita, deoarece eu am un ten mixt, iar cremele bio (handmade in special) au fost mult prea grase, datorita continutului ridicat de unturi si uleiuri. Singura relatie buna a fost cu sapunurile facute manual, din ingrediente naturale, de care am fost in general foarte incantata.

Revenind la produsele Un.soare, o sa va impartasesc parerile mele dupa o scurta folosire a produselor, deoarece am consumat rapid mostrele. Pe termen lung este posibil sa se observe si alte aspecte ale acestor cosmetice naturale.


Crema de fata este foarte frumos parfumata, a cacao si citrice (mie personal imi aminteste de biscuitii cu jeleu Jaffa). Din pacate este foarte uleioasa si nu am putut sa o folosesc decat seara. Consistenta sa este aproape lichida si trebuie sa aveti grija unde pastrati cutiuta. Eu am asezat-o pe un cartonas! Trebuie sa recunosc ca este o crema foarte hidratanta si a reusit sa imi calmeze o iritatie din jurul nasului (pe care o am datorita racelii care m-a rapus). Se intinde usor si parfumeaza placut pielea.

Nu pot sa o recomand unei persoane cu tenul mixt/gras decat ca hidratant pentru noapte, deoarece este imposibil de folosit pe sub machiaj.

Pretul unei cutiute de 50 ml este de 35 de lei si consider ca merita acesti bani deoarece poate substitui cu brio orice crema puternic hidratanta si in plus este si 100% naturala.


Untul de corp are in schimb o textura fondanta, care se absoarbe mult mai repede si care nu lasa senzatia de gras pe piele. Este discret parfumat, a cocos si l-am folosit pe post de crema de maini, avand in vedere marimea continutului cutiutei.

Untul este foarte hidratant, dar spre deosebire de crema de fata este greu de intins pe piele. Din aceasta cauza nu stiu daca pretul sau, de 40 de lei pentru 85 de ml este avantajos.  Avand in vederea textura sa, probabil as consuma o cutiuta intr-o saptamana, ceea ce nu ma incanta foarte tare.


Recomand aceste produse persoanelor interesate de cosmetice bio, obtinute numai din ingrediente naturale. Eu una nu apartin acestei categorii si nu am fost pe deplin convinsa ca merita cumparate in varianta full-size.


Le multumesc fetelor pentru oportunitatea oferita, de a testa cosmeticele produse de manutele lor si le urez succes in manufactura cosmetica!

Comentarii

coco a spus…
imi place !
Alina a spus…
crema de fata mi se pare interesanta :)
Simona Tucu a spus…
Crema de fata pare interesanta, dupa descrierea ta, mie imi place ca cea de noapte sa fie putin mai grasa, obisnuiesc sa ii ofer seara un masaj facial pielii si asta o pot face numai cu o crema mai grasa, mai uleioasa, insa pentru crema de zi, treaba sta exact invers, e nevoie sa fie usoara, sa nu lase pielea unsuroasa, dar sa aiba o buna adrenta pentu fondul de ten... :P
Si pretul este extrem de mic pentru crema de fata.
___________________________________________________

Iti impartasesc parerea cu privire la produsele naturale pentru ingrijirea parului, sampoanele cel putin m-au dezamagit si pe mine total, in general pe cat de deschisa sunt sa folosesc astfel de produse pe piele, pe atat de reticenta sunt pentru cele destinate ingirjirii parului. Adica as folosi uleiuri, inca mai vreau pe cel de cocos iHerb, insa doar complementar, sampoane sau masti naturale exclus.
_________________________________________________

Le urez si eu succes, fetelor, respect munca acelor oameni care o fac cu daruire, din suflet!
Unknown a spus…
Ce frumoase sunt!Acum aud de Un Soare,ma bucur ca le-am descoperit.
Toma Aurora a spus…
Coco, ti le recomand daca esti in cautare de produse bio foarte hranitoare!
Toma Aurora a spus…
Este hidrantanta si miroase superb. Nu am mai intalnit un miros asa frumos. Mi-as dori foarte tare un parfum cu aceasta aroma.
Toma Aurora a spus…
Simona si eu m-am rasfatat in serile in care am aplcat crema. Fiind uleioasa simteam cum pielea se destinde, iar parfumul foarte placut s-a pastrat pana dimineata.

Am folosit un sampon oribil si scump bio si un balsam din aceeasi gama si de atunci fug de produsele bio pentru par. Aveam impresia ca usuca si incurca parul foarte tare. Cred ca nici detergentul de vase nu ar fi fost atat de agresiv.


Ma bucur de fiecare data cand vad fete din Romania ca se apuca de mesterit cosmetice. Am avut si eu cateva incercari si stiu ca nu e usoara aceasta treaba. Iti trebuie timp, foarte multa rabdare, instrumente si ingrediente de calitate. Mie in afara de scrub nu mi-a iesit nimic si de aceea am preferat sa aplic direct unturile/uleiurile/vitaminele pe piele/par, decat sa le stric in combinatii prost calculate!
Toma Aurora a spus…
Imi place foarte tare emblema lor, mi se pare vesela si ma trimite cu gandul la vara, lamai si portocale :D
Ela a spus…
Mi se par bune amandoua dar pretul este cam mare.
Alexandra a spus…
Foarte tentant,mai ales ca sunt cosmetice bio,chiar adca nu este potrivita pentru zi este bine sa avem si o crema puternic hidratanta in portfard.
In orice caz...eu nu mai stiu ce sa folosesc in materie de crema de fata...Parca nimic nu imi primeste...
Unknown a spus…
Ce interesant ! O să arunc o privire pe site-ul lor.