Wishlist primavaratic


Din cauza lipsei de timp nu am mai scris pe blog! Acest lucru nu inseamna ca nu am mai rasfoit paginile blogurilor, nu am mai bantuit pe forumuri sau ca nu am mai cumparat nimic! Ma gandesc deja la primavara, la ce haine voi purta o data cu iesirea prietenosului soare, la ce produse de ingrijire voi folosi si chiar la un stil de viata mai sanatos (desi aceasta promisiune a fost de atatea ori facuta si incalcata, incat nici mie nu imi vine sa ma mai cred).

Astept cu nerabdare rochita de mai sus, pe care am comandat-o de pe Asos, in urma cu cateva zile. Am ramas datoare sa va arat si rochita cu paiete aurii (care este absolut superba) si alte cumparaturi de pe site-urile din strainatate. Momentan astept doua comenzi si am zis sa se stranga mai multe fotografii pentru o postare.
Si aceasta este o rochita pe care mi-am comandat-o si pe care abia astept sa o port in aceasta primavara! Mi se pare discreta si usor de purtat. Mereu mi-au placut rochiile roz pal, decorate cu dantela neagra, dar niciodata nu mi-am cumparat un astfel de model. Mi-a fost mereu teama ca materialul sa nu fie transparent si sa fiu nevoita sa o port ca pe o tunica. Dar toate rochiile din voal de la Dorothy Perkins au fost dublate si perfect opace, asa ca nu am stat mult pe ganduri si am pus-o in cosul de cumparaturi.





Ma simt foarte atrasa, in aceasta perioada, de nuantele de alb laptos, bej foarte deschis, ivoire. In general, de nuante foarte deschise, semanatoare culorii untului si a bezelelor.


Cand o sa am putin timp liber, vreau sa imi fac o agrafa de par cu lacramioare, asemanatoare acestui buchetel, care este o brosa superba pentru mire! Am gsit-o pe blogul unei persoane care se ocupa cu decoratiuni si accesorii pentru nunta si am salvat-o, gandindu-ma ca intr-o buna zi ma va inspira!

Imi plac foarte mult lacramioarele, sunt florile mele preferate, alaturi de trandafiri! In martie voi incepe setul Green valley de la Sabon si ma gandesc deja sa completez setul cu un parfum usor de lacramioare!


Am zarit in catalogul Faberlic un nou parfum ale carui note de baza sunt cele de margaritar! Nu stiu exact daca il voi cumpara pana in luna martie, dar in aceasta primavara ma ambitionez sa il cumpar (cu toate ca mi-am promis sa nu mai cumpar parfumuri, pentru ca am prea multe. Pote ma voi abtine, poate ca nu!)


Si acum ca am ajuns la punctul sensibil, cel al produselor cosmetice (spun sensibil pentru ca ma abtin de multa vreme sa nu mai cumpar nimic si chiar am reusit!). Pentru cei care nu au aflat inca, ieri s-a lansat catalogul Faberlic in limba romana. Eu l-am primit pe mail si nu stiu sa va zic unde il puteti gasi online, dar daca il doriti cu ardoare imi puteti lasa adresa de mail intr-un comentariu si va dau un fw cu brosura atasata.

Am vazut atat de multe bunatati incat trebuie sa renunt in continuare la orice alt produs cosmetic produs de alta firma pentru a-mi concentra finantele spre lucrusoarele dorite:

Comentarii

Carmen Tobias a spus…
Ce frumoase sunt rochitele, toate-mi plac! :)
Si eu am una "noua" (de fapt vintage) de care sunt mandra, am promis pe fb ca o postez, poate reusesc azi :))
Toma Aurora a spus…
O sa te urmaresc pe Fb, Carmen!Iubesc rochitele vintage. Am senzatia ca in ziua de azi nu mai exista materiale la fel de bune ca inainte si nici nu mai sunt la fel de frumos lucrate ca altadata!
Gina Cristiana a spus…
Ce rochite dragute :) o haina tine mult mai mult decat niste cosmetice care poate nu sunt nici bune, tine-o tot asa. Iti las adresa mea si imi poti trimite si mie brosura? ginutza_cristiana@yahoo.com
PS: imi era dor de un articol scris de tine.
te pup
Aaah: Iar ne-ai incantat privirile cu tot felul de minunatii! Cel mai mult imi plac rochitele cu dantela neagra. Amandoua sunt perfecte!

Cat despre lacramioare - sunt unele din florile preferate ale mamei. Recent am descoperit niste "tarte" Yankee Candles care miros perfect a lacramioare! Parca "Garden hideaway" se numesc...insa nu mai tin minte exact (am mirosit vreo 30 si ne-am facut un wishlist luuuung) :) Le gasesti la magazinele Diverta.
miki a spus…
Catalogul il gasiti aici
http://www.faberlicromania.ro/catalog-faberlic.html
Cred ca asta este.
Toma Aurora a spus…
Ti-am trimis mail, Gina!
Ai dreptate in legatura cu hainele, sunt mai de durata fata de produsele cosmetice. Unele te tin chiar ani buni!
Alina a spus…
cred ca mi s-a sters comentariul si nu stiu pe ce am apasat si ce am facut.


iti ziceam ca pozele tale mi-au facut chef de shopping, ca as dori si eu catalogul pe alinaluibrumarel@yahoo.com si ca-ti multumesc ca ni-l arati si noua si ca ai un tag la mine pe blog ;)
Toma Aurora a spus…
Pisicuto, 30? Inseamna ca ai un adevarat miros de felina. Eu dupa ce miros 4-5 lucruri parfumate deja ma iau durerile de cap. Multumesc pentru recomandare. Eu am spray Glade de camera cu lacramioare, dar e cam fake, ce pot sa spun! Lumanarele de care imi povestesti suna perfect!!!!
Toma Aurora a spus…
Da, exact acesta este, Miki! Imi multumesc mult ca ai postat linkul! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, ai mail!
A pus si Miki mai sus un link de trimitere catre catalogul in limba romana!


Imediat intru pe blogul tau sa preiau tagul!


Te pup!
miki a spus…
Acu, in alta ordine de idei, nu vi se par un piculet cam scumpe produsele lor? Hai sa zicem ca unele dintre ele, cu reducere, sunt mai accesibile, dar altele (produsele pt.curatenie, de exemplu) ma lasa pur si simplu speechless. Cu atat mai mult cu cat, eu una, n-am nici cea mai vaga idee despre calitatile produselor lor.
Alina a spus…
da, am vazut linkul dupa ce am postat:))

mersi frumos.
Gina Cristiana a spus…
:) Multumesc. Mai ales rochitele acesta nu are cum sa nu fie utile si peste 2-3 ani.
Miu Miu a spus…
Vai de mine imi plac toate toate :X
Marra a spus…
doamne da ce frumoase sunt rochitelele:X:X:X ma faci sa pacatuiesc!
pup
Krista a spus…
Preferatele mele sunt 1,3 si 4! Doamne abia astept sa vina primavara sa imi scot rochitele de la naftalina :(
Dorina a spus…
Imi plac toate, dar a doua e superba...
Toma Aurora a spus…
Produsele lor cosmetice mi se par ok ca pret. Eu le-am folosit aproape un an de zile si am fost foarte multumita de ele. Mi s-au parut superioare fata de Avon si Oriflame. Acum sunt curioasa daca se prezinta la fel de bine. Produsele de curatenie sunt scumpe, dar poate or fi si bune. La Amway de exemplu sunt de 3 ori mai scumpe si tot se gasesc clienti. Ma gandesc ca or fi foarte concentrate si de aceea costa asa mult. Eu am citit foarte multe reviewuri pe Google Rusia, cu ajutorul translatorului online si am vazut ca sunt foarte bine cotate produsele lor. Evident, poate au si lucruri mai putin bune, dar nu cred ca exista o firma care sa aiba numai cosmetice de calitatea intai.
Toma Aurora a spus…
Marra, astazi am primit doua dintre ele. Inca nu le-am probat, momentan le admir fiecare detaliu. Daca as avea multi bani cred ca mi-as lua zilnic o rochie noua!
Toma Aurora a spus…
Da, este! In realitate este mult mai frumoasa, sora mea deja ma roaga sa i-o vand ei. Materialul este un roz prafuit, mai intens decat cum se vede in poza, iar in spate se inchide cu o margeluta cu stras foarte stralucitoare. Si, asa cum ma asteptam, este dublata si nu e transparenta.
Toma Aurora a spus…
Eu deja le-am scos acum ca a trecut gerul si a iesit soarele. Dar abia astept sa scap de haina groasa pe care trebuie sa o iau deasupra, de manusi si de fular, de cizme groase si de dressuri 200 den.:)))
Kandia a spus…
buna, te rog scrie care este blogul cu decoratiuni pt nunta unde ai vazut brosa pt mire...imi place f mult si cum am nunta... m-ar ajuta f mult!
Toma Aurora a spus…
http://dkdesignshawaii.blogspot.com/2011_06_01_archive.html

Acesta este site-ul! Nu este din Romania, dar au si magazin online cu livrare in intreaga lume! Acesta este magzinul
http://www.etsy.com/shop/dkdesignshawaii?ref=em


Casa de piatra iti urez, Kandia! Te pup!
Kandia a spus…
Multumesc frumos!
Ela a spus…
Prima rochie nu prea ma incanta dar urmatoarele sunt extraordinare!La fel de mult imi place si pulovarasul!

Cosmeticele acelea arata yummmy!Parca,parca iti vine sa le cumperi de indata!

Te pup!
Anonim a spus…
buna.te urmaresc de mult,am avut o intrbeare legata de sabon si m-ai ajutat cu drag,dar mai am o intrebare.am pornit si eu cu un blog si nu stiu cum sa afisez in partea dreapta blogurile pe care le urmaresc,ca sa fiu la zi cu postarile.te pup.blogul meu e alecsanadra.addicted**
te pup