Un premiu fabulos : Produse profesionale de la Tigi


In urma cu o luna de zile am castigat, pe blogul Adelei Sirghie, un premiu constand in trei produse minunate de la Tigi, grupate intr-un set numit Superstar Volume! Pot spune ca acest premiu a picat fix cand am terminat ultimul strop din samponul meu profesional de la Wella. Momentan folosesc samponul Anian pentru hidratare intensa, dar imi place sa alternez 2-3 sampoane deodata, pentru a nu ma plictisi de aroma unuia dintre ele. De asemenea, am observat ca orice sampon, dupa o luna de la folosire, incepe sa bata pasul pe loc iar rezultatele pe care le obtineam la inceput nu se mai vad decat dupa o perioada de pauza. Acelasi lucru l-am observat si la gelurile de curatare si la multe creme de fata. Cel putin in cazul meu asa se intampla si singura cale de mijloc este sa folosesc doua-trei produse de acelasi fel, concomitent.

Imi plac produsele profesionale pentru par pentru ca ma tin o vreme indelungata. Toate firmele incercate (Kerastase, Lóreal, Wella) m-au tinut cel putin 4-5 luni. O adevarata performanta daca stau sa ma gandesc ca un Head&Shoulders sau Garnier ma tinea 3-4 saptamani, sau chiar mai putin  in timpul verii. De asemenea imi place faptul ca in cazul meu majoritatea sampoanelor profesionale sunt neutre: nu obtin vreun rezultat extraordinar utilizandu-le, dar nu imi apare matreata si imi curata bine parul.

Pana in prezent nu am incercat niciun produs de la Tigi, dar aveam deja in cosul de cumparaturi de pe Fragrance Direct doua produse adaugate de vreo 2 luni de zile. Si uite asa destinul a facut sa primesc produsele dorite gratuit, gratie giveaway-ului Adelei.


Produsele au venit foarte frumos ambalate (pana si tatal meu, care este paralel cu produsele cosmetice s-a mirat cat de frumos arata!). Am desfacut cutiuta cu grija si am admirat rand pe rand produsele. Am citit de 2-3 ori instructiunile si le voi mai citi probabil de inca 2-3 ori pana diseara :D. M-am jucat putin cu sticluta cu ser, mi s-a parut magica, SF! Apoi am vizitat site-ul sponsor, Top Line si m-am delectat putin survoland pe paginile sale! Am descoperit astfel ca valoarea setului depaseste 200 de lei si mi-am zis inca o data ca am fost foarte norocoasa cand am fost extrasa!


Abia astept sa folosesc produsele, mai ales ca am citit deja multe comentarii favorabile la adresa lor! Cum nu sunt extrem de pretentioasa in ceea ce priveste eficienta unui produs cosmetic, sper ca vom face casa buna impreuna si promit ca o sa va tin la curent cu efectele obtinute! Multumesc inca o data, Adela!

Comentarii

Descude a spus…
Un premiu minunat!
Esti o adevarata norocoasa,cu siguranta le vei folosi cu drag!
Te pup
Catallina a spus…
Super premiul tau!! Ai fost cu adevarat norocoasa!!
ViataAreGust a spus…
Sa le folosesti cu placere:*
Alina a spus…
foarte fain! sa le folosesti cu placere! :)
manole alina maria a spus…
sa le folosesti cu placere!
Anda Zelenca a spus…
Produsele TIGI sunt preferatele mele. Pur si simplu le ador!:X
Alice wonders a spus…
Am avut samponul Moisture maniac si a fost foarte bun, versiunea de 750 ml mi-a ajuns cateva luni, in plus mirosea wow, a citrice. Sa le faci review, chiar sunt curioasa cum se prezinta. If you're feeling lucky, te invit la un giveaway cu produse Essence si Flormar - http://aliceinthegreencity.blogspot.com/2012/02/my-very-first-giveaway-essence-si.html
mihaela caunic a spus…
sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult pentru invitatie! Acestea miros a zmeura si capsuni! Absolut delicios! Te pup, Alice!
Toma Aurora a spus…
Fetelor, va multumesc tuturor! De data asta am fost norocoasa si random.org nu m-a mai ocolit! :D
Ela a spus…
"M-am jucat putin cu sticluta cu ser, mi s-a parut magica, SF!" :p Ce draguta ai fost! :)

Sa le folosesti cu placere!Asteptam review-uri ;)

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Hi,hi! M-m indragostit de sticluta pentru ca e foarte colorata si ciudatica. Imi venea sa beau in ea, nu alta!
Unknown a spus…
Foarte dragut!Si eu folosesc d eceva timp un gloss-fixativi de la tigi bed head.Au un parfum specific,foarte elegant!Sa le folosesti sanatoasa!
Adelina Radu a spus…
Sa le folosesti sanataoasa!
Adina Aruştei a spus…
Am avut si eu samponul (si inca il am). daca la inceput mi-a placut cat de cat, acum mai repede folosesc H&S decat Tigi.. ma asteptam la mai mult :|
sper ca tie sa iti placa!