Ultimele achizitii :)



Pentru ca am economist ceva banuti in urma renuntarii la achizitionarea de noi produse cosmetice, mi-am cumparat cateva obiecte vestimentare din magazinele online din UK. In primul rand mi-am luat acest pulovar din lana 100%, extrem de calduros si impecabil lucrat. Este creat de firma Pachamama si cu toate ca preturile sunt destul de ridicate (50-80 lire), merita toti banii. Materialul este foarte gros si nu transpir deloc cand il port. Trebuia sa marturisesc ca l-am cumparat si datorita ciucurelului din pasla de la fermoar:


Profitand de reducerile uimitoare pentru articolele de vara/ toamna de pe Dorothy Perkins mi-am cumparat doua produse din wish-list-ul alcatuit pentru luna februarie: blugii aurii si pantofii snake.





In ultima vreme am observat ca imediat ce fac rost de o suma de bani ma grabesc sa plasez repede o comanda pe site-urile din Uk. De asemenea, am constatat ca sumele cheltuite pentru haine sunt mult mai mici decat cele pe care le foloseam pentru cumparaturile de cosmetice! In cazul hainelor sunt mult mai calculata si nu ma grabesc sa cumpar...stau si ma gandesc o saptamana-doua inainte de a alege ceea ce voi comanda. Fac liste peste liste si la final ma decid asupra a maxim 2-3 lucruri.

Pe la sfarsitul lunii ianuarie imi doream foarte tare sa plasez o comanda la Faberlic, dar mi-am dat seama ca pot amana aceasta comanda, mai ales ca nu aveam nevoie urgenta de nimic (desi tot incercasem sa ma conving ca de vopsea as avea nevoie peste vreo 2 saptamani). Dar in cele din urma am decis sa comand ceva pe la sfarsitul lunii februarie sau chiar in martie, atunci cand o sa apara si catalogul in limba romana (15 februarie). Din banii pentru cosmeticele Faberlic mi-am cumparat o rochie sequin (din paiete aurii), pe are o sa o postez cand o voi primi. Era redusa de la 60 de lire la numai 10 si stiam ca daca vreau sa o prind pe stoc trebuie sa ma hotarasc in maxim o ora.


Mi-a ramas gandul si la o rochita frumoasa de pe Asos, dar abia pe data de 10 i se va debloca surorii mele suma ramasa blocata pe card (a fost o eroare de sistem si i s-a anulat o comanda foarte mare, acum 30 de zile). Eu, momentan nu mai am finante pentru shopping, dar sunt sigura ca m-ar imprumuta ea la nevoie.

Pe 15 aprilie incep mid-summer-sales pe site-urile din afara tarii, ceea ce inseamna ca vom avea articolele din colectia de iarna/primavara la preturi mai mici cu pana la 50%. De pe 1 iulie va incepe nebunia cu reducerile masive de vara, iar in august ne vom bucura de reducerile de pana la 90%. Nu ne mai ramane decat sa ne putem de pe acum ceva bani deoparte :D

Comentarii

coco a spus…
sa le porti sanatoasa si sa ne zici si noua ce reduceri mai gasesti !
Gina Cristiana a spus…
Ce frumoase sunt. Sa le folosesti cu drag :*
ce-mi place ca ai luat in calcul deja reducerile pe tot anul! :))) (am crezut ca numai eu fac asta) :)
sa porti cu placere tot ce ti-ai luat si sa ne arati in continuare si viitoarele achizitii! ma ispira!
pupici!
Cris a spus…
Pantofii imi plac mult mult XX
Adelina Radu a spus…
Am incercat in Debenhams (de la colectia aceea cu rochi de seara, am uitat numele brandului) o rochie ft asemnatoare cu cea ce ti-ai cumparat-o (cu piete), inainte de reducere, era cam pe la 90 de euro, dar m-am zgariat toata doar imbracand-o. Tun nu ai astfel de probleme cu ea?

Ce a fost ciudat atunci e ca eu, care port normal 8, nu am reusit sa intru decat intr-un 12, mi s-a parut ft ciudat! Am gasit un model asemnator si in Zara, la reduceri, dar in acest caz, S-ul imi era larg si XS nu mai aveau :(
Unknown a spus…
Sunt absolut superbi pantofii phyton print!!
Sa ii porti cu placere :*
Descude a spus…
Pantofiorii m-au cucerit definitiv,iar puloverasul e tare dragut.
Abia astept sa vad si rochita:)
alice wonders a spus…
Rochia aia e chiar o afacere la 10 lire, s-o porti iubita! Si eu tind sa fiu mult mai retinuta la haine... cosmeticele sclipesc toate asa inspititor si imi iau mintile :))
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Coco! Promit sa anunt pe viitor! Pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ginutza!!!!
Toma Aurora a spus…
Da, pai normal.....am deja un calendar in minte :D. Pupici, pisicuto!
Toma Aurora a spus…
Cris, multumesc pentru aprecieri! Si mie imi plac, desi nu sunt o mare fana a tocurilor! Sper sa si apuc ca ii port, sa imi fac curaj sa ma cocot pe ei :D
Toma Aurora a spus…
Adelina, cea pe care am cumparat-o eu are fermoar lung pe spate. Dupa cum am spus, inca nu am primit-o deci nu ma pot pronunta in privinta ei.


Si eu am mai vazut cateva rochii sequin prin magazine , dar mi s-au parut prea elegante. Eu cautam una pe care sa o port ziua, cu cizme joase sau balerini. De accea nu am cautat un model perfect mulat, supraelastic.
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Dora! :*
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Descude! Si eu astept rochitttttaaaaaa!:D Tot ce imi doresc este sa incap in ea pentru ca iarasi m-am cam ingrasat. Sper sa fie doar ceva hormonal si sa mai dau jos macar 2 kg pana vine comanda! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cosmeticele astea, bata-le vina! Si eu sunt vrajita de ele, de ambalajele lor! Cred ca as putea in fiecare zi sa imi cumpar 10 pungi de cosmetice, daca as avea un buget pe masura! :D Nu stiu exact ce as face cu ele, dar m-as distra cumparandu-le, testandu-le, admirandu-le!
fashion doctor a spus…
sandalele imi plac mult! te pup
Adina Aruştei a spus…
pare asa calduros ploverasul mov! sa le porti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, doamna Stella!
Toma Aurora a spus…
E super caduros ! Te pup Meg......astept cu sufletul la gura extragerea pentru concurs !
Imi plac foarte mult pantofii si rochita!:X
Marra a spus…
ce frumoasa e rochita:X ma faci geloasa.sa le porti sanatoasa:*::*:*:*:*:*:*
Catallina a spus…
Rochita.....;;)
Anonim a spus…
Frumoase achizitii de pe Dorothy Perkins,pantofii sunt superbi! Ma gandeam sa plasez si eu o comanda,acum am intrat prima data pe site si am ramas vrajita :)),dar cu vremea de afara nu stiu in cat timp ar veni, ai cumva vreo idee asa,aproximativ?:(
Crazy cOcO a spus…
Cat costa transportul pe Dorothy Perkins?
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult! :*
Toma Aurora a spus…
Marra, imi amintesc de postarea ta cu rochitele din paiete stralucitoare. Atunci m-am decis sa caut un model asemanator!
Toma Aurora a spus…
Mie toate coletele mi-au ajuns in 5 zile lucratoare din momentul confirmarii platii. Comanda mi-a venit prin curier, la poarta. O singura data mi-a venit la posta locala, nu am inteles de ce. Pup!
Toma Aurora a spus…
Crazy Coco, transportul costa 6 lire!
Alice wonders a spus…
Ha ha, exact! ultima mea obsesie: blush-urile si fardurile crema. So help me God :)))
Alina a spus…
ciucurasul ala e teribil! in prima poza nu se distinge, dar a doua m-a amuzat total :)))
nu te-am vazut prin beauty blogs, nu-ti place? :(
Toma Aurora a spus…
Alina, intru foarte rar pe internet , din cauza examenelor. Incepand cu luna martie, promit sa fiu activa! Te pup, draga mea!
Alina a spus…
ok, numai sper ca ti-ai completat datele pe acolo. daca cumva esti scoasa din greseala, sa-mi spui si-ti dau add din nou! :)
bafta cu examenele!
Eram curioasa acum ce nr ti-ai luat la pantofi, si daca iti sunt buni :)
Toma Aurora a spus…
Mi-am luat numarul 5 si imi sunt perfecti. La incaltamintea cu toc port cu un numar mai mare decat la cea joasa. :D
ilda76 a spus…
Aurora, sa le porti sanatoasa!
E foarte dragalas acel pulover (imi place mult si nuanta lui), de asemeena jeansii imi plac ! Pantofii nu ma reprezinta insa sunt convinsa ca tu stii cum sa-i porti! Rochita de pe asos...love it!:)
adina87 a spus…
Imi place puloverul.Culoarea si modelul sunt foarte frumoase