Tag: Frumoasele lumii + premii


In primul rand tin sa le multumesc tuturor fetelor care mi-au acordat premii pe blogurile lor (Blog Awards) si sa le asigur ca au din partea mea aceleasi aprecieri!

Acum voi trece la completarea unui tag care mi-a atras atentia pe blogurile lui Ionny si al Pisicutei Albastre!
Frumusetea este un lucru relativ si de aceea fiecare o percepe in felul lui. Unora le plac fetele blonde, altora fetele inalte, cu ochii verzi, cu parul ondulat, cu pielea cafenie, etc. De aceea precizez inca de la inceputul postarii ca femeile pe care le consider superbe sunt catalogate dupa propriile mele standarde si nu oblig pe nimeni sa le vada asa cum le percep eu.



Cea mai frumoasa femeie pe care eu am vazut-o este Eva Pigford. Imi este destul de greu sa explic ce imi place la ea. Are un chip absolut superb, perfect porportionat, niste ochi de o frumusete rapitoare, deschisi la culoare si senzuali. Prima data am vazut-o in videoclipul lui Jamie Fox-DJ play a love song. De atunci m-a vrajit!


La egalitate cu Eva o pozitionez pe Sophia Loren. Nu stiu ce as putea spune despre ea si nu s-a spus inca. A fost si este o zeita a frumusetii si intotdeauna va fi un standart de frumusete, chiar si pentru generatiile viitoare!

Cel mai mult imi place gura ei imensa si ochii de pisica. Nasul mic si parul ravasit sunt de asemenea note caracteristice atat de apreciate de publicul masculin.


Frumoasa Frumoaselor, Zana Zanelor, etc. nu putea lipsi din topul meu. Desi nu imi place de Angelina Jolie ca actrita, mi se pare de o frumusete ireala. Angelina va ramane mereu un simbol gratie buzelor sale groase si mari, insa mie cel mai mult imi plac formele patrate ale chipului sau angelic.


Naomi Campbell mi se pare , de asemenea, o femeie extraordinar de frumoasa. Gratie calitatilor sale fizice, face furori pe podium chiar si dupa atatea decenii de la prima defilare!


Desi s-a scris de atatea ori ca arata oribil nemachiata, Anahi a fost si va ramane pentru mine o frumoasa!  Nu ma intereseaza cat este de machiata, pentru ca pana la urma urmei toate vedetele sunt machiate si putine reusesc sa arate atat de bine ca ea.


Nu imi plac foarte mult asiaticele. Mi se pare au au chipuri de jucarii si majoritatea arata ca niste copii pana la sfarsitul vietii. Asta nu inseamna ca sunt urate, dar mie nu imi plac fetele lor rotunde si albe. Sunt ca din portelan, ce-i drept, dar prea dulci pentru gusturile mele. Lucy Liu este o exceptie! Imi place de ea la nebunie. Imi plac pistruii ei si aerul elegant al chipului sau!


Nu putea sa lipseasca tocmai Aishwarya Ray, aceasta icoana vie cunoscuta de intreg mapamondul si votata timp de 9 ani drept cea mai frumoasa fiinta din univers!



Am ochit-o pe Chanel Iman de la prima ei prezentare, atunci cand avea 14-15 ani. Am mirosit-o ca fiind un topmodel de viitor si ma bucur ca o vad acum defiland pentru cele mai celebre case de moda.



Iubesc ochii imensi ai lui Goldie Hawn. Mi-o amintesc cu drag din filmele alb negru de altadata. Superbi ochi!

De la noi, din Romania, cea mai frumoasa femeie mi se pare Madalina Ghenea. Este splendida, pe mine una m-a cucerit din prima clipa!



Dau tag-ul mai departe Simonei, Alinei lui Brumarel, Ginei, Andei Z. si lui It's Friday!



M-am limitat la 5 persoane, dar mi-ar face o reala placere sa vad cat mai multe liste de frumuseti!

Comentarii

Alina a spus…
omg, ce chestie dificila mi-ai dat :))
Simona Tucu a spus…
Daca eu sunt acea Simona, iti multumesc, mai am o restanta la tine de care nu am uitat, as vrea sa le fac pe amandoua in weekendul acesta.
Imi place topul tau si imi place provocarea aceasta tocmai datorita faptului ca ma incita teribil ideea de "fumusete" ca un concept relativ si subiectiv... Sunt unul dintre fericitii elevi care au avut ocazia sa studieze in liceu materia denumita "Estetica" si mi-a placut enorm de mult... :)
Imi place diversitatea topului tau, regasesc acolo cateva chipuri dragi si mie... :)

Pupici!
Sakura Wisdom a spus…
Hey...ai un blog award pe blogul meu...www.sakura-wisdom.blogspot.com
pupici!
Ieeei , in timp ce iti citeam postarea ma gandeam : " Sper ca m-a tag-uit , sper ca m-a tag-uit!! " . Am aceeasi parere despre Sophia Loren , Angelina Jolie si Aishwarya Ray. Pe Chanel Iman nu o stiam , dar imi plac foarte mult trasaturile ei . E tare simpatica!
ilda76 a spus…
Dintre cele prezentate, Sophia Loren imi pare ca are un magnetism unic, Angelina imi place din aceleasi motive enumerate de tine, Aishwarya de asemenea, Madalina Ghenea...
Nu o place nimeni pe Natale Portman? Eu o ador!:))
Gina Cristiana a spus…
Eu nu am un tip standard de a cataloga frumusetea femeilor insa imi place cand vad o femeie ingrijita cu sprancene deosebite, buze, ochi dar mai ales tenul..doamne daca vad pe cineva cu tenul ca de portelan nu imi mai iau privirea de la aceea persoana. Numele enumerate de tine sunt chiar femei frumoase si mai ales cu o cariera de invidiat, realizate :)
Ma bucur ca m-ai taguit

Te pup
Toma Aurora a spus…
Da, abia astept sa vad lista ta! Hai, hai, ca o faci tu pana la urma!:D
Toma Aurora a spus…
Chiar tu esti, Simona! :D


Wow, mi-ar fi facut placere sa fac si eu un asemenea curs. Noi nici desen nu am mai facut incepand cu clasa a zecea :(
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Luana! Imediat te adaug in lista blogurilor urmarite! Pup!
Toma Aurora a spus…
Da, e haioasa foc Chanel. Seamana cu un ursulet :) Astept lista ta cu mare interes:D Pup!
Toma Aurora a spus…
Ilda imi place de Natalie Portman, dar nu o consider foarte frumoasa. Poate si din cauza ca mie nu imi plac femeile care par extrem de inocente. Dar, este o femeie frumoasa, nu pot contesta acest lucru! Si mai sunt multe alte frumuseti, dar eu am facut o selectie de moment! De exemplu, am uitat sa o includ pe manechinul Sasha P., pe care o iubesc!


Te pup, Ilduta!
Toma Aurora a spus…
Gina si mie imi plac femeile ingrijite, dar in limita normalului. Nu suport femeile care au impresia ca a te ingriji inseamna Botox, acid hialuronic si silicon, rinoplastii exagerate, ridicari de arcada. Unele femei chiar se uratesc dupa aceste interventii chirurgicale (am observat acest lucru la multe femei care si-au modificat nasul, femei frumoase care au devenit banale dupa ce au ajuns la nasul perfect).

Tenul perfect este un ideal de frumusete si pentru mine. Femeile cu pielea perfecta mi se par frumoase indiferent de trasaturi. Dar este atat de rar intalnita aceasta piele :(
Ceea ce mi se pare absolut fascinant la lista ta e faptul ca ai inclus frumuseti din toate rasele si culorile pielii. Toate au trasaturi distincte, dar foarte diferite, iar pe ansamblu sunt superbe! Si e acea frumusete care te face sa-ti ramana in minte aceea persoana tocmai datorita imbinarii de trasaturi speciale, unice.
Toma Aurora a spus…
Monica, niciodata nu am avut un tipar anume de clasificare a femeilor. Nu am tinut sa fie toate brunete, cu un anumit tip de trasaturi. Multe femei sunt frumoase mai ales datorita comportamentului lor. De exemplu, Sarah Jessica Parker mi se pare adorabila. Mi se pare asa de frumoasa uneori, incat ajung sa fiu invidioasa pe ea. Si, vorbind la modul general nu este o femeie perfecta, nu este o frumusete deosebita.
Anda Zelenca a spus…
Anda Z. sunt eu?:) Mersi atunci! O sa ma ocup de el cat pot eu de curand!:*

Imi plac alegerile tale!:*
Gata am facut tag-ul !!