Review: Paradoxul lunii- Vopseaua Spuma Palette

Buna, fetelor!

Motivata de postarea Pisicutei Albastre despre colorarea parului cu henna, m-am decis sa va povestesc despre ultima mea experienta legta de vopsirea podoabei capilare. Va amintiti cu cat stoicism am spus NU vopselei spuma de la Palette, pe care am primit-o spre testare in dublu exemplar! Viata a facut ca nici persoana care mi-a cerut-o initial sa nu o mai doreasca, din cauza fricii de a nu se trezi cu un par terminat si negru! Si uite-asa s-a intors vopseaua din nou la mine, in dublu exemplar si a stat pe birou o luna de zile!

Gratie Monicai am zis sa imi vopsesc si eu repede parul si cum tentatia era la doi metri de mine, am inhatat un shake Palette si am inceput sa ma vopsesc. Nu de alta, dar de ceva vreme mi s-a pus pata pe culoarea parului Evei Longoria (culoarea trucata de cei de la Lóreal, pentru ca in realitate arata mult mai urat si este mai degraba o nuanta de saten inchis, nicidecum un ciocolatiu cu tente rosiatice ca in reclama). O sa va atasez si o fotografie din respectiva reclama:

In videoclip este ceva mai rosiatic, dar probabil nu s-au mai sinchisit cei de la Lóreal sa modifice totul intr-un fel anume!

Imi doresc aceasta culoare din trei motive. Primul ar fi faptul ca este delicioasa si ca imi aminteste de minunata ciocolata! Al doilea ar fi faptul ca daca mi-as inchide nuanta parului nu as mai fi nevoita sa ma vopsesc lunar pentru a deschide radacinile! Iar al treilea era teama de a nu ajunge la blond; nu mai era mult, cred ca dupa doua-trei vopsiri ajungeam la un blond mediu! Avand in vedere ca eu am pielea mai inchisa la culoare nu simt ca mi s-ar potrivi blondul. Poate multa lume mi-ar da exemple ca Beyonce sau Rihanna, vopsite blond. Dupa parerea mea aceste vedete arata bine pentru ca sunt extrem de aranjate de stilisti, iar pozele cu Beyonce nearanjata arata clar cat de "bine" o prinde blondul in viata de zi cu zi. In viata reala nu am intalnit o persoana cu pielea inchisa careia sa ii vina blondul ca o manusa, asa ca nu o sa cad in capcanele acestei nuante.


Asa arata vopseaua dupa ce am amestecat eu pudra coloranta cu lichidul inclus in pachet. Pe instructiuni era mentionat ca trebuie agitat tubul de 40 de ori, dar eu l-am scuturat de vreo 400 de ori ca sa fiu sigura ca nu raman cocoloase de pudra. Si nu au ramas!

Pe scurt ce pot spune despre procedeul vopsirii? Aplicare usoara, foarte multa cantitate de vopsea (eu nici nu am stiut ce sa fac cu toata vopseaua dintr-o cutie), miros frumos, mai putin potentat decat in cazul altor vopsele cu amoniac. La clatit mi-a dat ceva dureri de cap, in sensul ca s-a dus destul de greu spuma din par. Am aplicat apoi balsamul pentru protectia culorii, am clatit din nou si mi-am uscat parul.
Rezultatul:
Inainte
Dupa

Culoarea obtinuta a fost un ciocolatiu foarte frumos si  nu am observat semne cum ca parul si-ar fi pierdut din stralucire, asa cum ma temeam initial.

Ce as mai putea sa spun in incheiere?! Imi pare sincer rau ca am catalogat vopseaua ca fiind proasta de la bun inceput, fara sa o testez inainte. Cu toate ca este o vopsea pe baza de amoniac mi s-a parut blanda cu parul si nici nu mi-au lacrimat ochii, asa cum am patit cu unii coloranti pentru par.
Acest review a fost scris dupa incheierea perioadei de testare, asa ca nu am niciun interes sa o laud sau sa o critic. Poate pentru unele persoane  a avut intradevar rezultate nedorite, dar eu una o consider o vopsea ok.


N.B: Nuanta folosita a fost 465 Cicolatiu!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
:) ce nuanta frumoasa ti-a iesit. E bine ca inca ai mai avut-o acasa si uite asa nu mai stai cu parere de rau.. :*
Carmen Tobias a spus…
Ma bucur sincer ca nu ai avut probleme cu ea :)
Asta dovedeste inca odata ca ce ti se potriveste tie nu se potriveste neaparat si altora. Uff, eu am aflat pe pielea (parul meu ) asta :)))
Adina Aruştei a spus…
Arata bine, se vede diferenta frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Gina! Da, pot spune ca am avut noroc ca am mai avut cutia cu vopsea. Unde mai pui ca mai am inca una! Ce rasturnare de situatie!
Toma Aurora a spus…
Recunosc ca mi-a fost foarte teama, mai ales dupa 15 minute de la aplicare, cand am inceput sa simt niste furnicaturi pe tample. Dar apoi s-au calmat si mi-am revenit in fire.
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Meg! Sunt incantata de rezultat! Sper sa se si mentina ceva vreme!
ce frumoasa e nuanta pe care ai obtinut-o! foaarte aproape de reclama photoshopata a Evei Longoria :))
in realitate reflexele chiar sunt minunate si parul straluceste!

sper sa te bucuri de acesta nuanta mult timp! (si-asa, mai ai un tub) :)
Allesandra a spus…
Foarte frumoasa nuanta ! Poate o incerc si eu pana la urma :D
Sadie a spus…
Ma bucur ca ti-a iesit bine si sunt surprinsa ca a iesit cu mult mai deschisa decat ce mi-a iesit mie (din 500...). Intr-adevar, textura, culoarea parului si viteza cu care este aplciata vopseaua duc la rezultate din cele mai diverse! Ma gandesc totusi ca la vopseaua de par diferentele n-ar trebui sa fie atat de mari.
Toma Aurora a spus…
Merci, Pisicuto! Da, am un tub de rezerva. Vopseaua Palette este oricum destul de rezistenta, dar parul meu este poros, ca si al tau si daca ma tine 3 saptamani tot sunt fericita!
Toma Aurora a spus…
Alessandra, eu sper sa iti placa rezultatul, in cazul in care o vei incerca! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Sadie, culoarea obtinuta este oricum mai inchisa decat pe cutie. Eu zic totusi ca dupa 3-4 spalari se mai deschide cu cateva tonuri. Eu asa patesc cu orice culoare, chiar si negrul a iesit repede din parul meu. De cumparat nu cred ca as mai cumpara-o, decat asa, daca am pofta de o nuanta mai inchisa. Imi place faptul ca se aplica extrem de usor!
elaine a spus…
si mie mi-a placut mult vopseaua asta..im primul rand pentru ca se aplica foarte usor...dar si rezista mult timp...sau cel putin nu se vad firele albe asa repede...eu m-am vopsit pe 31 decembrie si abia acum au inceput sa se vada un pic..o sa-mi cumpar iar...dar alta nuanta...m-am vopsit atunci cu saten deschis dar a iesit aproape negru..oricum o nuanta care-mi statea bine..:D..imi place mult nuanta ta..este cumva saten ciocolatiu?
Dorina a spus…
Ti-a iesit o nuanta foarte frumoasa, apropiata de cea a Evei Longoria.
Mie nu mi se pare ca Rihannei sau lui Beyonce le sta bine cu blond, nici macar aranjate de stilisti...
Toma Aurora a spus…
Elaine, da aceasta este nuanta, am mentionat-o la sfarsitul postarii.Momentan si nuanta mea bate spre negru atunci cand stau intr-un loc slab iluminat, dar din experienta stiu ca pe parcurs o sa se mai estompeze culoarea. Cel putin daca folosesc plca de doua ori, adio vopsea!
Toma Aurora a spus…
Dorina, multumesc!
Nici mie nu imi place, personal. Imi amintesc cu drag de Rihanna cand era bruneta si avea fie parul lung, fie bobul acela clasic. Treptat, a inceput sa dea din lac in put numai de dragul de a deveni excentrica si celebra! Si de Beyonce tot bruneta imi place, dar din pacate doar cateva luni si-a pastrat aceasta culoare dupa care iar a revenit la blond!
Unknown a spus…
ti-a iesit o nuanta foarte frumoasa.Si eu ma laudam cu o nuanta frumoasa,car in 4 saptamani a disparut complet....:-s
Adelina Radu a spus…
Eu am fost dezamagita datorita faptului ca am ales o culoare de saten deschis sperand ca ies saten deschis si am devenit bruneta, insa daca as fi ales de la ei un blond cred ca mi-ar fi placut mai mult rezultatul. Eu am 2 luni de la vopsire si pot spune ca a mai iesit din culoare, desi nu foarte tare.
Toma Aurora a spus…
Endre, inteleg exact prin ce treci! Eu nu ma entuziasmez forte tare pentru ca stiu ca dupa cateva saptamani culorea se va duce aproape de tot si voi fi nevoita sa ma vopsesc din nou. :(
Toma Aurora a spus…
Adelina, am observat ca blondul lor este un saten (cam asa ceva i-a iesit Monei-From Mona with Gloss).

Culorile inchise se duc destul de greu din parul mediu ca si culoare. Daca ai fi fost decolorata imediat s-ar fi dus brunetul! Sau, poate ai parul de asa natura incat culoarea ramane intacta mai multa vreme. Si eu cred ca as fi fost suparata daca m-as fi asteptat la ceva mai deschis, asa cum arata ei pe cutie. Dar am fost prevenita si nu am fost socata de rezultat! Te pup!
Ela a spus…
Chiar draguta schimbarea culorii parului!Cred ca iti sta foarte bine!Mi-ar fi placut sa vad si o poza in care sa ne arati fizionomia before and after.Sunt sigura ca arati de milioane penteu ca probabil ca te pune mult mai bine in valoare decat nuanta de dinainte!
ira a spus…
ce frumos iti luceste parul.e foarte faina nuanta
Daria a spus…
buna, imi poti spune te rog cu ce erai vopsita inainte? imi place super mult culoarea
Toma Aurora a spus…
Buna, Daria!

Am fost vopsita cu Prestige Deluxe de la Ladys.Nu mai retin exact nr culorii, era o nuanta de blond auriu. Nu au multe nuante pentru aceasta vopsea asa ca nu va fi greu sa o gasesti in catalog. Pupici!
Daria a spus…
merci frumos :D de cand caut o culoare asa
Unknown a spus…
un tub de vopsea Palette Deluxe ajunge pt parul lung?
Toma Aurora a spus…
Bună!

Da, este multă cantitate într-un tub.