Review: Crema de corp Rose Tea de la Sabon



Am cumparat acest produs de pe site-ul Sabon in urma cu ceva timp, dar abia la inceputul lunii ianuarie am deschis-o pentru a o folosi zilnic.  Sunt o mare fana a lotiunilor si a cremelor hidratante pentru corp, desi uneori uit sa le folosesc, mai ales in sezonul rece. Primavara, vara si toamna insa, nu cred ca exista o zi in care sa sar peste hidratarea pielii corpului si am observat ca aceasta, ca si tenul, incepe sa se deshidrateze si sa se descuameze daca nu este hranita dupa baie.



Crema de corp Rose Tea vine ambalata intr-un borcan superb din sticla, cu capac shabby chic, floral si pastelat. Culoarea cremei de corp este roz deschis, vintage, iar la capitolul prezentare nu am ce sa ii reprosez acestui produs. Consider ca este o crema care se vinde doar prin aspect, iar noi, cumparatorii suntem captivati de frumusetea obiectului pe care il platim!
Dar acest lucru nu inseamna ca acest hidratnt de corp nu are nicio alta calitate, ba dimpotriva, are multe alte puncte tari!

Aroma este superba, de trandafiri pentru ceai! Dar, parca nu este suficient de dulce pentru gusturile mele, mi-as fi dorit sa semene mai mult cu Rose Absolue de la Yves Rocher. Lasand la o parte acest moft, mirosul este natural, clasic....si ma duce cu gandul la secolul XIX. Am observat la mai multe produse Sabon ca au o aroma specifica, veche, clasica. Acest lucru nu inseamna ca mirosurile sunt batranesti ci mai degraba foarte clare, bazate pe un singur ingredient: violete, trandafir, vanilie, cocos. Daca despre Rose Absolue pot sa spun ca mirose  a trandafir, a dulceata, a zahar, plus ceva fructat, despre Tea Rose nu pot afirma decat ca mirose a trandafir si atat!


Textura cremei este densa, fondanta, se intinde usor, nu face scamute si se absorbe foarte rapid. Un minus i-as acorda pentru nivelul de hidratare, care nu este unul spectaculos.  Pentru o piele foarte uscata nu as recomanda-o, ci mai mult ca lotiune parfumanta. Aroma sa se pastreaza ore bune si poate inlocui cu succes parfumul de zi.


O sa va las si o lista cu ingredientele, care nu sunt tocmai stralucite!
Consider ca aceasta crema este un produs destinat zilelor in care doriti sa va rasfatati. Il consider mai degraba un capriciu decat o necesitate, mai ales din cauza pretului de 62 de lei (200 ml). Poate fi un cadou deosebit pentru cineva apropiat! Eu una m-as bucura foarte tare sa o primesc din nou, dar de cumparat nu cred ca as mai face-o.


Daca ar fi sa aleg intre o crema de corp si un serbet de corp de la Sabon (despre care v-am mai vorbit in trecut) as alege cu siguranta serbetul, pentru ca este mult mai usor si racoritor. Imi plac foarte mult texturile lejere, apoase, dar gama Rose Tea nu contine un asemenea produs, din pacate.

Voi ce produse cu trandafiri ati incercat? Pe care dintre ele le recomandati si care vi s-au parut ca au o aroma sintetica?

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Suna foarte bine! Am avut un voucher cu reducere la Sabon, insa am rezistat eroic si nu mi-am luat nimic :)
Am multe produse cu trandafiri, trandafirul e o slabiciune :)
Gina Cristiana a spus…
Imi plac trandafirii.Am o lotiune de corp cu trandafiri Avon insa parca miroase prea puternic. Arata asa de bine borcanelul :x
Cupcake Splendens a spus…
arata superb ambalajul!contine parabeni...mare pacat
Toma Aurora a spus…
Si eu am unul, valabil pana pe 20. O sa imi cumpar si eu ceva mic cand jung in Bucuresti (o sa i-l dau unei prietene care doreste mai multe lucruri si o sa imi iau si eu un exfoliant, probabil).

Si pentru mine trandafirul e o slabiciune, as cumpara orice cu aroma de trandafiri! Pup!
Toma Aurora a spus…
Nici pe mine nu m-a incantat gama de la Naturals cu trandafiri. In trecut aveau la Planet Spa o gama cu trandafir marocan!!!!Nemaipomenita!
Toma Aurora a spus…
Da, o lista de ingrediente foarte suspecta! :(
Are alcool , SLS si parabeni :-s Nu suna prea ok :(
Toma Aurora a spus…
Din cauza asta am si pus fotografia, ca atentionare pentru fetele care prefera ingredientele sigure. Eu nu am avut pana acum probleme cu nicio lotiune de corp, indiferent de continut, dar stiu ca exista persoane cu pielea sensibila care pot avea eruptii din cauza anumitor ingrediente! Te pup!
Anonim a spus…
Buna Aurora,

As vrea sa te intreb de unde ai cupoane de reducere pentru Sabon?

Mersi mult.
Elena
Toma Aurora a spus…
Elena, le-am cumparat de pe Groupon. Era 9 lei sau 12 lei tichetul, dar vad ca nu au mai bagat aceasta reducere de cateva luni bune. Eu am anuntat pe blog atunci cand oferta era valabila si stiu ca multe alte fete faceau postari cu aceste oferte!

O zi frumoasa!