Review: Apa demachianta micelara Yves rocher


Exista foarte multe descrieri acestui produs prin blogosfera, insa am fost de parere ca un review in plus nu dauneaza!
Ani la rand am tot incercat fel de fel de lotiuni demachiante, bifazice, spume si geluri de curatare delicate. Multe au fost pe placul meu (Demachiantul Bioten, demachiantul Yves Rocher cu albastrele, cel cu musetel, demachiantul Avon Perfect Wear, demachiantele Balea lichide) iar altele s-au comportat mai putin bine, provocandu-mi usturaturi in zona ochilor si pe partile laterale ale nasului sau lasand o senzatie de gras dupa demachiere (demachiantul crema Avon, demachiantul lichid Oriflame in sticluta verde, demachiantul Gerovital, laptele Doina).

Apa demachianta micelara de la Yves Rocher mi se pare pur si simplu perfecta pentru curatarea machiajului ochilor si a tenului. Este blanda, foarte eficienta si nu imi provoaca arsuri, piscaturi sau iritatii. Datorita consistentei sale lichide ai senzatia ca iti speli chipul cu apa si de aceea niciodata nu am simtit nevoia de a-mi clati pielea dupa utilizarea sa.


Un flacon de 200 ml costa 42 de lei la pret intreg, insa in majoritatea brosurilor YR o gasiti redusa cu 30-50%. Eu, personal, am cumparat-o la jumatate de pret, cu 21 de lei si sunt incantata de aceasta achizitie!

Produsul face parte din gama cu extract de trei ceaiuri esentiale, o gama din care eu mai detin doua flacoane de lapte demachiant (care este mai lipicios decat apa micelara si care imi irita usor ochii, daca incerc sa indepartez rimelul) si spuma demachianta exfolianta (foarte buna, cu consistenta unei argile plina de particule fine ). Imi place tare mirosul acestei game, foarte fresh si natural, asemanator aromei de ceai verde.


Urmatoarea achizitie de la Yves Rocher (care va fi prin martie, pentru ca luna aceasta am promis ca nu imi voi mai lua nimic de la ei, pentru ca am plasat deja in ianuarie o mica comanda) va fi un exfoliant de corp si gama Pur Desir cu aroma de liliac (am mai vaut in trecut gelul de dus si laptele de corp si mi-a placut tare aroma lor):





Comentarii

ilda76 a spus…
Si eu sunt foarte multumita de apa demachianta micelara, ai prezentat foarte bine motivele pentru care se intampla astfel!
Imi plac si viitoarele achizitii...:) Dar vreau si acel gel de dus bio cu vanilie si crema de maini cu arnica (mi-e dor de ea!), apoi inca o apa demachianta micelara...and on and on!:))
claudia_mami a spus…
eu nu am testat nici un produs din aceasta gama ,am gasit un catalog in revista femeia.ro dar nu am curaj sa fac comanda si pusculita e cam goala momentan .
Sakura Wisdom a spus…
Folosesc si eu apa demachianta micelara...sunt foarte multumita de ea. Si in curand imi voi lua si eu exfoliant de corp...sunt multumita de produsele lor. Cremele pentru fata imi plac cel mai mult. Te pup...dragut review
Alexandra a spus…
Eu am folosit aceasta apa micelara si imi usca teribil fata. :( Probabil pt ca am tenul uscat. :( Poate altui tip de ten merge.
Deea a spus…
Si mie imi place apa demachianta,a devenit preferata mea:). :-*
Eu momentan folosesc demachiantul bifazic de la Balea si unul bio si sunt foaaarte multumita :D Exfoliantul cu capsuni arata grozav!:)
Gina Cristiana a spus…
Mi am luat si eu lotiunea micelara prin noiembrie cred si inca nu am desfacut-o abia astept sa o incerc :) ma bucur ca i-ai facut review :*
Madutza a spus…
Cand ai spus ca ti-a placut cel cu musetel, te-ai referit la laptele demachiant Pure Calmille? Ma tenta si pe mine, dar, in cele din urma, mi l-am comandat pe cel cu trei ceaiuri. :*
Adina Aruştei a spus…
Il am si eu la rand pentru review :)
Toma Aurora a spus…
Si eu voi recumpara apa micelara cu siguranta, Ilda! Am primit cadou de curand si o crema Arnica. O folosesc in fiecare seara!
Toma Aurora a spus…
Claudia, prima mea comanda a fost tot dintr-un catalog din revista, acum 5 ani de zile.
Toma Aurora a spus…
Luana, eu am mai incercat exfoliantele lor de la sora mea, care le-a avut aproape pe toate. Miros foarte frumos si exfoliaza foarte bine pielea. Pup!
Toma Aurora a spus…
Alexandra, chiar nu m-am gandit la fetele cu pielea uscata. Eu am un ten mixt, gras in zona T si nu am avut probleme. Cred ca pentru tipul tau de ten, cele mai indicate sunt lotiunile demachiante sub forma de lapte, pentru ca sunt si hranitoare. Pup!
Toma Aurora a spus…
Eu cand ajung seara acasa, pun direct mana pe ea si pe o discheta de bumbac si ma arunc in pat si ma demachiez :))))
Toma Aurora a spus…
Si mie mi-a placut cel de la Balea, stergea perfect machiajul ochilor!
Toma Aurora a spus…
Gina, o sa iti placa, sunt sigura de asta! :*
Toma Aurora a spus…
Maduta, era mai demult o varianta cu musetel asemanatoare celui lichid cu albastrele. Inainte sa fie lansata gama Pure C. Dar si laptele demachiant de la aceasta gama mi-a placut, sa stii! Era racoritor si mirosea foarte bine!
Toma Aurora a spus…
Uuuu...Astept cu interes parerea ta, Meg!
Ela a spus…
Exfoliantele alea arata asa de bine,parca te indeamna sa le cumperi si sa le folosesti de indata ce le primesti :)

Aaa...si imi mai place si borcanelul in care vin aceste exfoliante!Parca e din dulapul de bucatarie cu condimente si alte bunatati :) Miam! Am si eu un unt de corp tot in borcanel din acesta si il ador!
Sakura Wisdom a spus…
Bun sfat...multumesc... Am o crema de corp si una de maini cu ulei de masline de la ei pe care leam primit...si a fost dragoste la prima vedere...Nu voiam sa fac nici un review la produsele ives rocher...dar cremele astea m-au cucerit asa ca ...urmeaza saptamana viitoare o postare...Te pupic
Ionela Băloi a spus…
Buna! Ce sampon cu SPF pentru par stii? Ma intereseaza daca recomanzi vreo brand in legatura cu protectia solara pentru par. Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Ela, borcanelul face totul! Eu pastrez in ele bomboanele sau vara zmeura si mure! :*
Toma Aurora a spus…
Buna, Ionela!


Nu am folosit decat un singur sampon cu SPF, de la Oriflame. Nu stiu daca mai exista in catalog, dar cred ca o sa apara la vara. Mi s-a parut ok!
Unknown a spus…
eu sunt o fana a cosmeticelor de la yves rocher si , ca sa imi fac sange rau, ma uit pe siteul lor din franta unde au o gramada de promotii si reduceri, mult mai consistente ca la noi. de fiecare data cand imi dau o comanda la ei ma gandesc cate as fi putut comanda de pe siteul frantuzesc dc ar fi facut livrari si la noi.:):D
Alexandra a spus…
Da, folosesc numai demachiante crema. :*
Ionny a spus…
Ilda, gelul cu vanilie este superb!
Ionny a spus…
Chiar zilele trecute am incercat-o si eu si bineinteles ca sunt extrem de multumita! Insa eu ma demachiez cu gel de curatare si apoi folosesc apa micelara pentru a elimina ultimile urme de machiaj. :*
Anonim a spus…
buna:) dupa ce teai demachiat , te clatesti cu apa?
Toma Aurora a spus…
Am mentionat in cadrul postarii ca nu ma clatesc dupa ce o folosesc.
Cristina a spus…
Si mie imi place mult aceasta apa micelara.
Te pup
Toma Aurora a spus…
Cristina, mă bucur să aud asta.
Te pup și eu!