Favoritele lunii ianuarie :D


A trecut si prima luna din an!
Incheiata intr-un mod epic, printr-un ger de iti ingheata si inima din piept, luna ianuarie a lasat in urma o piele a corpului foarte uscata, descuamata pe calcaie si genunchi. Pentru cei care nu stiu, acum o saptamana am ramas in acele blocaje de zeci de ore de pe drumurile nationale. Din fericire, am gasit o metoda de a scurta timpul petrecut in frig, dar chiar si asa pielea de pe picioare a avut mult de suferit. De aceea luna februarie va fi una de recuperare, de vindecare a pielii de sarpe si a picioarelor exfoliate.

Dintre preferatele lunii, in materie de ingrijire a corpului, se cuvine sa amintesc :

-gelul de dus Rose Absolue- de curand i-am facut review. Nu pot sa mai vorbesc despre el momentan, pentru ca am ratacit sticluta de parfum si sunt foarte amarata. Exista posibilitatea sa o fi pierdut chiar in noaptea aceea de blocaj.....tin minte ca mi-a cazut ceva din geanta, dar nu mi-am dat seama ce, diin cauza intunericului. Blestemata noapte!

-uleiul de corp cu trandafiri Sabon- este arma mea secreta pentru pielea uscata. Din pacate, in curand se va termina, dar voi pastra superba sticluta pentru a o refolosi (desi are pulverizator, se desurubeaza).

-exfoliantul cu minerale Planet Spa Avon- este un produs grozav. Are textura unei sari fine si indeparteaza eficient pielea moarta.

-crema de corp cu trandafiri Sabon-nu este foarte hidratanta, dar miroase grozav. Si in cazul ei, borcanelul va fi reciclat.


 In cazul parului am avut 3 produse nelipsite de la fiecare spalare: uleiul de cocos, masca reparatoare Anian si tratamentul Kerastase. Nu pot sa ma pronunt care imi place mai tare, mi se par complementare!


Pentru ten am folosit spuma demachianta Yves Rocher si lotiunea micelara Yves Rocher. Pentru hidratare am utilizat mai multe creme si uleiuri, fara sa raman fidela unuia mai mult de 2-3 seri consecutive. Ziua nu am aplicat niciun fel de crema, pentru ca am avut cateva probleme cu niste cosuri aparute in zona tamplelor (un fel de iritatie, produsa de un fes).


In luna ianuarie nu am folosit decat fond de ten mineral, amestecat cu apa florala de trandafiri, ca baza pentru machiaj. Mi-am conturat sprancenele cu kit-ul ELF si am aplicat mascara pentru volum Deborah. Uneori am mai folosit si ruj, dar foarte rar, limitandu-ma la balsam de buze handmade, cu ulei de catina.


Actorul preferat al lunii a fost David Caruso, locotenentul din CSI Miami. Initial, nu l-am putut suporta, dar mi-a devenit din ce in ce mai drag si as vrea sa il vad in cat mai multe sezoane ale serialului. Horatio Cane este celebru pentru faptul ca vorbeste intotdeauna din profil cu cei pe care ii investigheaza, pentru replicile sale scurte si profunde si pentru....ticul sau de a-si da jos ochelarii si de a-i pune imediat la ochi. Deja vad ca a devenit un fel de Chuck Norris, iar glumele facute la adresa rolului intrepretat se intetesc tot mai tare.


You can watch over people, but you can't make choices for them.

Comentarii

Alina a spus…
ce naspa. cum s-a intamplat de ai ramas blocata?


din favorite ma tenteaza spuma demachianta,dar mi-am promis ca nu mai fac comenzi yr in curand.
Simona Tucu a spus…
Trebuie sa incerc si eu trucul acela cu apa flora si fdt mineral, am vazut la tine ca e o tehnica preferata si sunt curioasa cum este... :P

Produse Planet Spa vreau sa incerc de asemenea, am vazut si la tine si la Alina (cea de sus) ca folositi si sunt curioasa si de acestea... :P

Si zici ca-ti place "roscovanul enervant" asa cum e numit a mine in familie ... :P
Alina a spus…
Alina cea de sus:)) ce simpatic a sunat :)
Catallina a spus…
Am vazut episodul de aseara si mi-a placut cum si-a interpretat rolul!!
Cum e masca de par de la Anian? Ma gandeam sa o comand :)
coco a spus…
uleiul de cocos este si preferatul meu !
Toma Aurora a spus…
Alina, am ramas cu atobuzul blocata, din cauza viscolului.


Si eu mi-am facut o astfel de promisiune :)))
Toma Aurora a spus…
Simona, la inceput nu l-am suportat. Apoi mi-a devenit din ce in ce mai simpatic. Acum nu as rata niciun episod din CSI Miami :)))))
Toma Aurora a spus…
Si eu l-am vazut. Abia il astept si pe cel din seara aceasta! Imi place foarte mult si de fosta sa sotie din film. Este o femeie superba!
Toma Aurora a spus…
Este foarte hidratanta si face parul extrem de moale :X Este o masca excelenta, pe care o recomand oricui are nevoie de hidratare intensa!
Toma Aurora a spus…
Oh, da, este THE ONE! :x
AI UN PREMIU LA MINE PE BLOG
ilda76 a spus…
Dintre toate produsele enumerate eu am doar apa demachianta micelara YR, primita recent in comanda "cu pricina"!:D Imi place foarte mult si-ti multumesc inca o data, m-ai ajutat mult!:*
Gina Cristiana a spus…
As vrea si eu masca de la Anian si uleiul de cocos dar trebuie sa mai termin din ce am deja. Ma omoara asteptarea dar asta e :)) Imi plac preferatele tale :*
Juliet a spus…
Inca n-am testat produsele Ives Rocher dar mi-ai facut "pofta"
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ema! Multi pupici!
Toma Aurora a spus…
Cu mare placere, Ilda! Daca mai ai nevoie de informatii, nu ezita sa ma contactezi! Pup
Toma Aurora a spus…
Gina si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Nu am voi sa imi iau decat strictul necesar sau produse pe care nu le mai am deja (geluri de dus, parfumuri, lotiuni. Pup!
Toma Aurora a spus…
Juliet, iti recomand sa plasezi o comanda din oferta cu parfumul Comme une Evidence cadou, dat fiind faptul ca inca nu esti client inscris. Cu numai 25 de lei iti poti lua produse dorite si primesti cadou Comme Une evidence in valoare de 150 de lei, luciu de buze in valoare de 54 de lei si crema de fata in varianta de 15 ml. Transportul este gratuit si premiile sunt senzationale!
Alina a spus…
ce rau e sa trebuiasca sa pleci undeva pe vreme urata. am patit-o si eu de nu stiu cate ori. dar de ramas pe sosea am ramas doar o data, din cauza unui accident si in loc sa ajung la 7, am ajuns dupa 10. dar eram calma, aveam de toate la mine.
cum e spuma demachianta? cremele din aceeasi gama le-ai folosit?