Yves Rocher Day :)


Nu demult am primit un mic colet de la Yves Rocher; acesta fiind unul dintre pachetele mult dorite deoarece imi comandasem pilulele pentru arderea caloriilor. Din pacate acestea nu au fost in stoc, asa ca am primit cadou din partea YR un bon valoric de 90 de lei, pe care il voi pune marti la posta. O sa imi aleg fondul de ten pudra, care este foarte bun (l-am vazut la sora mea) si care are un pret destul de mare (89 lei). Abia il astept, mai ales ca sunt in pana de fond de ten mineral si mai am 1-2 grame in cel de la Vichy.


Mi-am comandat lotiunea micelara pentru demachiere si noul gel de dus cu levantica din gama Jardins du Monde. Despre lotiune nu pot sa spun decat ca o ador: sterge perfect machiajul ochilor si al fetei, este lejera ca o apa si nu simt nevoia sa imi clatesc fata dupa ce o folosesc. In plus, am impresia ca se va consuma destul de greu pentru ca e nevoie doar de un singur pad umed pentru a curata atat ochii cat si pielea fetei. Eu am platit pentru ea 21 de lei, cu 50% mai ieftin decat pretul sau din magazin. Gelul de dus miroase identic cu produsele pentru ingrijirea picioarelor YR:  cam fresh pentru gusturile mele, dar macar mirosul este revigorant si natural.

Am primit cadou traditionala mini-crema anti-oboseala, in varianta de 15 ml. Initial am fost putin bosumflata ca nu am primit cadoul dorit, dar mi-a trecut destul de repede si m-am gandit ca intr-un fel este mai practic fondul de ten decat niste pastilute.

Si ca sa vindec si rana lasata de lipsa capsulelor pentru arderea caloriilor, mi-am luat de pe Iherb.com un ceai pentru eliminarea kilogramelor in plus, alaturi de un borcan de ulei de cocos:



In ultimele zile am intrat in febra cumparaturilor online si am plasat cateva comenzi si pe site-urile din Marea Britanie si SUA, avand in vedere promotiile si discounturile aplicate in aceasta perioada. Mi-am luat cateva hainute, dar o sa va arat pozele atunci cand le voi primi pentru a va informa si care este calitatea lor.

Revenind la Iherb, am avut parte si de o reducere de 5 dolari, pe langa discountul de 10 % valabil cu ocazia sfarsitului de an. Daca dati search pe google "iherb  discount code" veti gasi sute de coduri pentru reducereade 5 $. La mine a mers din prima. Practic transportul de 4 dolari a fost gratuit si mi s-a mai scazut si 1 dolar din valoarea initiala a comenzii. Am platit pentru cele doua produse de mai sus 8 dolari si am dat, estimativ, 10 lei pentru ceai si 17 lei pentru borcanul cu 355 de grame de ulei de cocos virgin.  La noi in tara as fi platit aproape 60 de lei numai pentru ulei, fara sa pun la socoteala ceaiul. Voi reveni cu mai multe detalii dupa ce voi primi coletul!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Deci vreau sa iti spun ca acum sunt dependenta de site ul Elemental :D o sa plasez o comanda luna asta sigur.
Uff nu imi vine sa cred ca deja ai consumat fondul de ten mineral :)) pe mine cred ca o sa ma tina o vesnicie, bine nici nu il folosesc zilnic..

Abia astept sa vad ce hainute ti-ai comandat :)

:*
coco a spus…
super...si eu vreau sa incerc cu iherb...
Catallina a spus…
La muuuuulti ani!!!
Toma Aurora a spus…
Gina, eu l-am si folosit intens....cel putin in prima luna! Ma dadeam cu el si cand stateam acasa. Acum mai am cam o treime din cutie :(


Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Coco, de o jumatate de an tot ziceam sa dau comanda, dar niciodata nu aeam bani in plus pe card. Abia astept coletul!
Toma Aurora a spus…
Cata, multumesc! La multi ani si tie! :*
Kisstyana a spus…
Buna, La multi ani!Sanatate si prosperitate! :)
Hmm...ce site-uri ai descoperit?si pe mine ma bate gandul sa mai dau o comanda pe iherb,si cu siguranta o sa iau si uleiul de cocos, mai ales ca e la un pret asa mic...mi-a fost recomandat si kitul pentru albirea dintilor :)

Te pup, sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Kisstyana, am dat comanda de pe Boohoo, DorothyPerkins si Iherb. De pe primele doua mi-am luat haine, iar de pe Iherb ulei de cocos si ceai. Si eu vreau acelkit pentru albirea dintilor. Am inteles ca functioneaza foarte bine. Te pup!
Noni a spus…
Mie imi plac foarte mult prodesele Yves Rocher. Sunt foarte bune
Anonim a spus…
au av rezultate ceaiul si uleiul de cocos?
Toma Aurora a spus…
Ceaiul l-am baut destul de rar pentru ca are un efect laxativ puternic. Uleiul de cocos e preferatul meu! Il folosesec atat pentru par cat si pentru corp, ca lotiune. Mirose foarte frumos si e foarte, foarte hidratant!
Unknown a spus…
Si eu am avut lotiunea micelara si mi-a placut, chiar am adorat-o, insa, avand tenul sensibil si pielea atopica, simteam nevoia de ceva mult mai bun, asa ca am trecut la un produs cu apa termala .

Nu am mai auzit pana acum sa se ofere bonuri valorice la Yves Rocher, dar este ceva bun, oricum .

Eu am cumparat de pe biomonde ulei de cocos presat la rece si intradevar, am ajuns la o suma mai mare fata de a ta cumparandu-l, insa a meritat .