Review: Vopsea Prestige Deluxe+ primele produse Lady's


Auzisem de multa vreme de Lady's, dar multe informatii si reviews-uri despre cosmeticele comercializate de ei nu am gasit nici pe bloguri nici pe forumuri! Asa ca mi-am luat inima in dinti si am zis sa plasez o comanda mica, ca tot aveam nevoie de o vopsea de par. Trebuie sa mentionez ca mi-am asumat chiar si un risc fictiv, deoarece pe TPU multe voci spuneau ca au ele cunostinte carora le-a picat parul de la vopseaua Prestige si cate si mai cate (nu luati niciodata informatiile de pe TPU de bune, pentru ca varsta medie a celor care raspund pe acolo este de 12-13 ani, adolescenti care nu stiu sa se exprime, care folosesc tot soiul de prescurtari si care trantesc niste fraze de iti vine sa ii sugrumi prin monitor!)


Asa ca am comandat vopseaua Prestige Deluxe in cele din urma si am asteptat sa treaca 3 zile de la vopsire ca sa vad daca imi apar ceva reactii adverse! Dar nu am patit nimic, nu am avut niciun fel de alergie si nici nu mi-a picat parul!


Culoarea aleasa de mine a fost ultime din fotografie: Nisip auriu. Mi-am luat o nuanta de blond pentru ca vroiam sa imi deschid radacinile.Parul meu este in mod natural castaniu -roscat, dar radacinile sunt negre! Pe o lungime de 2-3 cm de la radacina parul ramane vesnic inchis si pe masura ce creste se decoloreaza. Acest lucru se intampla inca de cand eram mica si nu stiu care este explicatia acestei diferente de culori. Ca sa vedeti mai bine despre ce vorbesc, va arat o poza cu parul meu, care nu a mai fost vospit de cateva luni. Ultima data l-am colorat cu o nuanta inchisa de saten, care s-a luat dupa cateva saptamani si parul a revenit la culoarea sa naturala:


Nu ma deranjeaza aceasta diferenta, pentru ca nu este foarte vizibila, dar imi place sa imi deschid si radacinile deoarece nuanta aceasta inchisa diminueaza optic volumul parului. De obicei folosesc cea mai deschisa nuanta de blond de la Garnier, care din pacate nu prinde decat pe radacini si nu si pe restul parului, in cazul meu. Dar oricum nu deschide decat cu 2 tonuri nuanta parului, asa ca o pot folosi cu incredere!


Ceea ce m-a impresionat la vopseaua Prestige a fost puterea sa de a colora in intregime parul,intr-un mod nu foarte agresiv. Vopseaua are amoniac, m-au usturat putin ochii din cauza lui, dar mi se pare destul de blanda cu parul si nu m-a furnicat deloc scalpul in momentul vopsirii. Tin sa va spun ca am un scalp destul de sensibil si multe vopsele ma usturau putin la inceput.



Cutia vopselei este absolut oribila! Nuanta de pe cutie nu seamana deloc cu cea din esantionul din catalog (care este de fapt nuanta din tub), cutia arata ieftin (ca majoritatea cutiilor de vopsea din Europa de Est), dar continutul arata profesional si imi aminteste de superba vopsea de la Faberlic (cea mai minunata vopsea incercata de mine).

Exact acesta nuanta am incercat-o acum patru ani de la LórealPreferance, dar a iesit un fiasco total! Parul s-a colorat  doar pe alocuri si am fost nevoita sa ma vopsesc inca o data in aceeasi zi cu o nuanta inchisa, care sa acopere dezastrul!


In cutia vopselei Prestige Deluxe gasim un flacon cu oxidant, un tub din aluminiu cu vopseaua colorata,un flacon cu ulei-elixir pe care il adaugam in momentul amestecarii vopselei, un tratament post-vopsire, manusi de protectie si intructiuni (in limba romana,bulgara,rusa si engleza). Eu m-am vopsit cu un singur tub pentru ca vroiam sa imi rezolv radacinile. Dar continutul mi-a ajuns pentru intreg parul! Consistenta amestecului este foarte densa.  Este, de fapt, cea mai cremoasa si densa vopsea incercata pana in prezent!


Am stat cu vopseaua in par 30 de minute,apoi am clatit-o. Am aplicat tratamentul, am spalat din nou parul cu apa  si am obtinut acesta nuanta:




                                                                  Inainte de vopsire
                                                                         

                                                                          Dupa vopsire



Concluzii: nu ma asteptam la un rezultat atat de bun din partea unei vopsele de 14 lei. Nu ma asteptam ca parul sa ramana la fel de moale si de lucios ca la inceput. Nu ma asteptam la ceva maret din partea acestei vopsele si ma declar pe deplin  multumita de ea! Cu siguranta la urmatoarea vopsire (peste 2-3 luni) o voi alege din nou!





Am mai avut in comanda corector Chaterine Arley, nuanta medium. Este un corector ok, cu acoperire medie spre mare, cremos si rezistent. Nu am ce sa ii reprosez, avand in vedere ca m-a costat in jur de 6-7 lei.

Rujul hidrantant, nuanta Tea Rose nu mi-a placut deloc! Din cauza ca nu m-am uitat cu atentie am luat o nuanta cu sclipici, ceea ce nu ma incanta foarte tare la un ruj. Daca era gloss, probabil as fi fost in al noualea cer! Are un miros destul de ieftin, ceea ce ma face sa il evit de acum inainte. Dar oricum, a fost greseala mea, trebuia sa fiu atenta la semnul * care marca nuantele cu glitter!

Am mai cumparat absorbante zilnice parfumate Palomita, care miros frumos si de care sunt multumita!
Per total, produsele Lady's mi-au creat o buna impresie si pe viitor imi voi mai cumpara cate ceva de la ei. Eu am plasat o comanda de 33 de lei, am mai platit 5 lei taxade ambalare (care devine 0 la comenzi de peste 50 de lei) si mi-am satisfacut curiozitatea legata de produsele acestei firme.


Voi ati incercat ceva de la Lady's? Ce imi recomandati si ce nu?

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
WOW cat de bine a iesit culoarea. Chiar ma bucur ca nu ai patit nimic si ca iti place.Parul este uniform :)

Poti cauta pe youtube diferite recenzii, eu acolo am mai vazut cateva produse, insa fetele care vorbesc nu au mai mult de 16 ani..
Ma gandeam sa imi iau o oja de la ei, dar doar pentru ca strangea o colega comenzi..

E foarte util articolul pentru fetele care vor sa o incerce.Sincer daca eu nu vad cateva opinii evit anumite produse.

:*
Anonim a spus…
Arata bine parul. Curge vopseaua la spalare?
Simona Tucu a spus…
Chiar ca ti-a iesit frumos, sper sa se pastreze culoarea.

Eu am dat doua comenzi pana acum, mi-am luat cateva produse. Cel mai mult imi place oja, rezista destul de bine pe unghii. Mai am blush-ul pe care il folosesc aproape zilnic, doua rujuri, un alt blush terracotta sclipicios...eu am avut comanda mare si le-am luat cu 30% reducere si fara nicio taxa de ambalare si transport si chiar a meritat.
Si eu voi mai cumpara!
Krista a spus…
Foarte draguta coloare! Sa ne spui daca se pastreaza stralucirea ;)
Descude a spus…
S-a colorat foarte frumos parul si e o culoare foarte draguta!
Eu nu am incercat niciun produs de la ei,dar ma bate gandul:)
Pup
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc pentru informatie! O sa intru pe Youtube sa urmaresc filmuletele! :* Da, a iesit uniform si nesperat de deschis :D
Toma Aurora a spus…
Simona, stiu,am citit postarea despre produsele Lady's pe blogul tau! Din cauza asta am si dat comanda, m-ai motivat tu si blogul fetei pe care l-ai mentionat in link in cadrul postarii! :*
Toma Aurora a spus…
Anonim, nu stiu daca o sa curga....pe instructiuni scrie sa stau 3 zile dupa vopsire fara sa ma spal, pentru fixarea culorii. Iti spun din experienta ca parul vopsit mai deschis se pastreaza intact luni intregi. Doar nuantele mai inchise decat culoarea naturala a parului sau cele de roscat se duc in timpul spalarii!
Toma Aurora a spus…
Krista, o sa va tin la curent! :*
Toma Aurora a spus…
Descude si pentru mine a fost tot un fel de experiment, intrucat nu mai folosisem niciun produs comercializat de Lady's.:*
Unknown a spus…
hmm,si eu vreau da imi deschid nuanta parului,dar imi este teama deoarece am parul fin si subtire..am incercat cu palette blond,100 parca era,si desigur ca mi-a iesit doar la radacini :))),ziceai ca sunt papagal..A trebuit sa ma vopsesc a doua zi o brunet iar,dar am folosit vopsea fara amoniac.Acum deja a inceput sa mi se duca brunetul din par si as incerca iar sa ma deschid la par,dar intai pun vopsea pe varfuri sa vedem cum reactioneaza :)))
Toma Aurora a spus…
Precious Boutique incearca Garnier 110, cu ambalaj bleu! Scrie pe cutie ca deschide nuanta parului cu 4 nuante! Mai exista o varianta cu 6-8 tonuri deschise la prima aplicare, dar ti-o recomand pe prima deoarece este foarte blanda cu parul!
Catallina a spus…
Eu mi-am mai cumparat oje de la aceasta firma, dar vopseaua nu am incercat-o. Arata foarte bine, ti-a iesit super culoarea parului si a deschis radacinile cu succes!!
Anonim a spus…
superba nuanta parului!
Toma Aurora a spus…
Catalina si eu am vazut niste oje Isabelle Dupont foarte frumoase pe niste bloguri din afara! O sa imi iau si eu una-doua nuante de proba! Multumesc:*
Toma Aurora a spus…
Li, merci frumos!
Miuri a spus…
ti-a iesit absolut superb! Recunosc ca n-aveam incredere :) dar a iesit criminal! Acuma vreau si eu asa culoare :D
Toma Aurora a spus…
Miuri,iti recomand sa o incerci! Eu sunt foarte multumita de rezultate! :*
Simona Tucu a spus…
Ah, am inteles, ce ne mai motivam una pe cealalta :)))
Alexandra a spus…
Ma gandesc de ceva timp sa incerc produsele Lady's, insa ceva m-a tot retinut. Acuma imi doresc vopseaua asta, e o nuanta superba si cred ca mi-ar prinde si mie pentru ca nuanta naturala a parului meu este aceeasi cu cea de la radacina parului tau.
Toma Aurora a spus…
Alexandra, eu zic ca poti incerca macar o vopsea de la ei. Produsele de machiaj pe care le-am ales eu nu sunt exceptionale, dar poate cele mai scumpe sunt mai bune calitativ. Vopseaua este oricum excelenta! Am primit atatea complimente pentru nuanta parului incat ii voi ramane fidela!
Cristina a spus…
Ti-a prins foarte bine culoarea,felicitari pentru alegerea facuta! Se ia greu de pe pielea capului daca te murdaresti? Am intalnit vopsea care colora mai mult pielea decat parul :)
Toma Aurora a spus…
Cristina, n-am avut acestă problemă cu vopseaua Prestige. În schimb ultima folosită, cea de la Gerocossen, mi-a colorat tare piele și abia după a doua spălare am scăpat de toate petele de pe scalp.