Guest Post: Comanda Asos


Astazi a primit sora mea comanda de pe Asos si am rugat-o sa ma lasa se prezint hainele cumparate de ea, pentru a va face o parere despre calitatea prodselor de pe acest site. Asa cum era de asteptat, acestea sunt foarte frumos lucrate, de buna calitate, si chiar daca sunt mai scumpe decat cele de pe Boohoo, merita fiecare banut si inca pe atat. Daca nu ati observat inca, va anunt eu ca cei de la Asos au in aceasta perioada reduceri considerabile la anumite produse!



Aceasta rochita-salopetica (jumpsuit) este preferata mea din tot ce a primit sora mea astazi. Imi place ca are inca o salopetica pe interior, dintr-un material destul de gros, care confera volum sficient rochitei exterioare. Manecile sunt usor bufante de la cot in jos (un design ingenios!). Imprimeul este placut, cu trandafiri bleu, flori rose si margarete! Pret sau a fost de  9,5 lire, redus de la 40 de lire.




Hainuta leopardut a fost pe lista sa de dorinte de cand a aparut pe site. Mai mult, o vedea in toate wishlist-urile de pe bloguri si o vroia neaparat! Din pacate de 3 luni de zile nu a fost redusa nici macar cu o lira, asa ca doar Mos Craciun a putut face ceva in acest sens si i-a cumparat-o! :D. Pretul sau este de 80 de lire, este foarte calduros, pufos, amuzant!



Rochita-tunica este confectionata dintr-un material vaporos si se inchide cu un nasturel imbracat, in spate. Este un articol vestimentar perfect pentru vara si eu o vad deja intr-o combinatie cu o palarie mare de paie si ceva lejer in picioare.Pretul sau a fost de 8,5 lire, redus de la 25 de lire.



Sandalele sunt superbe! Eu nu sunt fana a tocurilor, platformelor, dar acestea pana si mie imi plac la nebunie. Sora mea este innebunita dupa sandalele cu platforma si in fiecare vara a investit cateva ste de ron intr-o pereche cu talpa invelita in material textil. Vara trecuta a avut unele de la Pull&Bear, foarte asemanatoare cu cele Asos ca si design/calitate, doar ca acestea din urma mie mi se par mult mai spectaculoase. Toate baretele sunt elastice, iar cele argintii le pot transforma intr-o pereche de sandale nmai bune pentr o rochie eleganta, de seara.



O alta bila alba pentru Asos este faptul ca ofera transport gratuit pentru orice comanda. Produsele vin direct la posta locala si sunt scutite de TVA si taxe vamale, pentru ca vin din interiorul UE. Durata primirii coletului este de 6-9 zile din momentul confirmarii de expediere. Sora mea a primit pachetul in 6 zile lucratoare. Nu i s-a cert buletin pentru ridicarea sa si nici nu i s-a cerut sa semneze vreun buletin de insotire.

Pentru ca am primit si eu ceva banuti de ziua mea (care este maine :D) cred ca imi voi comanda si eu ceva de pe Asos. Inca mai astept comanda de la Dorothy Perkins, expediata abia pe 5 ianuarie (din cauza intarierii schimbului lira-ron, care a durat 4 zile!) pentru ca si acolo am o noua lista de dorinte. Dar am promis ca voi fi foarte calculata in acest an, asa ca ma voi opri asupra unei singure comenzi luna aceasta, din banii primiti cadou.


Comentarii

ilda76 a spus…
Mamma mia, excelente alegeri!Ii fac galerie site-ului Assos si tie totodata pentru a face o comanda binemeritata de ziua ta!:)
Nu stiu daca obisnuiti sa imprumutati hainele ca intre surori, dar voi spune totusi: sa le purtati sanatoase si iubite!:)
Maine e ziua ta??? Deci faci cinste!:))
Descude a spus…
Prima rochita si blanita m-au lasat fara cuvinte...mi-ai dat inca o bataie de cap,mi le doresc atat de mult:D
ilda76 a spus…
Aurora, dupa ce am comunicat pe forum si am facut o alta vizita la Asoss, vin cu o intrebare intrebatoare:)): eu vad acolo preturile in euro,tu le precizezi in lire...E vorba despre o optiune a site-ului sau doar o mica eroare de comunicare?!
Apropos de optiunile oferite de site, pe mine cea numita "view catwalk" m-a ajutat foarte mult pentru a lua decizii!:D
Marra a spus…
Abia asteptam postul cu hainutele de la Asos:X Rochitelele sunt superbe:X
Anonim a spus…
Buna!Superbe achizitii:)M-ai convins sa comand si eu ceva(sandalutele):D. Spune-mi si mie cum e cu marimile, te rog:)
Zuzele a spus…
Chiar ca sunt superbe sandalele! Mie mi-a fost teama sa comand de pe asos, dar mereu am vazut chestii fffffffffffffffff dragute. Cred ca o sa-mi fac si eu curaj:)
Gina Cristiana a spus…
Ce hainute frumoase. Nu stiam ca Asos au transport gratuit..Am ochit si eu cateva hainute insa deocamdata nu plang la capitolul asta :) Spor la cumparaturi
La multi ani pentru maine :D
:*
Toma Aurora a spus…
Draga Ilda, iti multumesc pt urari si iti multumesc in numele surorii mele pentru aprecieri! :D Inainte faceam mai des schimb de haine, dar acum deja avem fiecare suficente haine cat sa ne ajunga si sa nu mai vrem de la cealalta :))
Da, maine e ziua mea de nastere, dar si a surorii mele, asa ca ne vom mai rasfata cu niste comenzi, pt ca ea e cam bolnavioara acum si nu putem iesi la cumparaturi.
Poti alege in coltul din dreapta sus optiunea pt moneda, sunt mai multe optiuni. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Descude, prima salopetica este minunata intr-adevar, iar blanita leo este dragalasa foc, desi cred ca e nevoie de putin curaj ca sa iesi cu ea pe strada, mai ales ca sora mea vrea sa o poarte doar cu caciula in cap, ca sa se vada si urechile :))
Toma Aurora a spus…
Marra, si eu asteptam comanda de la Asos :D Multumesc pt apreciere! Te pup :*
Toma Aurora a spus…
@Anonim
Multumesc mult, ma bucur ca iti plac :D Sandalutele sunt superbe, dar, eu as zice ca sunt cam inalte, mai ales ca nu prea ma incalt cu pantofi/sandale cu toc inalt.
La marimi te poti informa in orice pagina a unui produs, mai jos de descrierea lui e un link- Size guide .
Ca sa iti faci o idee, pentru masura europeana 36 se potriveste masura UK3, pt 37 se potriveste UK4 si tot asa... Sper ca ti-am fost de ajutor! :D
Toma Aurora a spus…
Zuzele, mersi mult :D
Intr-adevar, e mai dificil sa comanzi online pentru ca exista riscul de a nu ti se potrivi hainele/incaltamintea...se mai intampla, de aceea multe persoane prefera sa cmpere doar din magazine fizice.
Oricum, daca consulti bine masurile si te iti la toate detaliile din descriere, sansele sa fie pe placulta snt de aproape 100%! Pup
Alexandra a spus…
Toate imi plac. Sa le poarte sanatoasa!
Toma Aurora a spus…
Gina, la Asos e intr-adevar transportul gratuit, pt varianta mai lenta de livrari, ceea ce mi se pare avantajos,pt ca in general taxa de livrae pe site-uri din UK este de 6-8 lire.
Multumesc pt urare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alexandra,iti multumesc mult,in numele surorii mele :)
La multi-multi ani! Extra fericire, super distractie si sanatate peste masura!
Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ti se bifeze toate wishlisturile! :)

Iar sora ta sa se bucure de toate achizitiile! Foarte-foarte faine - hainute cu personalitate!
Ionny a spus…
Toate sunt extrem de frumoase! tu si sora ta aveti bun gust din belsug:x
LazyCat a spus…
La multi ani!
ilda76 a spus…
La multi ani, Aurora!
Iti doresc multa, multa sanatate, iti doresc sa te bucuri de sperante implinite pe toate planurile!
Te pup!
Sa ai o zi aniversara minunata!:)
Alina a spus…
La multi ani, Tigrisor! Si tie si surorii tale!!! :*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, fetelor pentru urari! :X :X :X
Oana a spus…
Sunt frumoase si rochitele, si sandalele, dar eu m-am indragostit de blanita :X
Sa le poarte sanatoasa!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Oana, merci! Da si mie imi place blanita, mereu o trag de urechi :))
Anonim a spus…
La multi ani,am si eu o intrebare, sper ca nu deranjez, mi-am comandat si eu o rochita de la manoush si sant stresata cu marimea, eu port de regule 36, aceasi marime am comandat-o, dar nu prea corespund masurile mele cu tabelul lor, daca nu-mi vine pot s-a tr. inapoi si sa-mi recuperez banii?
multumesc
Toma Aurora a spus…
Anonim, toate produsele de pe site se pot returna daca nu iti corespund ca masura sau daca au vreun defect! Asa ca nu te ingrijora. Eu tot 36 port in masurile europene dar pot sa iti spun ca mi se potrivesc aproape toate rochiile cu masura intre 6 si 12 UK.

Diferentele mi se par foarte mici intre masuri. Doar in cazul in care rochia e mulata si rigida cred ca se poate observa intradevar o diferenta mai mare, dar la cele mai vaporoase nu am sesizat aceste lucruri!

Sper sa iti vina bine rochita si sa o porti cu multa placere!
Liliana a spus…
Sunt foarte frumoase lucrurile achizitionate de pe asos.com de catre sora ta. Sa le poarte sanatoasa!

La multi ani, cu multa sanatate si fericire!
Little D. a spus…
Sunt foarte frumoase toate, sa le poarte cu placere!
Si eu tot incerc sa imi fac curaj sa imi comand, au atatea lucrusoare frumoase :).

Te pup!
Marra a spus…
La multi ani Aurora ,cu intarziere:(( !!Nu stiu de ce aveam impresia cand am citit articolul ca astazi e ziua ta.Imi pare asa rau:((
Iti doresc numai bine,sa fii iubita si happy alaturi de cei dragi,sa devii super extra mega cunoscuta cu blogul tau!

Te-am puuupaaaattttttttttt