Favoritele lunii decembrie


In luna decembrie am folosit cateva produse noi, pe care le voi prezenta pe scurt in aceasta postare. Nu voi aminti de multe dintre cosmeticele preferate alte lunii trecute, desi, in mare parte, au fost folosite si in decursul lui decembrie.

-uleiul de argan: l-am folosit intens pentru pielea fetei si pentru hidratarea corpului. De asemenea a substituit si crema pentru calcaie, fiind un hidratant foarte eficient pentru pielea descuamata. Este un ulei bogat, pe care l-as mai cumpara cu placere dupa ce l-as termina. De cand l-am cumparat am consumat o jumatate de sticluta (25 ml), dar pot spune ca am abuzat cu folosirea lui :D

-uleiul de cocos: am mai mentionat cat de tare imi place. Ador mirosul,consistenta, nivelul sau de hidratare. Este clar uleiul meu preferat din tot ce am incercat pana acum!

-uleiul de migale dulci: il utilizez in special pentru corp si pentru zona ochilor. Este hidratant si imi place faptul ca este inodor. Il pot folosi astfel ca hidratant inainte de orice parfum.

-gelul de dus & apa de parfum Rose Absolue: l-am folosit chiar daca mi-a provocat dureri de cap (este foarte dulce). Nu cred ca o sa fie vreodata detronat din topul preferintelor mele. O sa il folosesc chiar daca va fi sa lesin din cauza aromei sale siropoase;

-lotiunea de corp cu migdale: este perfecta atunci cand imi doresc o piele parfumata cu o aroma fresh. Desi nu sunt amatoare a aromelor light, curate, aceasta lotiune este o exceptie si as cumpara-o din nou cu mare drag;


-lacurile de unghii Yves Rocher si Farmasi- descoperite abia in ultima luna din 2011, au reprezentat o experienta frumoasa. Cele de la Yves Rocher m-au impresionat prin luciul intens si puterea de acoperire, iar cel de la Farmasi a avut o nuanta argintie, perfecta pentru acest sezon !

-fondul de ten Farmasi- un produs bun pentru pretul sau, care ofera o acoperire medie spre mare, cu efect matifiant si rezistenta indelungata pe ten. Punctul sau slab: aroma foarte puternica si persistenta!

-kit-ul pentru sprancene ELF- un produs care nu imi va lipsi niciodata din trusa de make-up. Are un aspect natural atunci cand este aplicat pe sprancene si este usor de folosit chiar si de un incepator. Cred ca este cel mai bun produs ELF pe care l-am folosit pana acum!

-gloss-ul pentru volum ELF-cel mai usor si mentolat luciu pe care l-am intalnit. Are un aspect natural, o culoare aproape transparenta si se simte racoritor pe buze. Dar, din cate am observat, se consuma foarte repede!

-rujul lichid Bourjois-a fost preferatul meu in acest sezon. Este usor, mat si arata natural pe buze. De asemenea este foarte rezistent si nu usuca pielea. Se consuma destul de repede fata de un ruj clasic, dar va garantez ca este o experienta deosebita sa il porti!

-mascara pentru volum Yves Rocher si Max Factor:ambele au fost folosite in egala masura. Ma declar insa indragostita de periuta curbata a celui de la MF. Cu siguranta o voi pastra pentru a aplica continutul din celelalte tuburi de mascara. Imi place ca este foarte deasa si face evantaiul genelor foarte bogat!

-gelul de dus cu floare de bumbac: cu toate ca se consuma foarte repede, acest produs este foarte cremos, face multa spuma si are o aroma discreta. Il consider un gel de dus potrivit pentru persoanele cu pielea uscata, pentru ca este delicat si nu curata in exces!

-pudra de orez: v-am descris-o deja in postarile trecute.



Alaturi de aceste produse, merita sa metionez site-urile mele preferate din luna care tomai s-a incheiat: Miniprix, Boohoo, Asos, DorothyPerkins, Iherb, Triodeluxe, Fares, Elemental, Elf, Yves Rocher. Toate au stiut cum sa isi rasfete clientii la sfarsit de an, au oferit discounturi de pana la 90%, au aplicat bonusuri extra si au transformat shoppingul intr-o adevarata sarbatoare.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Imi place produsele prezentate. Ojele Farmasi imi plac tare mult.Gelul de dus cu bumbac trag de el sa ma tina cat mai mult :)
:*
Toma Aurora a spus…
Gina, aceasta a fost prima oja Farmsi incercata de mine. Cu siguranta imi voi mai lua si altele de la ei pentru ca sunt foarte usor de folosit! Gelul de dus se consuma intradevar foarte repede, dar are macar ne rasfatam si noi cum trebuie atunci cand il folosim :D
shopaholica a spus…
Si eu am acum si rimelul de la max factor si pe cel de la yves rocher si amandoua imi plac tare mult,dar parca cel de la max factor incarca un pic genele. Vreau sa incerc si eu pudra de orez,cred ca as putea inlocui pudra de la elf high definition cu aceasta. Super favorite,te pup! :*
Roxana a spus…
Buna Aurora ! Am observat ca printre siteurile preferate se numara si boohoo. Ce ai putea sa ne spui despre comenzile de acolo?
Toma Aurora a spus…
Shopaholica, mie imiplace mai mult pudra de orez fata de cea hd de la Elf. Nicia acasta din urma nu este de proasta calitate, dar mi separe mult mai prafoasa.


Ai dreptate, cel de la Max Factor incarca genele,mai ales daca e aplicat in doua straturi. Dar eu sterg putin periuta pe un servetel si nu mai am problema asta! Te pup!!!!
Toma Aurora a spus…
Roxana, momentan astept comanda de pe Boohoo. Mi-a fost expediata ieri si cred ca saptamana viitoare va ajunge la mine. Voi pune fotografii cu cele doua produse pe care mi le-am luat. :*
Roxana a spus…
Multumesc pentru raspuns . >:D<
Alina a spus…
si mie mi s-a facut rau de la rose absolue.

trebuie sa deschid si eu rimelul pt volum de la yr
Anonim a spus…
imi plac toate!
Giorgiana a spus…
Buna,
Eu abia azi te-am *descoperit* ca sa zic asa si asta dintr-o intamplare(cautam review-uri despre produsele Sabon iar la tine am gasit,har Domnului,o multime:)
Pot sa spun ca te numeri printre norocoasele care au acces la atat de multe produse de la ei.Eu n-am incercat decat un gel de dus si , o data cu oferta de la Groupon cred ca am sa-mi mai largesc orizontul:)
Ma uitam mai ales la samponul si balsamul de par,sunt in dilema,sa le iau sa nu le iau,daca nu-mi vor afecta cumva nuanta parului meu(blond) si desigur uleiul pentru corp cu trandafiri(m-ai convins definitiv:)
Seturile pentru camera cu betiseare le-ai incercat?
Multumesc mult