Comada Iherb.com : primele impresii


Astazi s-a imtamplat o minune: coletul meu Iherb a sosit din SUA fix la mine la posta locala in doar 3-4 zile. Luni mi s-a confirmat comanda plasata pe site, iar astazi m-au sunat de la posta sa vin sa iau coletul. Ma gandeam la inceput ca o fi vorba de un colet cu hainute din UK, dar apoi vazandu-l asa mic mi-am dat seama de unde provine. Am fost foarte surpinsa pentru ca ma asteptam sa il primesc pe la inceputul lunii februarie. Nu va ingrijorati daca trec 20 de zile si nu primiti niciun semn de sosire al pachetului: eu am asteptat si o luna de zile pentru un colet din UE,ce sa mai vorbesc de cele de peste ocean.

Coletul a venit in stare perfecta, cu o suma falsa trecuta pe el , de 4 $,(pentru a se evita taxele vamale) si cu o factura nula, fara valoare. Asadar si daca va vine comanda la vama si coletul o sa fie desfacut in fata voastra pentru a se verifica factura nu veti plati niciun fel de taxe.


Produsele comandate de mine au fost: ulei de cocos (355 ml -7$) si ceai pentru silueta (24 plicuri- 3,2$). Transportul a fost de 4 $, dar am folosit un cupon de reducere de 5 $, introducand codul URO424
in momentul plasarii comenzii. Asadar, din totalul de 14,2$ mi s-au scazut cei 5$ bonus ai am mai avut de plata 9,2 $. Suplimentar, am beneficiat de reducerea de 10%, aplicata la toate produsele de pe site  pana pe data de 4 ianuarie. In banii nostri, pentru tot am platit 27 de lei (in jur de 8$).

Nu ma asteptam sa primesc comanda asa repede, avand in vedere valoarea sa foarte mica. Dar se pare ca site-ul Iherb este cat se poate de serios si se comporta similar cu toti clientii.


Am testat uleiul de cocos: este la fel ca si cel de la Mayam, are aceeasi consistenta si aceeasi aroma placuta. Pisica mea a mancat in disperare ceea ce inseamna ca este foarte sigur de folosit in alimentatie.

Ceaiul pentru silueta nu contine cofeina, are aroma naturala de merisor. Citisem review-urile cumparatorilor de pe Iherb si am vazut ca multi se plangeau de gustul sau groaznic. Inseamna ca n-au baut ceai de pelin sau ceai antiadipos chinezesc sa vada ce inseamna groaznic! Mie mi s-a parut foarte bun, mai usor mirositor chiar si decat ceaiul verde clasic. In cutie am gasit si un plan de alimetatie foarte util, cu recomandari pentru un stil de viata sanatos. Acest ceai este 100 % natural si ii puteti citi ingredientele pe site.

Este indicat sa se bea o singura ceasca pe zi, pentru ca este un ceai cu actiune destul de intensa. Consumatorii au declarat pe site ca au slabit pana la 4 kg intr-o luna, fara sa isi modifice planul de alimentatie. Producatorul precizeaza ca acest ceai nu actioneaza decat asupra grasimilor si ca nu duce la scaderea masei musculare sau a apei din organism. De aceea, multi oameni cu greutate normala, care practica regulat sport nu au slabit nici macar un gram. Multi au incercat sa il foloseasca pentru constipatie, dar nici in acest caz nu a dat nicun fel de rezultate, fiind special creat pentru kilogramele in exces, adaugate greutatii obisnuite a corpului.

Eu m-am ingrasat cam 3 kilograme in ultima perioada si sper sa scap de ele fara sa renunt la programul meu alimentar obisnuit. Nu sunt genul care sa se tina o cura de slabire mai mult de 2 zile, asa ca acest ceai e binevenit. Am mai incercat pana acum un singur ceai de slabire, cel antiadipos, care este foarte eficient, dar iti provoaca dureri de cap si dureri de stomac. De asemnea nu a avut niciun efect asupra celulitei, ci doar producea eliminarea rapida si in exces a intregii mancari consumate. In plus, imi crease si un fel de dependenta (il cautam mereu, sa vad daca mai am plicuri, daca este in siguranta) si cel mai deranjant lucru: insomnii!


O sa revin cu pareri precise peste 3-4 saptamani de la consumarea ceaiului. O sa il "disec" atunci si o sa va povestesc exact daca mi s-a parut la fel de bun pe cat este de laudat! Inca o data repet: gustul este ok, nu va fie teama de acest lucru! Cred ca pot bea si 2 litri pe zi fara sa mi se faca greata (dar nu am cum, pentru ca trebuie sa ma limitez la o singura cana).


Voi mai face o comanda pe Iherb? Cu siguranta! Imediat ce voi face rost de niste banuti, deoarece momentan sunt secatuita :D Le multumesc fetelor care m-au sfatuit sa comand ulei de cocos de pe acest site, pentru ca am economisit mult si ma pot bucura de o cantitate foarte mare de produs!

Comentarii

coco a spus…
super , am vazut si eu multe chestii...da intai tre sa termin ..multele chestii pe care le am :)))
Gina Cristiana a spus…
Da, chiar vreau si eu sa fac o comanda pe Iherb si imi voi lua si eu uleiul de cocos si un deodorant si ma mai gandesc pana atunci ce. Suna bine scapatul asta de kilograme, si eu m-am ingrasat ingrozitor si nu am tinut niciodata dieta, clar nu este de mine.
Chiar sunt curioasa de rezultatele tale si probabil voi avea incredere sa il comand si sa il "savurez" :)
Ce norocoasa ai fost ca a ajuns atat de repede..
:*
Adina Aruştei a spus…
ce repede a ajuns, waw! Iar ulei de cocos... :)
Toma Aurora a spus…
Coco, eu am evitat sa imi cumpar lucruri pe care le aveam (gen sapun, gel de dus, sampon, lotiuni, creme). Am zis sa iau strictul necesar, mai ales ca imi golisem cardul pe hainute si nu aveam o suma mare la dispozitie!
Toma Aurora a spus…
Gina,cu siguranta ii voi scrie un review dupa ce termin cutia. Eu am incredere in el...il simt ca nu este doar un laxativ puternic.

Si.....daca ma crezi,eu stau intr-o localitate foarte mica, unde coletele din tara imi ajung in 3-5 zile. Iti dai seama cat de repede a putut ajunge. Este scris prioritar pe cutie, de aceea cred ca s-au grabit cei de la posta sa mi-l aduca.
Toma Aurora a spus…
Meg, pai ce era sa fac doar cu flaconasul de 100 de ml de la Mayam. Mai am in el mai bine de jumatate, dar imi doream sa am muuuult, ca sa imi dau si pe corp :D
yanna a spus…
Ce noroc ai avut, 3-4 zile din SUA!

Foarte interesant ce ai spus, ca pachetul avea o alta suma trecuta si factura 0. Am facut aproape 10 comenzi de pe iherb pana acum si mereu datele erau cele reale, asa cum precizeaza si pe site.

Astept cu nerabdarea pareri despre eficacitatea ceaiului...suna tentant :D
shopaholica a spus…
Foloseti cumva ulei de cocos si pentru par? Ma intereseaza cum as outea sa il folosesc in acest scop,aplic doar pe lungimea parului sau si la radacini? Sa le folosesti sanatoasa si sper sa aiba efectele pe care le doresti! :*
Toma Aurora a spus…
Yanna, pe pahet mi-au trecut 4$ si pe factura apareau doar produsele, fara pret. Nu exista nici macar un total al facturii! Acest lucru este bun, mai ales in cazul in care iti vine pachetul la vama si ti se cauta factura in pachet. Oricum aveam o valoare sub 10 euro, deci in mod legal nu trebuia sa platesc nici TVA nici taxe vamale.

M-a mirat cu cata repeziciune a venit coletul! Acum cred ca o sa devin si eu fana a site-ului. Deja ma uit....imi fac wishlist :D
Toma Aurora a spus…
Shopaholica uleiul de cocos este considerat cel mai bun tratment anticadere. Se aplica atat pe scalp cat si pe par, se lasa sa actioneze cel putin 3-4 ore (eu de regula dorm cu el in cap- este usor si nu se ia pe perna, sa nu iti faci probleme). Parul nu ramane deloc leios dupa spalare- vei costata chiar ca este mult mai curat ca de obicei. Eu de cand l-am descoperit mai mult stau cu uleiul in cap decat cu parul curat. Mai ales ca imi prind parul intr-un motz si nici nu se vede uleiul (se absoarbe repede si o sa vezi ca nu e gras ca cel de masline sau de ricin). Singurul minus este MIROSUL: imi vine sa imi mananc parul de cat de frumos miroase :))
ilda76 a spus…
Aooleu, sunt innebunita acum dupa ideea de ulei de cocos insa chiar trebuie sa mai am rabdare caci sunt angrenata in multe si nu le putem avea pe toate (si deodata!)...:))
Aurora, ai solicitat tu sa fie trecuta o valoare mai mica pe colet sau specificarea GIFT? Intreb pentru a sti atunci cand voi putea sa comand...
Multumesc! Pupicei!
Voi adormi visand la mirosul uleiului de cocos! Imi sta intr-un norisor deasupra capului ca-n desenele animate!:))
Toma Aurora a spus…
Ilda, nu le-am specifiacat nimic inainte de trimiterea comenzii. Pur si simplu asa au procedat, poate este o tactica lansata in noul an. Am si eu o pofta sa mai dau o comanda.....nici nu iti imaginezi.

Din pacate luna aceasta trebuia sa ma limitez la o singura comanda online si aceea a fost de la Lady;s (mi-am luat vopsea de par, un ruj, un corector si niste absorbante zilnice- imi erau mai mult necesare, cu exceptia rujului :D). Asa ca am spart cei 40 de lei pe care ii aveam pregatiti pentru luna aceasta :)) si pe care ii aveam pregatiti pentru o mica comanda YR, care nu cred ca o sa mai apara ( a expirat oferta cand am plasat eu comanda:(.

Pana imi voi reface bugetul trebuie sa stau in banca mea. Pana atunci imi fac liste de dorinte, tai si adaug, compar, ma documetez putin:D
Anonim a spus…
iti astept impresia despre ceaiul de slabit :)
deea a spus…
vreau sa te intreb cum ai platit produsele??
AlinaGav. a spus…
Ce norocoasa esti ca ti-a venit comanda asa de repede. Eu am dat comanda in decembrie si nici acum nu a venit si incep sa cred ca nu o sa mai vina :((
Despre uleiul de cocos am auzit multe lucruri si e pe lista mea de cumparaturi.
De abia astept sa vad care vor fi efectele ceaiului...suna interesant.
Toma Aurora a spus…
Alina, am avut mare bafta! Nu dispera, o sa ajunga intr-un final si pachetul tau :D.
AliArt a spus…
Nu stiam pana acum de uleiul de cocos.De cand l-am vazut la tine m-am pus pe documentat si am aflat multe lucruri despre el, mai ales ca ar fi bun si impotriva matretii, iar eu am ceva probleme cu ea.Vroiam sa te intreb, tu cand il pui pe par ca masca dupa ce te speli cu sampon mai folosesti balsam?
Astept cu nerabdare si review-ul la ceai. :*
Toma Aurora a spus…
AliArt, eu il pun ca masca inainte de a-mi spala parul, cand e uscat. De regula il pun seara si dimineata, a doua zi, il spal. Uneori il las si mai mult timp sa actioneza. Apoi il spal cu samponul meu obisnuit si eventual mai aplic balsam, masca (doar daca am timp). Sper sa iti fie de folos in combaterea matretii! Ai grija, in acest sezon poate sa fie vorba de o exfoliere a pielii de pe scalp si nu neaparat de matreata. Daca ai cojite mici, care se desprind de pielea capului inseamna ca nu este matreata, ci piele deshidratata. Si eu am avut astfel de probleme acum cativa ani, in sezonul rece!
AliArt a spus…
Mersi pentru raspuns.
Am matreata de foarte mult timp, am incercat o gramada de sampoane, masti naturiste si tot felul de chestii dar degeaba.Ce a dat rezultate a fost o crema cu propolis, keto-tis, dar dupa ce s-a obisnuit pielea capului cu ea nu a mai dat rezultate.
Unknown a spus…
Buna,

Inca un cupon de reducere pentru comenzile iherb: ZMT863.

O zi frumoasa :)