Yves Rocher Day :X


Am avut o dimineata super-obositoare!!! M-am trezit de la 8, ca prin vis, dupa ce aseara m-am culcat pe la 4 jumatate. De vreo luna obisnuiesc sa ma trezesc pe la pranz  si sa ma culc foarte tarziu, dar sper ca in viitor imi voi modifica programul de dormit.

Cand am venit acasa primisem aviz de la posta si mama mea a fost amabila si s-a dus sa il ridice. Eu deja ma bagasem in pat si motaiam cu o carte in mana. Cand mi-a adus pachetul, bineinteles ca m-am inviorat instant si uitasem si de somn si de oboseala.


Mi-am cumparat din oferta de recomandare spuma demachianta pentru ten uscat. Am observat ca spumele demachiante usuca pielea, de aceea am optat pentru varianta pentru piele uscata. Miroase foarte frumos, spuma e moale si aerata. Curata bine machiajul (nu l-am folosit pentru ochi) si lasa pielea fina. Eu am platit 30 de lei pentru un flacon de 150 ml, pretul standard al acestui produs fiind de 42 de lei.


Pentru ca m-am indragostit de parfumul Vanille Noire, trebuia neaparat sa mai fac rost de unul de rezerva. Din primul am consumat cam un sfert de cand l-am primit. Miroase a prajituri vanilate, dulce si puternic. Citeam pe Fragrantica ca multora acest miros de vanilie li se pare prea banal. Gusturile nu se discuta in materi de parfumuri, dar mie mi se pare un parfum interesant.....nicidecum atat de fad incat sa treaca neobservat. Poate si din cauza ca sunt o amatoare inraita a parfumurilor foarte intense si dulci! Va spun cu mana pe inima ca peste 90% din parfumurile din Sephora ma lasa rece, dar nu am spus niciodata ca sunt prea comune. Doar ca nu sunt pe placul meu, asa cum altii nu sunt amatori de arome dulci, orientale. Consider ca fiecare parfum are ceva de spus si fiecare caracterizeaza cel putin o persoana-creatorul sau in primul rand, iar apoi urmam noi, cei care il putem include in lista de preferinte.



Am mai primit o mini-crema impotriva oboselii, la 15 ml pe care am uitat sa o pun in cadru. In ultima vreme am inceput sa strang o multime de astfel de cremute si le gasesc peste tot prin casa. La fiecare comanda plasata Yves Rocher ne rasfata cu aceast cadou mititel!






Comentarii

Camelia a spus…
Si eu am folosit Vanilla Noire astazi. Imi aminteste de Hypnose de la Lancome desi sunt diferite. :)
Chiar mi-era dor de o postare Yves Rocher Day :D
Adina Aruştei a spus…
offf, oare cand imi ajunge si mie coletul de la ei?? :(
Toma Aurora a spus…
Camelia, interesanta asemanare:D
Toma Aurora a spus…
It's Friday, iti dai seama ce simteam cand citeam pe blogurile voastre ce ati mai primit in colete :(( Lamine trecuse aproape o luna de cand nu am mai primit un semn din partea lor. Comanda cu Comme Une Evidence e plasata de pe 6 nov. si nici in ziua de azi nu a ajuns la posta.
Toma Aurora a spus…
Meg, te inteleg! Am trecut exact prin aceleasi momente. Tot sunam si intrebam cand imi vine comanda, una a fost amanata inca 2 saptamani pentru ca nu aveau produsele respective in stoc. Ce mai: probleme de fete, probleme de fete.... :))
Gina Cristiana a spus…
Off eu primesc de 3 comenzi aceeasi revista si nimic nou :)) voi mai astepta pana in ianuarie cand voi da o noua comanda poate voi primi si eu un catalog nou. Tare imi face cu ochiul parfumul mai ales ca imi plac cele dulci si mi-as dori unul cu vanilie.
Spumele acestea sunt deobicei bune deci as vrea sa o incerc si pe acesta atunci cand se va afla prin oferte.
Te puup
Raluca a spus…
cat a costat parfumul?ma tenteaza si pe mine dar mi se pare cam scumpicel...ai avut vreo oferta ceva?
Alina a spus…
gand la gand! abia dupa ce am postat, am vazut ca si tu ai scris despre yr. noroc ca n-am scris acelasi lucru:))
Toma Aurora a spus…
Ginutza, nici eu nu am mai primit cataloage noi. Presimt ca urmatoarele oferte noi vor veni tot prin posta, nicidecumin pachetele expediate :D

Am citit postarea ta ! :*
Toma Aurora a spus…
Raluca, exista doua variante avantajoase de a cumpara parfumul:

-din unele tarife ale frumusetii, redus de la 159 de lei cu 30 % pentru varianta de 30 ml;
-din anumite oferte de recomandare, unde il poti alege ca si cadou. Oferta aceasta de recomandare am observat ca nu se mai trimite, fiind inlocuita cu alta noua, din care nu iti mai poti alege acest parfum ci doar Comme une Evidence, Hogar, Comme une Eidence Green sau alt produs prezentat exclusiv in brosura primita.

Poti intra pe forumul Ellepentru mai multe detalii:
http://www.elle.ro/forum/viewtopic.php?t=815


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, am citit postarea ta! (Am scris si mai sus dar am uitat sa iti mentionez numele! :*
Omg , deja a trecut o luna.. Niciodata nu am avut o problema cu vreun pachet. Sper sa iti vina ca e super parfumul :( Te puuup!
Toma Aurora a spus…
It"s Friday, daca nu imi vine pana la sfarsitul lunii sun la ei si sigur il vor trimite. Cu un colet asa am procedat si cica ca ar fi pe drum! Acum sa vedem :)