Yves Rocher Day :X


Asteptam coletele de la Yves Rocher de saptamani bune. Ieri a ajuns in sfarsit unul dintre ele, din comanda plasata pe internet. Dupa ce am testat produsele pot spune ca a meritat pe deplin asteptarea!

Am primit urmatoarele lucruri: crema de maini 2 in 1 cu arnica, oja Couleurs Nature, nuanta Rubiniu,  lac de unghii pentru luminozitate si netezire si dizolvant pentru lacul de unghii. Sunt primele produse pentru manichiura pe care le-am cumparat de la Yves Rocher, cu exceptia lacurilor Luminelle, pe care obisnuiam sa le comand in urma cu cativa ani.



Lacul de unghii Rubiniu este SUPERB! Este foarte cremos si are o putere de acoperire excelenta. Un flaconas are 5,5 ml si costa 23 de lei. In prezent se afla la oferta pe site, la pretul de 17,5 lei. Pretul sau este foarte mare, avand  in vedere continutul sticlutei, dar acest lac de unghii merita pe deplin banii. Sunt curioasa si cat de rezistent va fi pe unghiile mele.


Este de departe cel mai lucios lac de unghii intalnit si nici nu mai am nevoie de top coat pentru a oferi stralucire unghiilor.


Produsul pentru luminozitate si netezire albeste foarte tare unghia si o face mata. Este un soi de base coat, care netezeste suprafata unghiei si o pregateste pentru lacul de unghii. Se  usuca foarte repede si miroase placut! O sticluta are 10 gr si costa 41 de lei. In prezent se afla la oferta pe site,impreuna cu dizolvantul pentru unghii.Acesta  este puternic parfumat a migdale, dar nu usuca unghia si nici cuticulele. Din pacate, sticluta nu este prevazuta cu picurator si trebuie sa aveti grija  cand folositi produsul. Un flacon are 100 gr si costa 23 de lei. In  functie de oferte puteti cumpara acest dizolvant chiar si la jumatate de pret.

Sunt foarte incantata de produse, sunt de o calitate foarte buna si ma fac sa raman in continuare fidela acestei marci de cosmetice!









Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Draga Aurora, mainile o sa ti fie recunoscatoare :)
Anonim a spus…
vaaaai ce draguta e nuanta ojei :X
Toma Aurora a spus…
multumesc, Li! De multa vreme caut un rosu foarte foarte inchis! Te pup:*