Wishlist de decembrie!


Hello, dragele mele!

Probabil multe dintre voi i-au spus deja Mosului ce cadouri isi doresc. Eu sunt inca in liste intense si nu ma pot hotari ce imi doresc exact. Ca in fiecare an, cred ca Mosul imi va aduce tot ceea ce vreau el (am de-a face cu mosi care tin intens la traditia de Craciun si care niciodata nu imi aduc ce le spun sa imi ia, preferand sa ma surprinda de fiecare data:D).  Asa ca nu imi pot face decat lista pentru Mosul Craciun din mine, iar astfel ramane sa analizez ca imi permit sa imi cumpar in aceasta luna si ce ramane sa aman pentru viitor.

Vineri am plasat prima mea comanda pe Elemental.ro si desi nu am primit-o inca, mi-am facut o noua lista de dorinte de pe site. Nu de alta, dar saptamana viitoare sigur voi plasa o alta comanda, pentru ca deja cineva si-a exprimat dorinta ca mai vrea ceva. La prima comanda ne-am strans 4 fete si am depasit suma pentru care se oferta transport gratuit (doar pana pe 6 ianuarie, pentru comenzi de minim 50 de lei). 

In cap de lista sta uleiul de cocos, pe care il voi utliza ca hidratant pentru par. Am citit pe forumul CurlyHair ca ar avea niste rezultate remarcabile. In conditiile in care am devenit nedespartita de placa de par, am mare nevoie de un hidratant super puternic, care sa mentina parul moale si usor de coafat.







Imi mai doresc un ulei de baza si unul esential pentru a-mi pregati primul meu parfum home-made. Vreau sa fie puternic, sa il simt chiar si dupa 3 zile, sa ma doara si capul de la el.....numai sa il simt in permanenta. Din cauza ca am fost racita cam o luna de zile, imi pierdusem simtul mirosului si ma dadeam cu 15-20 pufuri de parfum. Toata lumea ma intreba daca am scapat in sticla cu parfum si eu ma intrebam de ce oare numai eu nu simt mirosul puternic?!










Desi v-am pus cateva poze cu niste rochii tare dragute, recunosc ca nu imi doresc in aceasta luna decat doua bluze, ca cele de mai sus. Am una asemanatoare de la H&M, dar nu vreau sa abuzez de ea si sa o port in fiecare zi:


Eu o port numai cu fuste care o acopera pana in zona taliei, dar i-am facut o poza ca sa se vada intregine. Este comfortabila si foarte usor de combinat!







Am plasat recent niste comenzi Yves Rocher, pe care sper sa le primesc pana de Sarbatori. Mi-am ales cateva parfumele, oja, farduri...nu toate cele din poze, doar o mica parte din ele. Dar imi doresc atat de multe cosmetice de la aceasta fima incat nici pana la Craciunul viitor nu mi le-as permite pe toate. Imi doresc foarte tare varianta full size a parfumui Rose Absolue, pentru ca deja parfumelul meu la 15 ml e pe duca.  De asemenea o paletuta cu trei farduri mate se plimba de multa vreme prin capul meu. Pe aceasta chiar am comandat-o si abia astept sa imi vina. Am devenit fana inflacarata a ojelor YR: foarte lucioase si cu o acoperire mare. Pentru ca as mai vrea sa slabesc 2-3 kg, nu mi-ar strica niste produse de-ale lor, special create pentru scaderea in greutate (spre deosebire de pastilele pentru slabit, acestea nu garanteaza scaderea in greutate ci doar o miscorare a apetitului/poftei de dulce, datorata cromului din compozitie, cafelei verzi si extractelor de soc, cicoare, papadie, cozi de cires). Dar mai bine trec repede sa fac niste exercitii si voi evita astfel sa arunc cateva sute de ron pe cai verzi pe pereti!



Voi cum faceti: va bazati doar pe o sa va aduca Mosul sau va mai faceti si cadouri proprii in plus?

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
wow, sunt cateva! iti doresc sa le primesti pe toateeee!
de pe blogul meu ai aflat de Elemental? :)
Si eu am dat comanda la ei, o astept.. am fost tare incantata cand i-am descoperit :)
Anonim a spus…
Draga Aurora, pe iherb.com gasesti o multime de produse naturale la preturi mai bune decat pe elemental ;)
Toma Aurora a spus…
Meg, l-am gasit intamplator, dand search pe google dupa ulei de argan. Si eu sunt super incantata si abia astept comanda!!!! Te pup!:*
Toma Aurora a spus…
Clarra, am descoperit si eu iherb de la fetele de pe forumul Elle. O sa studiez mai cu atentie site-ul....initial m-am uitat doar la dulciuri si pensule. Multumesc mult pentru pont! :*
Anonim a spus…
Aurora, o alternativa la iherb este http://www.healthdesigns.com
Unele produse sunt mai ieftine pe un site, altele pe celalalt... acum depinde ce vrei sa-ti iei.
ABeautyTale a spus…
camasile si rochiile alese de tine sunt exact pe gustul meu!
Gina Cristiana a spus…
Eu cred ca imi fac cadouri proprii pentru ca daca as zice Mosului mama ca vreau ceva anume ea nu ar sti de unde sa imi cumpere deci tot eu m-as duce sa le iau si asta nu ar mai fi cadou :)) cu prietenul meu procedez astfel pentru ca stie de unde sa le cumpere/comande. Iubesc spiritul Craciunului si cadourile :X

Este superba lista ta de dorinte :)

Te pup si sper sa iti indeplinesti dorintele sau sa ti le indeplineasca Mosul :>
Carmen Tobias a spus…
Si eu am pe lista mea cateva produse de aci :)) In top e uleiul de cocos,doar ca o sa iau comestibil,sa pot face si prajituri,ca mi s-a terminat recent. :) Trebuie sa il incerci in ciocolata de casa Raw,nu se compara cu nimic,promit! :))
coco a spus…
sa vezi cum este uleiul de monoi..nu te mai saturi , cat despre cel de cocos...sunt la al 3 lea borcanoi...l-am terminat pe cel de la elemental , am pentru uz alimentar...ce sa zic ? imi pun in par , pe corp , in cada , in ciorba , sunt dependenta deja' :)))
normal ca e de datoria noastra sa-l ajutam pe Mosu! doar e batran, saracu' :)))
mie imi place sa ma cadorisesc in decembrie cu tot felul de mici dragalasenii (cosmeticale, esarfe, fulare, manusi, mic prostiute de tot felul de pe la targurile de sezon)si sa primesc de la ajutoarele personale ale Mosului cadouri de pe wishlistul major :)
imi place sa cumpar cadouri si pentru altii! daca sunt la shopping, sunt fericita :)
si luna decembrie ofera experiente de shopping foarte incitante.

wishlistul tau ma transpune intr-o stare de visare: it's so very hippie! i love it!
Toma Aurora a spus…
Clarra, multumesc!

Cred ca voi ramane totusi la Elemental.ro in ceea ce priveste uleiurile. Din cate stiu, acestea expira cam in 30-60 de zile din momentul deschiderii asa ca nu as avea ce sa fac cu o galetusa de 500 ml de ulei de cocos. Poate sa si gatesc cu elin acelasi timp! Pup:*
Toma Aurora a spus…
A Beauty Tale, ma bucur :))
Toma Aurora a spus…
Ginutza, de mama nici nu mai zic :)) Nici ea nu se pricepe la treburi din astea actuale si ar fi o lupta contra morilor de vant sa incerc sa ii explic ce vreau. O data i-am zis sa imi cumpere un balsam de par...i-am aratat si poza pe internet si mi-a cumparat tot sampon :D
Toma Aurora a spus…
Carmen, am auzit ca este foarte bun pentru gatit!!! Eu ciocolata raw nu am incercat pana acum, desi am vazut pe Facebook la unele persoane niste imagini delicioase cu praline de cioco raw! :X
Toma Aurora a spus…
Coco, ai-ai-ai ce pofta mi-ai facut!!!! Cred ca ma voi indragosti iremediabil de uleiul de cocos si de cel de monoi....ador mirosurile exotice, dulci!
Toma Aurora a spus…
Pisicuto, in luna decembrie parca as face in fiecare zi shopping!!!! Azi am facut cumparaturi vintage....initial plecasem convinsa ca voi cumpara doar cadouri. Si ce sa vezi????Mi-am luat numai pentru mine aproape, cu mici exceptii. Parca nu ma lasa inima sa le dau altcuiva :))