Vintage Wishlist


Hello! A inceput sezonul listelor de dorinte. Cu totii ne gandim la ce ne dorim sa primim de la Mos Nicolae si de la Mos Craciun si mai ales ce cadouri sa facem celorlalti. Eu cu greu am reusit in acest an  sa gasesc ceva potrivit pentru Mos Nicolae si sper sa si primesc lucrusoare pe gustul meu.

Dupa cum stiti, cred ca sunt fanul no. 1 al obiectelor vintage. Cred ca am avut cel putin 100 de vise in care gaseam haine pretioase in buticuri, la preturi foarte mici....mereu imi umpleam un brat si nu stiam pe ce sa pun mana mai intai. In realitate exista cateva astfel de magazine, dar nu e chiar ca in visele mele. Acolo nu exista concurenta si nimeni nu le insfaca inaintea mea :D.


Bluzele din voal,cu broderii, dantela sau volane sunt preferatele mele. Mai ales daca sunt in tonuri nude!







Rochiile pretioase, diafane, cu insertii crosetate si confectionate din materiale lejere au fost intotdeauna la moda. Usor de asortat si foarte comode, mi se par potrivite pentru orice ocazie.





Cardiganele pastelate,cu perle si broderii pot salva chiar si o tinuta simpla si pot accentua feminitate fiecarei fete. In plus, pot fi purtate in orice sezon, in diverse combinatii: de la jeansi pana la rochii maxi, diafane.









Accesoriile crosetate, sau decorate cu perle, scoici, paiete simple sunt de mare efect si cu greu se mai gasesc astazi in magazine. In magazinele si targurile vintage& sh putem gasi astfel de obiecte pretioase, la preturi convenabile.


Si pentru ca tot este iarna, nu pot sa omit hainele si accesoriile vintage din blana, cu preturi intre 1 si 1000 de lei, in functie de calitatea blanii din care sunt confectionate. Mi-as dori foarte tare o astfel de hainuta, chiar am vazut una la aproximativ 350 de lei care mi-a placut foarte tare, din blana naturala, de culoare deschisa. Sper ca in aceasta iarna sa apuc sa imi cumpar una.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Ce postare pe gustul meu ai facut astazi... :P
Pot sa imi doresc si eu tot ce iti doresti tu? Uff, reintorcandu-ne la tema viselor, am si eu magazinele mele acolo, poate o sa-ti dau voie intr-o noapte sa le vizitezi... :P
Prima bluzita imi place cel mai mult!
iti doresc sa primesti cat mai multe cadouri frumoase! :)
Liliana a spus…
Sa-ti aduca Mosul cat mai multe dintre cadourile visate!
Toma Aurora a spus…
Simona, cel mai greu e cand te trezesti, nu?!:))

Eu prefer sa nu mai visez decat sa ma trezesc cu mana goala. Prima bluzita este si preferata mea, de aceea am pus- o la loc de cinste,in fruntea postarii.


Multumesc pentru urare! Iti doresc acelasi lucru si te imbratisez!
Carmen Tobias a spus…
Draga mea,imi vine sa plaaang cand vad atatea frumuseti :| Mai ales rochitele ma emotioneaza :)
Toma Aurora a spus…
Liliana S, daca le-ar gasi mosul :))


Sper sa primesti si tu cat mai multe minunatii!
Toma Aurora a spus…
Carmen, ma uit la ele si ma gandesc cat de fericita as fi daca le-as avea in sifonier.
Gina Cristiana a spus…
Mie mi-au ramas foarte multe haine vintage de la mama, rochii si chiar blanuri. Acum inca nu am stilul foarte elegant in sange dar cu siguranta un pic mai tarziu o sa ma simt "pretioasa" :)) lucrurile vintage care ma atrag sunt bijuteriile..
Sper sa primesti tot ce visezi.
:*
Toma Aurora a spus…
Ginutza, eu ca o fraiera am taiat tot ce am prins din hainele mamei cand eram mica. Pana si pantofii i-am ciopartit si acum chiar i-as vrea pentru mine. Asta e wish-list-ul pentru tot anul. Daca primesc/gasesc macar doua trei lucrusoare asemanatoare ma declar pe deplin multumita :D
shopaholica a spus…
Cat imi plac rochitele si gentutele <333 Superbee! Sper sa primesti tot ceea ce ii vei cere lui Mos Craciun! Pupici! :*
Toma Aurora a spus…
Shopaholica, sunt super dragute!:X


O sa ma gandesc bine ce ii voi cere Mosului. Trebuie sa fac o listuta finala, sa nu il secatuiesc de banuti :D
Ela a spus…
Majoritatea lucrusoarelor expuse de tine in postare sunt si pe gustul meu!Doar cu cele din blana naturala nu sunt de acord pentru ca mi-e foarte mila de animalute.

Sper ca aceasta iarna sa iti aduca multe surprize calduroase si pufoase!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ela nici eu nu as cumpara o haina de blana noua. Nici nu mi-ar trece prin cap asa ceva! Dar ma gandesc ca cele vintage sunt deja facute si nu au niciun impact asupra producatorilor de astfel de imbracaminte. Si eu iubesc foarte mult animalutele, mai ales cele blanoase si chiar am militat pentru inchiderea unei fabrici producatoare de haine din blana de nurca. Dar sunt constienta ca intotdeauna vor exista doritori de astfel de blanuri, mai ales in afara unde hainele de gen sunt un must pentru doamnele cu bani :(

Iti multumesc si iti urez si eu aceleasi lucruri!