Targ de Craciun Sala Dalles






Ieri de dimineata am plecat cu sora mea la vanatoare de cadouri si am zis sa trecem si pe la Sala Dalles, poate, cine stie vom gasi ceva interesant! Acum cativa ani am avut un stand inchiriat in aceasta locatie si stim cum stau treburile cu preturile super-umflate, pentru ca expozantii sa isi scoata taxa. Ca sa va faceti o idee, un metru patrat costa cateva sute de euro pentru cca. o saptamana. Dar am zis totusi sa ne ducem....ca poate cine stie, s-au mai schimbat treburile!


In primul rand am evitat standurile de dulciuri, pentru ca stim de la un prieten cu cat le cumpara acesta din afara si cu cat le vinde el la targ....asa ca nu e rost de aruncat degeaba banii, chiar daca povara pregatirii cadourilor apasa greu pe umerii nostri!



Pe langa cele 5-6 standuri cu pungute de cadouri si globuri Made in China, pe care nu le-am fotografiat din cauza ca nu meritau acest lucru , am mai vazut standuri cu cafea, cacao, ciocolata calda,praline varsate, standul baietilor de la Lidnt, standuri cu bijuterii din aur si argint, standurile celor de la Cosmetica Verde si cosmeticele Greenland.



Standul meu preferat a fost cel de la Modern Living. Imi pare rau ca nu mi-am luat nimic de la ei, pentru ca sunt intr-un fel de project pan si am devenit imuna la cosmetice. Dar fata de restul standurilor, acesta chiar le dadea clasa: aceleasi preturi ca pe site, doi vanzatori imbracati impecabil (pe unul il vedeti in prima poza- adica erau oameni peste 50 de ani, care se vedea ca au experienta in acest domeniu). Cu siguranta imi voi lua ceva de la ei in viitor . Ambalajele sunt superbe, mai frumoase ca cele de la Sabon (puteti arunca un ochi in magazinul lor online, ca sa va convingeti).


Mai era un stand cu saruri de baie : 15 lei o bombita, 32 de lei un ulei solid pentru corp. Aratau bine toate....dar v-am spus, doar am facut poze, m-am uitat si am plecat, fara sa fiu ispitita sa iau ceva, daca tot plecasem la drum.


Am vazut si cateva standuri cu icoane. Eu nu sunt fana a acestui tip de obiecte de decor, dar pentru cei care sunt interesati, preturile porneau de la 5 lei. Si la targul din pasaj am vazut multe icoane de genul acesta, asadar daca sunteti in cautare puteti sa dati o tura.


Erau si standuri cu haine, dar nu pot garanta ca toate erau lucrate manual, deoarece anul trecut am vrut sa imi iau o rochita de la Dalles si apoi am vazut-o si pe Wholesale :(. Si chiar ma gandeam sa ma duc in magazinul firmei respective sa o cumpar cat mai repede! Asadar, aveti grija sa nu fiti pacaliti. Am observat o noua moda anul acesta, cu cercei din Dragon, cu Dior, Chanel, prezenti la multe standuri de la targurile de Craciun. Eu nu spun ca sunt urati acesti cercei, dar cred ca locul lor este mai degraba la chioscurile de la metrou decat la targurile traditionale de sarbatori. La fel si cu avalansa de globuri de iarna, care au flori artificiale gen floarea-pasiunii langa Mos Craciun, iar in spatele lor se invarte o moara de vant ?!?!? Foarte pitoresc, nu?



Acestea fiind spuse eu nu va invit la acest targ decat pentru cosmeticele& accesoriile celor de la Modern Living, pentru standurile de cosmetice si pentru dulciurile Lidn (in rest, va spun din surse sigure ca platiti de cel putin 5 ori mai scump decat pretul de cumparare).

Prin alte orase ce targuri s-au mai facut? Sunt invadate tot de impostori, sau mesterii populari au avut trecere de aceasta data gratie jucarioarelor din lemn, vrajitoarelor lucrate manual sau globurilor din lana? Si acum tin minte, targurile de la Sinaia, de cand eram copil, cand vedeam numai obiecte lucrate de oameni priceputi, cand cumparam fluier- privighetoare, papusica din bumbac si alte minunatii!




P.S.: Azi am primit cele doua cutii de vopsea de la Palette, pe care le-am primit spre testare in cadrul campaniei Trender. Eu voi folosi o singura cutie si pe cealalta o voi da surorii mele. Asadar voi face un dublu test si va voi arata cum arata nuanta Saten Ciocolatiu in urma vopsirii unui par blond si altuia saten.

Comentarii

Si eu am fost! Si eu am fost! Si tot ieri :)
Chiar ma uitam prin pozele tale sa vad daca ma recunosc (ar fi fost culmea).

Mie mi-a atras atentia standul Jordana - la parter intr-un colt (am testat si am mirosit toate rujurile Easyshine :)))- ca fiecare nuanta are alta culoare si aroma) Partea naspa: pe cherryculture 1.99$ - la targ - 15 lei!
Mi-au placut mult si niste portofele eco tare funky - Mighty Wallets, facute dintr-un fel de "hartie" extradurabila - se putea desena pe ele :) - erau 69 de lei si unul mai funky ca altul :) Ma gandesc sa revin pe ultima suta de metri (sa vedem daca mai reduc preturile) si sa-i iau unul Domnului Pisic :)
Am fost si la targ in pasaj, de unde mi-am luat un colier din floricele tricotate cu doar 12 lei - Ma declar incantata! :)
Iar de la vanzatorii ambulanti din Romana mi-am luat o instalatie de luminite pt brad - 240 de leduri colorate - 15 lei :)
fashion doctor a spus…
aveam intentia sa trec pe acolo,dar mersi tare mult,nu cred ca merita.mersii
Carmen Tobias a spus…
Am folosit si eu de curand satenul ciocolatiu, dar la mine a avut reflexe roscate ( pe blond mediu) si nu a prins uniform :((
Is curioasa daca ai mai mult noroc...
Toma Aurora a spus…
Pisicuto, ce pacat canu am stiut de dinainte....ne-am fi intalnit si noi intr-un final!!!! Eu nu am vazut standul Jordana....iti dai seama ca as fi pur si eu ochii pe ceva, mai ales ca stau uneori ore intregi pe cherryculture si ma uit la produse :D. Si portofetele le-am ratat, oricum am fost cam imprastiata in ziua aia!
Toma Aurora a spus…
Modnitza, poti trece, macar asa, sa iti faci o parere personala :D
Toma Aurora a spus…
Carmen, mi-ai dat emotii pentru parul surorii mele :(. Eu nu imi fac griji, orice ar iesi nu o sa se veda prea tare, pentru ca sunt nuante apropiate. Te pup si voi reveni in curand cu poze before/after!
daaa...tare pacat! abia asteptam sa te cunosc!
dar sigur o sa mai avem sansa :)

standul Jordana era la parter, a doua "camera", in coltul din spatele standurilor cu bijuterii de argint (cum intri colt stanga) - in caz ca mai ai drum pe la Dalles si te intereseaza :) iar Mighty Wallets erau la etajul 1, pe culoarul acela cel mai aglomerat (cu Catwork si peruani si bombitele de baie). le gasesti si pe tadaaa.ro, din pacate (sau din fericire)la acelasi pret (pe siteul oficial din State sunt 15$)
Toma Aurora a spus…
Merci de info,Pisicuto!


Probabil nu i-am vazut pe cei cu portofele din cauza peruanilor :)). De cativa ani evit standul lor pentru ca mi-am luat cercei de la ei cu 20 de lei si apoi am vazut si la metrou cu 6 lei. Apoi am vazut si pe Okazii.....si pe ebay. Nu am mai avut ochi pentru standul lor si din cauza asta cred ca am sarit peste Mighty Wallets :))