Review: Sampon Wella Professional, pentru par vopsit


   Parca nu se mai consuma samponul acesta!
   Il am de la Paste si m-am spalat de cel putin 50 de ori cu el, alternandu-l cu cel de la Wella pentru par deteriorat si cu co-wash-ul. Cel mai mult mi-a placut la el mirosul, chiar daca nu era unul natural. Era foarte dulceag si se mentinea in par cel putin doua zile. Acelasi lucru l-am apreciat si la masca pentru par colorat, tot de la Wella Professional.

   In ceea ce priveste protectia culorii nu am observat vreo diferenta fata de alte sampoane. De fapt, ca si efect nu face mare lucru fata de un sampon normal. Dar niciun sampon nu face minuni, singurul sau rol fiind acela de a curata podoaba capilara. Imi pare bine ca samponul Wella nu mi-a facut matreata, nu a dus la caderea parului sau la uscarea/deteriorarea firului de par, nu mi-a iritat scalpul si nu m-a plictisit prin aroma sa!

   Modul de dozare al produsului este foarte practic, prin apasare pe capac. Samponul este cremos (nu usucă deloc firul de păr), dens, alb opac si face muuuuulta spuma. Din aceasta cauza a si fost asa longeviv.

   Pretul lui este intre 35 si 55 de lei, in functie de magazinul online sau salonul de unde il cumparati. Din cate stiu se gaseste cel mai adesea la set cu masca si costa 105 lei. Eu in varianta la set l-am cumparat si nu regret ca am dat banii pe el. Produsele profesionale Wella pot fi comandate online de aici, la prețuri reduse.







Comentarii

Gina Cristiana a spus…
:) am asteptat review la sampon. Ce bine ca nu l-am luat pentru ca descrierea seamana cu sampoanele pe care le folosesc.
As vrea si eu keratina pentru ca mi s-a subtiat rau de tot firul de par...
Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Ginutza si eu am aceeasi problema, mai ales la varfuri. Keratina costa cam 12 lei-50 ml si se amesteca cu apa minerala, se pune intr-un spray cu pulverizator si se foloseste ca ser dupa spalat. Se dozeaza in proportie de maxim 30%, ceea ce inseamna ca dintr-o sticluta obtii de la 200 la 800 de ml de balsam dupa spalare.
Gina Cristiana a spus…
Mersi pentru informatii, chiar nu stiam ca se amesteca cu apa minerala. Pai cred ca un an de zile ma tine fara probleme :)
Anonim a spus…
Pacat! Ajung la concluzia ca toate sampoanele sunt in mare la fel..curata parul si punct.
Toma Aurora a spus…
Ginuta, este vorba de keratina vegetala nu de cea gata preparata, la tub. Cea la tub nu se mai amesteca cu nimic :D
Toma Aurora a spus…
Li, niciunul nu cred ca face ceva deosebit. Doar ca unele fac mai mult rau: matreata, mancarimi, par uscat:))
Krista a spus…
De unde cumperi Keratina vegetala?
Toma Aurora a spus…
De pe Elemental.ro. Au transport gratuit pana pe 6 ianuarie pentru comenzi de minim 50 de lei :D