Review: Pudra stralucitoare si Mascara pentru volum Yves Rocher


Folosesc pudra stralucitoare pentru ten Yves Rocher de aproape un an de zile, de cand am primit-o cadou de Craciun  de la sora mea. A facut parte dintr-o colectie speciala de sarbatori, intitulata Revelion 2011 si a fost disponibila in magazinele Yves Rocher doar o singura luna- decembrie.


Eu aplic aceasta pudra cel mai adesea peste fardul de obraz trio bronzant, tot de la Yves Rocher, care are foarte putin sidef, fiind mai degraba un blush matifiant. Aceasta pudra stralucitoare este foarte fina, nu are putere de acoperire si ofera pielii un luciu placut, natural.



Chiar si daca o aplic pe toata fata, nu arat ca un bec sidefat si doar in lumina soarelui se vede un sclipici foarte-foarte mic pe ten. Textura nu este deloc opaca astfel incat o puteti aplica chiar si peste pudra voastra obisnuita.

Din cate am inteles aceasta pudra a fost inclusa si intr-o colectie de primavara, dar a fost rapid scoasa din magazine, dupa epuizarea stocurilor. Avea un alt ambalaj, parca mai colorat .....rosu inchis, din colectia aceea- Jardin des Nymphes.  Eu as fi foarte bucuroasa sa o regasesc din nou, in brosuri sau pe site-ul oficial al firmei.

Pret: cca. 35 de lei


Am desfacut de curand aceasta mascara: rimel Volum Spectaculos. Imi place foarte tare pentru ca are periuta clasica. Dupa 3 ani de periute-pieptane mi s-a luat total de acest gen de aplicator si fug de ele ca de necuratul. De cand nu mi-am mai tuns varfurile genelor, acestea au crescut lungi si par mai rare. Mi se pare un efect absolut normal, dar sunt constienta ca acum nu mai am nevoie de un rimel pentru alungire ci de unul care sa confere mult volum genelor.


Aceasta mascara, ca majoritatea celor cu perie mare si deasa, face evantaiul genelor mai bogat, are o culoare intensa si nu se scutura (asa cum alt rimel  preferat de-al meu -2000 calorii- o face dupa 8 ore de la aplicare).  Singurul sau minus este pretul standard :60 de lei. In ultima brosura este redus la 45 de lei si in trecut putea fi primit cadou in cadrul unor oferte. Este un rimel bun, dar nu face cu mult in plus fata de alte produse mai ieftine. De exemplu, dupa umila mea parere, rimelurile de la Oriflame nu au adversar. Cand eram in liceu aveam de la ei mascara la 7 lei, cu perie stufoasa, extrem de bun. Nu era din gama Visions, era cel clasic. Si prietena mea cea mai buna era tot fan Oriflame la acest capitol. Si....sa nu uit de legendarul Multiefect de la Avon- condamn aceasta firma pentru ca a retras din productie acest minunat produs (alaturi de fondurile de ten in ambalaj albastru inchis).

Comentarii

Alexandra a spus…
Si eu ador rimelul acesta, l-am primit cadou la o comanda. Imi mai place unul de la Oriflame, Wonder Lash. Aceastea doua sunt preferatele mele.
Gina Cristiana a spus…
:) m-ar incanta o astfel de pudra mai ales ca nici pretul nu este mare. Rimelul nu imi place sau poate doar nu ma descurc eu cu periuta pentru ca imi incarca prea tare genele fara sa ofere volum, vroiam sa ii fac si eu un review..negativ dar poate mai bine il mai incerc de cateva ori.
Nu zic nu, negrul acela intens as vrea sa mi-l ofere si alte rimeluri :)

Pupici
Catallina a spus…
Eu ador pudrele cu sclipicel;;)!! Acest rimel l-am primit si eu de la Endre, la un premiu, inca nu l-am inceput pentru ca am acum deja unu de la Max Factor si unu de la Seventeen incepute si sa le "usuc"pe astea mai intai. Cand am vazut titlu, eram asa bucuroasa, dar citind, am descoperit ca nu voi gasi aceasta pudra:((. Eu am de la Pupa una, dar e mai mult sclipici, ma grabeam cand am cumparat-o....si am luat altceva.
Anonim a spus…
Aurora, ador nuanta fardului de pleoape! Ce marca e?
Toma Aurora a spus…
Alexandra si mie mi-a placut la nebunie Wonder Lash!!!A fost ultimul meu rimel,inainte sa il incep pe acesta. Il mai pastrez si acum pentru periuta cu care imi pieptan sprancenele :D
Toma Aurora a spus…
Ginutza, stai linistita ca nici mie nu imi plac unele rimeluri care, culmea, sunt pe placul altor persoane. Am cumparat unul de la Revlon, destul de laudat si m-a dezamagit complet. Trebuia sa dau de 5-6 ori cu el pe gene ca sa se vada!


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Catalina,eu pe cea de la Pupa o vreau :) O vazusem mai demult pe okazii, dar acum nu am mai dat de ea. Daca spui ca are mult sclipici, atunci ar fi buna pentru decolteu, unde oricum pudra nu prea sclipeste.Si eu as vrea sa fie bagat din nou in stoc si cu siguranta se va intampla acest lucru prin vreo colectie viitoare!
Toma Aurora a spus…
Li, este din trusa aceea de farduri de la revista Story, cea careia i-am facut un review mai demult. Sunt foarte rezistente fardurile, pe parcurs m-am indragostit nebuneste de ele!!!! O trusa costa 12 lei si o poti cumpara in doua variante de la chioscuri! Are si un aplicator bunicel!
Ela a spus…
Mi-ai amintit ca e timoul sa imi iau un rimel nou :)

Imi place si pudra,are un finish natural!
Toma Aurora a spus…
Ela, multumesc! :*