O brad frumooooos!!!!


Ieri m-am agitat putin cu sora mea pentru ca uitasem complet de bradut! Si cum altfel sa facem, cand afara este o vreme superba, care pe mine ma duce cu gandul mai degraba la Paste decat la Craciun. Si ne-a gandit noi cum sa facem, de unde sa luam un brad....dar un brad mai aratos, pentru ca in fiecare an am avut braduti cu 4-5 crengi, vai de capul lor. Nu stiu daca ati vazut la stiri, dar un bradut cat de cat inalt, dar mai golas de cetina costa cel putin 100 de lei. Mie mi se pare destul de mult avand in vedere ca am o casa normala, nu o vila cu un hol imens in care sa imi afisez mirificul Pom de Craciun.



La noi, in piata de brazi, negocierile incep dupa 23 decembrie, atunci cand preturile scad cu 50%. Dar asta ar mai lipsi, sa stau in ajun sa fac bradul, cand abia ai e timp de ultimele pregatiri pentru masa de a doua zi. Asa ca am fost in magazie in cautarea bradutului artificial, pe care parintii mei mi l-au luat cand am implinit un an :D.  Nu este el cel mai falnic copacel, dar macar are 20 de crengi pe care pot atarna globurile.  In plus, se potriveste cu camera mea, care este patrata si plina de fotolii, scaune, cutii. Am scapat si de cetina care se scutura din brad dupa o vreme, mai ales ca noi strangem bradul prin martie, dupa ce incepe sa se topeasca zapada :))


Diseara dau o tura pe strada, sa fac o poza casutelor. Ma bucur sa vad ca oamenii de la tara inca isi mai fac bradut si isi pun instalatii pe la steasine si sper ca si numarul colindatorilor sa fie cat mai mare in acest an!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
O brad frumos, :) hei ai facut bradutul. Foarte dragut..chiar ca nu se simte spiritul Craciunului. Si eu tot unul artificial am pentru ca este mult mai des si nu se scutura. Il voi face joi cred..dar deabia astept.

Te pup
hi-hi! E dragut copacelul si l-ai "imbracat" asa frumos!!! :)
Si eu tot inainte de Pasti strang bradul (cu parere de rau) :))) dar de impodobit, mereu in Ajun (si da, e greu si obositor)

Anul acesta o sa am (cu putin noroc) 2 braduti de impodobit - unul la mine acasa (cadoul mamei pentru noi de Craciun) si unul la mama. :)
Cel de la mama exista, al meu ma asteapta inca sa-l aleg de pe rafturi. O sa fie tot artificial, ca mi-e mila tare de cei naturali care sunt aruncati dupa Sarbatori.
Adina Aruştei a spus…
chiar ca e frumos! sa va bucurati de el!
Catallina a spus…
Ce frumooos este!!! Sarbatori frumoaseee!! Sa vina Mosul si sa lase multe cadouri sub bradut, da?:*
Aurelia a spus…
Este super Aurora!Si eu voi impodobi tot un brad artificial.
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, fetelor! Astept si eu poze cu bradutii vostri!!!!
Va pup pe toate!:*
Alina a spus…
eu il fac intotdeauna in 24! :)) dar probabil maine ma duc sa-l cumpar si depozitez pe balcon. In 8-9 ianuarie il scot.
anul trecut l-am cumparat cu 15 lei si a fost inalt cat camera mea. Ulterior aveam sa aflu de ec a fost asa iedtin: mi-am umplut casa cu cetina :)))))))))))
Anonim a spus…
ce draguuuut e! eu sunt un mare fan al decoratiunilor de Craciun! si noi avem tot un brad artificial..e mult mai practic!
Toma Aurora a spus…
Alina, si eu am patit la fel cu unul la 15 lei. S-a scuturat a doua zi:(. Ce suparata am fost, dar l-am lasat asa....despuiat!
Toma Aurora a spus…
Li, de acord! E si mai economic si nici nu te mai cari cu el prin oras, nu il mai tai ca sa intre in tomberon, nu mai umpli toata casa de ace !
Oana a spus…
Oh ce bradut frumos ti-ai facut :) Vad ca l-ai asortat si cu restul camerei :) E bine ca ai optat pentru unul artificial anul acesta:) E pacat de saracii brazi naturali sa ii tot taiem. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Oana, da, mai luptam si noi pentru salvarea bietilor pomi, pe care oricum i-am arunca la gunoi dupa sarbatori! :*