E vremea cadourilor :X



Nu, nu este vorba despre cadoul de Craciun....ci de cel pentru ziua mea, care este pe 11 ianuarie. Eu si cu sora mea suntem nascute in aceeasi zi, dar intre noi este o diferenta de un an. Motiv pentru care trebuie sa ne facem una alteia cadou fix in aceeasi data. Anul asta, ca de obicei, am plans sa imi dea inainte cadoul. I-am zis ca nu il vreau pe cel pentru Craciun, ci pe cel pentru ziua mea. In cele din urma, induplecata de rugamintile mele mi l-a dat. Si asa am descoperit un ceainic formidabil si patru cescute decorate manual, de o persoana foarte talentata, numita Elooka.



Astazi i-am facut si inaugurarea, servind din el nu ceai, ci vin fiert gata preparat, cumparat din Lidl:


Acest vin este absolut delicios. Este dulce, contine foarte putin alcool si este aromat cu scortisoara, cuisoare si portocale. Se incalzeste usor pe foc, fara a se fierbe. O sticla costa 7,99 lei si are 1litru. De asemenea, sticla are un design perfect pentru sarbatori si cred ca este o idee excelenta si economica pentru un cadou. Singurul neajuns este faptul ca fiind din sticla groasa, recipientul este destul de greu si daca vreti sa cumparati mai multe sticle si nu aveti masina personala va veti lupta putin cu caratul sticlelor.

De la prietena mea, Dana, am primit o carte foarte amuzanta, in genul insemnarilor unui pusti. Lansata in noiembrie 2011 in Romania, aceasta carte, conceputa sub forma unui jurnal apartinand unei pustoaice de 14 ani, a avut vanzari record, detronand Jurnalele unui pusti , fiind bestseller pentru 42 de saptamani, vanzandu-se in milioane de exemplare. Nu este o carte careia sa ii poti aprecia valoarea artistica, dar o prefer  in locul a 1000 de reviste glossy. Este metoda perfecta de a te relaxa si de a-ti aminti cu nostalgie de perioada adolescentei. Fata de jurnalele unui pusti, unde totul este elaborat pentru mintea picilor de 8-9 ani, acest jurnal este mai siropos si mai interesant. Este un cadou de Craciun de care sunt foarte incantata si pe care abia astept sa o citesc pana la capat!





Comentarii

Camelia a spus…
Am luat si eu azi o sticla de vin fiert. :)
Toma Aurora a spus…
Camelia, ma bucur. Sper ca si tie iti place, sau iti va fi pe plac daca nu ai consumat-o inca :D
Camelia a spus…
Nu l-am incercat inca, zilele urmatoare voi vedea ce si cum. :)
Catallina a spus…
Ce frumoooos e setul!! Sa il folosesti cu drag, sa beai ceai, cafea...vin fiert bun, bun!! Pupicei!! Si...interesant cu ziua de nastere!! Va urez la amandoua de pe acum toate cele bune!!!
Toma Aurora a spus…
Cata, multumesc frumos pentru complimente si urari! :*
Gina Cristiana a spus…
Ce cadouri frumoase :) Voi lua si eu vinul acela cat inca se mai simte spiritul iernii.
:*
Toma Aurora a spus…
Ginutza, ti-l recomand cu mare drag. Alcoolul nu se simte deloc, cred ca e bun si pentru copii. Are o concentratie de 8,5 % alcool, deci e la fel de slab precum berea. Datorita faptului ca este aromat, dintr-o cana te vei satura sigur!


Am auzit la meteo ca azi incep ninsorile adevarate, furtunile.....astept maine de dimineata rezultatul:D
Anonim a spus…
cat de frumos pentru tine si sora ta!
Alina a spus…
cum de mi-a scapat vinul! :))))

foarte dragutz setul. dar de ziua ta ce mai primesti?
ilda76 a spus…
Eu te stiam fata cuminte, de unde atata nerabdare?!:P Oricum, e tare dragalas setul si-ti doresc sa-l folosesti cu bucurie de fiecare data!
Referitor la vinul recomandat,imi place ideea ca e slab alcoolizat si mi-ai facut pofta - in conditiile in care eu , daca adun toate "gurile" de vin gustate de-a lungul vietii, nu cred ca strang de-o cana!:))
Aurora, te pup si te imbratisez cu drag, iti doresc sarbatori fericite si binecuvantate cu tot ceea ce pui tu in suflet si in minte!
Toma Aurora a spus…
Li :*

Alina, nu ma deranjeaaza ca l-am primit acum :D. Ardeam de nerabdare sa vad ce e ascuns in cutiuta primita de la posta. Vin cred ca mai gasesti in continuare in magazin...la noi erau sute de sticle la un raft special!
Toma Aurora a spus…
Ilda, chiar nu se simte alcoolul. Eu in general dupa primele guri de vin obisnuit incep sa ma stramb din cauza alcoolului, dar ieri am baut trei canute din acesta si n-am avut nicio problema. Mai mult, m-a luat somnul foarte devreme, in jurul orei 23. Eu de vreo 2 luni nu ma culc mai devreme de 1-2, deci chiar a fost un record nemaintalnit. Nici cu ceiuri nu am obtinut acest efect :D.


Iti urez de asemenea sa ai parte de momente nemaipomenite alaturi de Dia, de sotul tau si de restul familiei tale frumoase! :*