Comanda Elemental.ro :D



Azi am primit pachetelul cu produsele bio comandate de pe site-ul www.elemental.ro , unde am plasat o comanda vinerea trecuta. Coletul a ajuns destul de repede, avand in vedere faptul ca a fost expediat prin Posta Romana si nu prin curier, pentru ca stau foarte departe de primul sediu de curierat din judet.
Cutiuta a ajuns in perfecta stare, bine captusita cu materiale de protectie! Am beneficiat de transport gratuit; oferta care este valabila pana pe 6 ianuarie pentru comenzi care depasesc suma de 50 de lei.


La aceasta comanda au mai participat si alte fete si produselelor le puteti admira in poza de start a postarii. Eu mi-am luat urmatoarele lucruri:


-extract de iedera, in flaconas de 10 ml, recomandat in special ca ingredient activ in cremele de corp modelatoare sau anticelulitice. Eu o sa il amestec cu o crema cat mai naturala, fara parabeni, chiar inainte de a o aplica pe corp. Poate ca sticluta vi se pare mica, dar acest extract trebuie folosit in proportie de 5-30 %. Asadar un flaconas il putem utiliza pentru o cantitate de maxim 200 ml de crema. Eu zic ca este destul de rentabil, avand in vedere ca pretul celor 10 ml este de doar 7,5 lei.

-ulei de argan, in sticluta de 50 de ml, foarte pretios si fin. Deja m-am masat cu el si imi place la nebunie! Este gros, dar nu uleios si are o aroma usoara de nuci/alune/arahide....ceva din categoria aceasta. Pe o sticluta am dat 32,5 lei si cred ca ma va tine cel putin doua luni de zile. Dupa aceea il voi folosi pentru corp, pentru ca uleiul bio isi pierde din proprietati dupa 30-60 de zile de la desigilare.

-keratina vegetala concentrata, in flaconas de 25 ml. Se dizolva in proportie de 1-7 % in apa minerala,apa florala, sampon, masca, produse leave in. Ca sa va faceti o idee, eu am pus intr-un recipient cu pulverizator 150 ml apa si cateva picaturi de keratina vegetala. Asadar, este foarte economica si simplu de folosit. O sticluta costa 9,5 lei.


Pe intreaga mea comanda am platit 49,5 lei. Sunt foarte incantata de achizitii si deja ma gandesc la o noua comanda, in care voi include ulei de cocos pentru par, pudra de argila pentru masti de fata, provitamina B5 pentru par, pudra de orez si o apa florala pentru a amesteca argila. Pe blogul lui Meg  puteti admira si produsele comandate de ea, de pe acelasi site. Eu voi reveni cu descrieri amanuntite dupa ce ma voi convinge de efectele produselor!


Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Sa le folosesti cu placere! Pupicei.
Toma Aurora a spus…
Multumeeeesc! La fel ! :D
Georgiana a spus…
Sa le folosesti cu placere! Si eu am folosit o gramada de uleiuri si unturi Mayam, mi-au placut toate. Sunt curioasa cum ti se va parea keratina vegetala, daca are intr-adevar efecte.
Pupici
Toma Aurora a spus…
Georgiana , multumesc pentru comentariu! Ma bucur sa aud ca ti-au placut toate uleiurile Mayam incercate, pentru ca intentionez sa le cumpar in mod frecvent. Voi face un review peste 4-6 saptamani keratinei! Te pup:*