Comanda Elemental :)


Saptamana trecuta am plasat cea de-a doua comanda de pe site-ul www.elemental.ro , deoarece am fost foarte incantata de produsele primite o data cu intaiul pachet primit de la ei. De data aceasta comanda a avut o valoare mai mica, iar pe partea mea de produse am platit cca. 45 de lei.

Dar sa va arat ce mi-am luat:

-ulei de cocos 100 ml - miroase superb, mult mai bine decat uleiul solid de corp de la Sabon (daca stiam de dinainte nu mai plateam atatia bani pentru o cantitate mai mica-80grame). La contactul cu pielea se topeste si devine lichid. Eu il voi folosi pentru scalp (este un remediu miraculos impotriva caderii parului) si pentru varfurile despicate (chiar acum il am imprastiat in tot capul).  Spre deosebire de alte uleiuri acesta se absoarbe imediat, lasa parul foarte moale si superb parfumat.Cred ca as sta si o saptamana cu el in par la cat de frumos miroase. Pentru o utilizare am folosit cam 5 grame de ulei, pe care am topit-o intr-o lingura;

-piatra de alaun sub forma de cristale- cu efect deodorant. Eu il voi adauga in deodorant si in lotiunea de corp in momentul aplicarii, intr-o cantitate foarte mica. Sunt foarte curioasa cum va actiona mai ales in zona spatelui, unde transpir atunci cand merg foarte mult sau cand fac sport;

-apa florala de trandafiri 50 ml- am cumparat-o cu scopul de a o folosi ca lotiune tonica si ca ingredient pentru spray-ul de par leave-in pe care mi l-am preparat din keratina vegetala si apa minerala;

-provitamina B5- am adaugat 2 ml din ea in spray-ul leave in pentru par, ca sa ii imbogatesc formula (m-am simtit ca o mica chimista, ce mai :D). Este foarte vascoasa si cu greu am reusit sa o scot din tubusor. In schimb, in apa , s-a dizolvat imediat!

-pudra de orez 30g -cel mai adesea se foloseste pentru prepararea fondului de ten, prin amestecarea sa cu un pigmant bej (se gasesc si pe Elemental.ro). Eu o voi utiliza ca baza pentru fondul de ten, aplicata in start subtire cu o pensula. Am auzit ca matifiaza bine tenul si previne blocarea porilor.


Aceasta a fost comanda mea. Deja am o listuta noua, in care am inclus un ulei de germeni de grau si un ulei de neem. Aveti idee daca acest ulei de neem miroase chiar asa de urat? Si de uleiul de arbore de ceai multa lume se plange ca miroase teribil, dar eu ador aroma sa. Sa fie la fel si in cazul neemului sau sa aiba un miros cu adevarat infricosator?


Azi am fost printr-un depozit de tip en-gros din Targoviste (unde se vinde orice si la bucata) in cautare de hartie de impachetat. In afara de hartie am cumparat si un set foarte dragut, format din farfurie, bol de supa/cereale, cana si suport pentru ou fiert,cu un pisic imprimat. Acest pisic seamana tare cu motanul meu Iulică !

Am mai vazut cani de lapte din portelan, in forma de pasari, borcane pentru limonada (am luat si eu unul mai mic, cu capacitate de 1 l), cutii pentru ceai din portelan, boluri pentru supa bej cu trandafiri roz, tot felul de canute si vase foarte frumoase, seturi de ceai, de cafea, pentru prajituri! Preturile pornesc de la 1,5 lei si se opresc pe la 30 de lei (pentru seturi). Pentru cei care sunt interesati si trec prin zona, magazinul se afla la subsolul magazinului Pavcom, este o hala subterana cu zeci de magazine. Eu pe setul meu am dat 20 de lei. Sora mea si-a luat varianta cu oita, cu interior bleu. Am mai vazut si cu interior oranj si imprimeu calut!



Comentarii

Simona Tucu a spus…
:)))) Chiar ca seamana cu Iulica, si inca foarte bine!
Imi doresc si eu un suport pentru ou fiert, acum imi dau seama ca nu am avut niciodata asa ceva... :(

sa te bucuri de toate cumparaturile!
Te pup! :)
Raluca a spus…
De unde esti Aurora? Te intreb pt ca ai pomenit de Tgv..si eu stau langa targoviste!

Apropo: de unde ai luat setul acela ca imi place f tare! Vreau si eu unul! Pup
Raluca a spus…
acum am vazt ca l-ai luat de la pavcom..scuze

nu am avt rabdare sa citesc tot articolul..vroiam sa te intreb de unde esti
Gina Cristiana a spus…
:) interesante uleiurile astea. Ar trebui sa ma documentez si eu mai mult in privinta lor.
Sa le folosesti cu drag!
:*
Marra a spus…
Vai da ce-mi place setul tau:X:X:X cand l-am vazut mi-am adus aminte de Tigrut a meu pe care mi l-a omorat cineva:(
Toma Aurora a spus…
Raluca sunt din Branesti :D. Setul nu l-am luat din Pavcom ci de sub Pavcom. Este depozitul ala en-gros la subsol ! Sunt o gramada de seturi interesante :X. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ginutza, sunt bune mai ales acum iarna cand suferim din cauza frigului. Este primul an in care nu mi s-a cojit nasul !!! Si eu le-am descoperit de curand....nu sunt neaparat o fana a produselor bio, dar treptat m-au cucerit!:*
Toma Aurora a spus…
Marra, cat de trist :((((((((((((( Si eu am trecut prin asa ceva. Oare este vorba despre tigrutul acela mic pe care l-ai fotografat si ai pus pozele pe blog???????
Adamantix a spus…
Tocmai am dat si eu o comanda la ei. Sunt foarte curioasa cum sunt produsele. Mi-am comandat si eu uleiul de cocos, sper ca parului meu sa-i placa. De curiozitate, pe tine te-au sunat de la FAN CURIER inainte de livrare?
Raluca a spus…
Branesti de dambovita? Am avut si eu 2 colege(parca ) de facultate de acolo! Da..am inteles..noi ii spunem Pavcom si deasupra si la subsol..Eu sunt din Baleni( poate stii).Pup
Marra a spus…
Da chiar el:(( am ramas doar cu Pui mic.oamenii sunt atat de rai cateodata nici nu-mi vine sa cred!
Toma Aurora a spus…
Adamantix, mie mi le-au expediat prin posta, pentru ca sediul de la fan curier e departe de localitatea mea. Dar in mod normal pe mine ma suna orice curier in ziua livrarii,o singura data m-am trezit cu masina de curierat la poarta fara sa primesc un telefon inainte. Sper sa iti placa produsele comandate, eu una sunt incantata de ele!
Toma Aurora a spus…
Raluca, da, din Dambovita. Am auzit de Baleni, am si eu o prietena acolo....se numeste Catalina (este in anul 2 de facultate, e mai mica decat mine). Am fost de cateva ori la un balci in comuna Baleni, de Sfanta Maria. Imi place foarte mult aceasta localitate.....am mancat intr-o vara cartofi facuti la cuptor de lut, de la o batrana numita tanti Victoria si supa de castraveti cu lapte si marar (ce mai, am fost fascinata cat de bine se gateste acolo!).
Toma Aurora a spus…
Marra, bietul de el! Mi-au ramas pozele in minte,imediat mi-am amintit de acel tigrut. Si eu am intampinat astfel de probleme, cu oameni care chinuiau sau omorau animale. Pe unii i-am blestemat si chiar au si patit ceva....nu stiu daca din cauza blestemului meu sau drept rasplata pentru rautatea lor. La altii inca mai astept sa se indeplineasca blestemele!!!!
Catallina a spus…
E suuuper setul, vreau si eu:((!!! Mai, Meg mi-a facut pofta de shopping pe elemental.ro si acum si tu!!!! Of!!! Pupicei!!
Toma Aurora a spus…
Catalina, multumesc! Da.....Meg ne-a intaratat si cu acel giveaway Elemental, la care din pacate nu am castigat nimic :(. Cei de la Elemental au transport gratuit pana pe 6 ianuarie, asa ca ai timp suficient sa iti iei cateva chestiute, daca doresti!:*
Adina Aruştei a spus…
Si mie mi-a ajuns a doua comanda de pe Elemental, am fotografiile cu mine, sper sa am timp sa le scot si sa fac o postare. de data aceasta mi-am luat uleiuri esentiale si piatra de alaun sub forma de stick.
O sa mai colaborez cu Elemental, stati pe aproape.. poate veti avea noroc data viitoare :)
Pupicei, sa le folosesti cu placere! Mi-ai starnit curiozitatea cu uleiul de cocos, uitam sa-ti spun.
coco a spus…
si eu fac...inventii :)...imi plac chestiile de la elemental si fac diverse retete de care am fost foarte multumita pana acum...
sarbatori fericite !
Alina a spus…
Iulica!!!!!!!! Vreau matza!
Raluca a spus…
Salutare! Nu se face la noi balci de Sf Marie( se face intr-o localitate din apropiere, la Cornatel)

Nu stiu daca o cunosc pe prietena ta, comuna este foarte mare 10.000 locuitori, e n mic orasel(zic eu)...Eu sta in Baleni Romani, am bunici in B Sarbi. Este o localitate f frumoasa, cu traditii multe si oameni goaspodari!Poate reusim sa ne vedme la un suc in TGV cand se va mai incalzi afara! Ce placut ca te-am ”descoperit”
Toma Aurora a spus…
Meg, uuuuuu, un nou giveaway Elemental! Suna deja ca o amenintare :))

Si pe mine m-au atras uleiurile esentiale, dar cum nu prea obisnuiesc sa le folosesc m-am axat mai mult pe cele vegetale.:*
Toma Aurora a spus…
Coco, alta inventatoare! Poate intr-o zi ne vom lansa propriile marci de cosmetice bio :D!Eu am mai facut si esecuri pana acum....dar din greseli invata omul :D
Toma Aurora a spus…
Raluca, nu cunosc foarte bine zona. Intradevar este foarte intinsa, in comparatie cu localitatea mea care este destul de mica. Poate vom avea ocazia sa ne cunoastem intr-o buna zi!:D
Raluca a spus…
sper din tot sufletul!
sunshine a spus…
Hei;;)
Planuiesc sa dau o comanda saptamana viitoare si as avea cateva intrebari:
1.Ce parere ai de keratina vegetala?Ai folosit-o? Este buna de ceva?:D
2.Dar de piatra de alaun ce parere ti-ai facut? Macar 2-3 cuvinte, daca e buna de ceva.
Te pup:*
Toma Aurora a spus…
Sunshine, keratina vegetala imi place foarte tare. Eu o amestec cu apa minerala sau apa florala si o pulverizez pe parul uscat. La piatra de alaun, in schimb, nu am observat nimic spectaculos. Te pup:*
Diana Nechifor a spus…
Aurora, cum se aplica uleiul de cocos? Si intreb asta pt ca eu in tratamentele saptamanale cu ulei de masline consum mai mult de 5 grame :-s la un par de lungime medie..Il aplici cu degetele sau cu dischete de vata?
Toma Aurora a spus…
Diana, il aplic cu degetele in cantitate mica pe scalp si apoi masez parul pe toata lungimea sa, tot cu mainile. Uleiul de cocos il poti topi lasandu-l cateva minute la soare la langa o sursa de caldura sau il poti topi direct intre maini, pentru ca imediat devine lichid.
S.S a spus…
Cat imi place setul! Ador tot ce tine de decoratiuni!:x
Anonim a spus…
Awww, uite ce limbuta are Iulicaa <3
Foarte tare comanda la elemental, foarte multe pt 45 ron :)
Imi poti spune te rog reteta pt spray-ul leave in cu keratina?Ce efecte are?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Într-un flacon am pus 100 ml apă minerală, 10 ml apă de trandafiri și 10 ml keratină vegetală. Amestecul e recomandat pentru vârfurile despicate/părul deteriorat, dar n-am văzut efecte wow. Nici în cazul keratinei lichide din comerț nu am băgat de seamă un rezultat extraordinar pe termen lung, dar am încercat numai o varianta Byphasse (care lăsa părul moale, dar numai dacă era folosită după fiecare spălare a părului).