Cadouri de la Farmasi :)


Ieri am primit de la colega mea, Dana, un cadou foarte frumos, compus din produse Farmasi. Acestea au fost de fapt singurele produse cosmetice primite de Mos Nicolae si chiar doream de multa vreme sa le testez. Eu nu am niciun stand Farmasi in zona si doar ojele lor le-am mai vazut pe ici pe colo.


Cadoul a fost format din fond de ten matifiant Stay Matte, in nuanta 5 si lac de unghii argintiu. Primul este un fond de ten bun, cu acoperire medie, chiar mare daca este aplicat in doua straturi. Este intradevar matifiant si nu lasa deloc senzatia de ten incarcat. Nunata 5 este un pic cam inchisa pentru tenul meu, dar imi place ca fondul de ten sa fie mai degraba mai inchis decat mai deschis fata de pielea fetei. Aceasta este mai deschisa decat restul corpului, unde bronzul inca mai rezista .Mai ales dupa dermabraziune, bronzul s-a dus definitiv de pe ten :(


Am aplicat fondul de ten cu degetele, intr-un strat subtire si am obtinut acoperirea perfecta pe care mi-o doream. Tin sa precizez ca de cand folosesc uleiul de migdale pe post de crema de fata nu mai am niciun fel de pete rosii. In trecut ma plangeam mereu de aceasta problema. Cred ca era mai degraba o iritatie cauzata de vreun compus din crema de fata.

Ce am mai observat la uleiul de migdale? De cand il folosesc, am mai folosit crema de noapte doar de doua ori. Ei bine, nu vreti sa stiti cat de tare m-a usturat fata in momentul in care am aplicat produsul. Mai ales pe pometi si la baza nasului....nici nu am putut sa dorm. Asa ca, m-am dat jos din pat, am clatit crema si mi-am dat cu ulei. Usturimile au incetat imediat! Incredibil lucru, chiar si pentru mine, care nu pun mare pret pe ce e bio, ce e prelucrat industrial. Tin sa precizez ca inainte, niciuna dintre creme nu imi producea asemenea reactii!



Am mai primit o oja, perfecta pentru sarbatori, pentru ca are o nuanta argintiu-stralucitoare! Este prima mea oja Farmasi si imi place tare! Nuanta are codul 031-87, este cremoasa si se usuca rapid. Din pacate, sare repede de pe unghii, dar pana in ziua de azi nu am gasit oja care sa reziste mai mult de 2 zile pe unghiile mele subtiri.

Cu siguranta voi mai incerca si alte produse Farmasi, pentru ca sunt foarte accesibile, frumos ambalate si bune calitativ. Voi ce imi recomandati de la aceasta firma?


Comentarii

Simmonne87 a spus…
Buna,
Incearca rujurile : lichide Gleam Rouge (sunt super!) si rujurile True Color. Eu sunt o fana a acestor 2 produse :)

Multe fete recomanda: tusul de Pleope Deep Look Dipliner, insa nu l-am incercat...
Adina Aruştei a spus…
Foarte frumoasa oja! se potriveste cu perioada! sa o porti cu placere pe unghiute
coco a spus…
am notat codul la oja :)
Foarte frumos gestul colegei tale :*
Descude a spus…
Eu am vazut foarte multe lucruri frumoase si tentante la standul Farmasi,nu am incercat decat fondul de ten si ojele,la fel ca si tine!
Sa le folosesti cu drag,te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc fetelor pentru urari si recomandari!
O sa incercpe viitor un blush si un produs pentru buze!


Va pup:*
Ela a spus…
Rujurile,tusurile pentru ochi si ojele am auzit ca sunt bune.Mi se pare ca au si farduri dragute.

Sa le folosesti cu placere!Se vede foarte frumos tenul cu acest fond de ten!Imi place si cat de stralucitor este acel argintiu!
Toma Aurora a spus…
Ela si eu am vazut pe site-ullor niste farduri interesante, in 4 culori!

Multumesc pentru sugestii! Pup!
Anonim a spus…
In sfarsit! La cat le-am laudat, ma bucur sa vad ca iti plac si tie! Eu am oje si tus de ochi doar, dar nici un cuvant de rau la adresa lor!
Sadie a spus…
Cred ca am aceeasi oja ca tine, e foarte faina si rezistenta. Mie imi plac mult ojele lor, sunt ieftine, rezistente si foarte variate ca si culori.
Mai am farduri de la ei, un luciu/ruj lichid gleam rouge si alte cateva oje.
Alina a spus…
imi place oja, le iubesc pe cele de la Farmasi:)

FDT n-am avut inca, dar arata bine.
Toma Aurora a spus…
Alina, chiar sunt multumita de acest fond de ten. Si costa in jur de 14-15 lei. Are o gama destul de variata de nuante, de la 1 la 8 parca. Nuantele sunt frumoase, bej.....nicidecum rosiatice!