Review: Uleiuri de dus Sabon

In postarea de astazi voi vorbi despre uleiurile pentru dus de la Sabon si am decis sa le descriu pe cele pe care le folosesc in prezent, pentru ca diferente intre ele in exista, cu exceptia aromelor.

Uleiul de dus este in mare parte un gel de dus, doar ca are o consistenta mai hidratanta si este mai vascos. In imaginea de mai sus am fotografiat cele doua uleiuri de dus (sunt in partile laterale) iar in centru am pus gelul de dus cu aroma de lavanda si trandafir care mi s-a parut ca avand aceeasi textura ca si uleiurile.

Produsele vin fara pompa de dozare, dar va puteti cumpara pompite tot din magazinele Sabon, unde pretul unei bucati este de cca. 9 lei. Fara dozator este mai greu de umblat cu recipientul greu din sticla, care are si un continut mare, de 500 ml.


Un gel de dus de la Sabon costa 45 de lei iar un ulei de dus 51 de lei. Parerea mea este ca se merita sa optati mai degraba pentru un ulei, deoarece produsele din  aceasta categorie miros mult mai frumos.


Gelul de dus cu lavanda si trandafiri este aproape consumat in prezent. Este consistent, are consistenta unui sirop foarte gros, face spuma, dar nu in exces, miroase interesant: a bere amestecata cu cateva note florale de trandafir! Aroma sa este prea fresh pentru gusturile mele si nu l-as mai alege inca o data de pe rafturile magazinului. L-am folosit foarte des in vara care tocmai a trecut. Mi s-a parut potrivit pentru diminetile calduroase, cand cautam ceva racoritor. Acum am inceput sa il evit, dar trebuie sa il consum totusi ca sa pot incepe un produs nou .


Uleiul de dus Rose Tea este unul dintre cele mai minunate produse pentru baie pe care le-am avut pana astazi. Face o cantitate de spuma obisnuita, dar este hidratant si nu imi usuca pielea chiar daca il folosesc de mai multe ori in aceeasi zi. Aroma sa este fix pe gustul meu: a trandafiri de dulceata! Pentru cele care cunosc aroma parfumului Rose Absolue, pot sa va spun ca despre acel gen de miros vorbesc.

Pentru cele care prefera aromele lemnoase, clasice si calde, va recomand uleiul de dus cu patchouli-lavanda-vanilie care nu numai ca va va rasfata in timpul baii, dar o sa concureze serios deodorantul de camera, pentru ca se raspandeste imediat in toata casa. Persoanelor care prefera aromele fresh nu le propun sa incerce aceasta varianta: este destul de greoaie si s-ar putea sa vi se para coplesitoare!


In cutiuta mea cu produse cosmetice noi, ascunsa in sifonier, stau la rand inca doua uleiuri de dus: unul cu lacramioare si altul cu patchouli-vanilie-lavanda (varianta concentrata). Despre ele o sa va vorbesc dupa ce o sa le testez. In ultima vreme nu am mai vazut oferte Sabon practicate de site-urile de profil, dar sper ca macar la primavara sa mai existe o astfel de oferta. Preturile produselor sunt destul de ridicatate, dar cu reducere scad considerabil si multa lume si le poate permite.

Comentarii

Kisstyana a spus…
Absolut delicioase,de-abia astept urmatorul voucher!:)))
Adina Aruştei a spus…
Ar trebui sa te angajeze cei de la Sabon pentru a-i promova :) suna foarte bine descrierea fiecarui produs!
Ulei as alege si eu intre cele doua.
***
Mi-ar placea sa preiei si tu tag-ul cu 20 de intrebari de pe blogul meu!
Gina Cristiana a spus…
Ce rasfat :) nu m-am gandit niciodata sa imi cumpar produse Sabon tocmai din cauza preturilor si sincer,pana sa descopar blogurile habar nu aveam de aceasta frima.

:*
Toma Aurora a spus…
Kisstyana,mie imi spui! Sper sa lanseze o oferta de sarabatori! Daca nu, cum am zis....macar la primavara :))
Toma Aurora a spus…
Meg, am completat tagul in urma cu ceva timp pe blogul meu. Multumesc totusi pentru invitatie.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ginutza, nici eu nu le-as cumpara la pret intreg, decat daca as avea un venit foarte mare.

Pup!
Simona Tucu a spus…
Nu stiu cum miros, dar arata asa de frumos sticlele acela grele si eticheta usor antichizata...in general mie imi plac uleiurile de dus (si sapunurile), cred ca ala de lacrimioare mi-ar placea cel mai tare, insa nu m-as impaca deloc cu cel de vanilie, nu-mi plac notele asa de dulci...
Sincera sa fiu, eu le-as cumpara macar numai pentru ambalaj, mi-as pastra tot felul de uleiuri si produse homemade in sticlele acelea superbe...ca sa vezi, cat de superficiala sunt uneori, deh, sunt femeie, mi se iarta... :p
pupici! :)
Toma Aurora a spus…
Simona si eu le-am pastrat pe toate cele consumate.Mi-am pus in ele preparatele mele facute in casa sau siropurile, dulceturile :))

Te pup!
Anonim a spus…
este cred ca in ambele mall-uri din oras si jur ca nu am intrat niciodata :)) nu as da asa o suma pentru un gel de dus, dar ai avut noroc daca ai prins ceva oferte! deja imi imaginez aromele..
coco a spus…
imi plac uleiurile de dus ...astea sunt cam scumpe , la oferte mai merge !
Toma Aurora a spus…
Li, da, le-am luat cu reducere de 50% gratie unui cupon cumparat de pe Groupon. Am avut vreo 5 cupoane, asa ca in cateva luni am tot cumparat produse de la ei.

Coco, cand vor mai fi oferte voi anunta pe blog, poate te va interesa ceva! Te pup!
Alina a spus…
mentionea cu "persoanele carora le plac mirosurile fresh", era special pentru mine, nu?:)))
Anonim a spus…
9 ron o pompita? dar ce stie sa faca? cu 9 lei iti iei un gel de dus din supermarket; mai degraba iei cel mai ieftin sapun lichid cu pompita si o folosesti (gasesti cu 1.5-2 ron pe la supermarketuri)
sincera sa fiu, mie mi se pare ca au preturi prea mari pentru calitatea lor; prefer un produs bio la banii astia... :(
Toma Aurora a spus…
Alina, m-am gandit si la tine. Am citit de mai multe ori pe blogul tau ca ai suferit o transformare in materie de parfumuri, trecand de la pasiunea pentru cele puternice la cele fresh :D
Toma Aurora a spus…
Clarra, 9 lei era pompita obisnuita...mai exista si o varianta Luxury care costa mai mult :). Eu practic am dat 4,5 lei pe ea, nu mi s-a parut chiar asa mare suma. Avand in vedere ca produsele sunt mari (500 ml) consider ca suma de 30 de lei pe care am platit-o pentru un ulei cu tot cu pompa nu a fost chiar uriasa.

A fost doar asa...un fel de moft satisfacut pe moment. Nu sunt genul care sa investeasca neaparat sume mari in produse de ingrijire. La fel de bine ma impac si cu unele geluri de dus la 7-8 ron.