Review: Spray pentru uscarea lacului de unghii Avon


Este primul spray pentru uscarea rapida a ojei pe care l-am cumparat!

Am ajuns la concluzia ca nu am avut prea multe de pierdut in vremea cand nu l-am folosit si ca rezultatele obtinute gratie acestui produs nu sunt notabile.

In general am fost foarte multumita de produsele Nail Experts de la Avon: intaritor cu minerale, intaritor cu particule de aur, creioane pentru corectarea manichiurii, creme pentru unghii. Acest spray insa, nici nu m-a dezamagit, dar nici nu m-a dat pe spate.

Am supus produsul unui test: l-am aplicat doar peste o unghie, iar pe cealalta am lasat-o sa se usuce in mod natural. Pe ambalaj scrie ca dupa 30 de secunde lacul se intareste. Eu am zis sa il las 120 de secunde sa actioneze, iar apoi sa testez daca oja e uscata:


 Prima unghie a fost lasata curata, iar peste a doua am dat un puf de spray nail Experts.


Peste 120 de secunde amandoua erau distruse :)). Intradevar, parca pe prima unghie lacul era ceva mai moale, dar treaba cu lacul uscat in 30 de secunde este o fantezie.

Apoi am sters unghiile si am aplicat alt lac de unghii (cel de sus este Flormar):


De data aceasta am asteptat 10 minute inainte sa verific daca lacul este uscat. Dupa 10 minute, treaba era cu adevarat rezolvata, iar iepurasul se fixase serios pe unghie :D.

Lichidul din interiorul sticlutei cu pulverizator este usor uleios si are un miros frumos, nu foarte puternic. Pentru degetele unei maini sunt necesare doua pufuri. Recipientul are 50 de ml si o sa va tina cateva luni, poate chiar un an.

Lista ingredientelor este urmatoarea:
-cyclopentasiloxane;
-isopropylalcohol;
-ethylhexyl palmitate;
-paraffinum liquidum;
-parfum.

Nu cunosc exact natura ingredientelor, dar lista imi suna cap-coada ca fiind toxica.

In concluzie, nu recomand acest produs. Ati vazut pozele de mai sus, nu cred ca mai este nevoie sa mai aduc si alte argumente pentru a-mi sustine opinia. Mi-e greu sa cred ca in alte cazuri actioneaza mai bine, avand in vedere ca produsul se aplica pe lacul de unghii, deci nu are de-a face cu sensibilitatea sau tipul pielii, decat intr-o foarte mica masura.

Eu voi continua sa il folosesc pentru ca am observat ca atunci cand il aplic evit sa mai pun mana pe ceva, asa ca imi feresc unghiile de eventuale lovituri. Poate ca la asta se refereau producatorii cand spuneau ca ajuta la uscarea lacului de unghii :))

Pret: 11, 99 lei-14,99 lei in functie de oferta din catalog

Comentarii

Anonim a spus…
Am vrut de multe ori sa cumpar ceva de genul asta..acum,nu o voi face :)) mersi! te pup
Anda Zelenca a spus…
Da, cred ca asa sunt toate. Si eu am unul de la Kallos si la fel, e cam uleios si pe mine ma enerveaza chestia asta. In schimb am mai avut de la alta firma sub forma de spray (ca un deodorant) si ala chiar functiona.

Mai era unul de la Avon, ce se aplica cu o pipeta, cred ca ala era mai bun, dar l-au scos. :(

Pup.
Si eu l-am avut si am si scris pe blog ca nu e bun :) Mie imi placea senzatia aia uleioasa pentru ca asa evitam sa ma ating cu unghiile de haine :))
Simona Tucu a spus…
Voiam si eu sa incerc asa ceva, dar ma las pagubasa, multumesc pentru review! :)
buna. am vazut ca mai ai in blogroll (to be free) sa sti ca mi-am schimbat numele ma gasesti aici http://frombeautywithlove.blogspot.com/ ; poate vrei sa schimbi, mersi.. pupici si o zi buna
Catallina a spus…
Eu il am pe cel de la Kallos, dar...daca l-am folosit de doua ori! NU pot spune ca e wow sau ca nu e num....na! Daca Top Coat ul e bun, nici nu mai e nevoie de acest fel de spary, dar trebuia sa incerc si eu:))>Oricum, de la Avon nu imi voi lua:D.
Adina Aruştei a spus…
Eu am ceva de la Sally Hansen, e ok, dar pot trai si fara el :)
cel de la Kallos mi se pare si mie prea uleios, dupa ce termin sticluta nu-l mai iau.
Gina Cristiana a spus…
Si eu l-am folosit si nu m-am ales decat cu niste gaurele pe oja din cauza solutiei :)) ha,ha
Mihaela Gurău a spus…
Cea mai buna si ieftina metoda de a usca oja este apa rece!
Minnie a spus…
Am vazut in prima poza ca ai incercat oja uscata cu degetul. Se vad niste amprente. Nu stiu daca te invat ceva nou dar oja pe unghii se incearca cu limba. Cand nu este uscata complet se simte pe limba o f usoara usturime, o piscatura mica la contactul cu oja neuscata. Datorita salivei nu se strica niciun pic modelul ojei si astfel afli daca s-au uscat complet. La uscare nu se simte nimic la limba.
Catallina a spus…
Da, si metoda cu limba e cunoscuta. Aurora....cred ca a folosit "amprentele"tocmai pentru a sublinia eficacitatea produsului, pentru a putea noi observa.
Toma Aurora a spus…
Li, eu l-am luat pentru ca mereu am fost curioasa cum se comporta un astfel de produs. Mai bine iti cumperi o oja cu banii de pe el :D
Toma Aurora a spus…
Anda, normal: am impresia ca Avon scoate tot ce e mai bun si mai dorit.

Initial tot pe cel de la Kallos il doream, dar nu l-am gasit in Kaufland si am zis sa il comand pe cel de la Avon.

Pup!
Toma Aurora a spus…
Cristina, acela este marele plus: cand am uleiul pe unghii, nu mai ating nimic ;))
Toma Aurora a spus…
Simona, nu merita incercat.
Are un pret mic, nu e o mare pierdere, dar unele lucruri oricat ar fi de ieftine nu-si au rostul!Pup!
Toma Aurora a spus…
Emma, imediat te adaug cu adresa cea noua! :*
Toma Aurora a spus…
Catalina, bine ca mi-ai amintit de top coat. Am mare nevoie de unul pentru ca al meu este pe duca (mai am doar pe fundul sticlutei putin) si fara el imi sare oja in cateva ore (am unghiile tale subtiri).
Toma Aurora a spus…
L-am vazut pe cel de la Sally Hansen la Farduri.ro. Mi-a atras atentia aceasta firma pentru ca are niste cutii-ambalaje interesante si par profesionale. Oricum nu intentionez sa mai cumpar un spray pentru unghii de acum incolo, dar este bine venita parerea ta! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ginutza si eu am facut gaurele :)))))))))
Ce-am mai ras: parca erau bule din apa minerala. Am uitat sa scriu despre acest aspect in review!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nu stiam acest lucru. Eu sunt incepatoare la capitolul unghii. Este bine de retinut !


It's Friday, cu multa placere!

Va pup!
Toma Aurora a spus…
Minni, nu stiam de metoda cu limba. E chiar interesanta. Dar am folosit amprentele ca sa arat rezultatele spray-ului, asa cum si-a dat seama Catalina:). In mod normal apa cu capatul neascutit al unui ac si vad daca face urme sau nu.

Data viitoare voi testa prima data metoda cu apa rece, iar apoi voi pune limba sa vad daca simt vreo usturime!


Multumesc!
Alina a spus…
inca un mit distrus, stiam eu sa nu ma incred in promisiulnile lor:))
Toma Aurora a spus…
Alina, era prea frumos sa fie adevarat:))
Alexandra a spus…
Dintre ingrediente doar al 2lea mi se pare toxic. Eu am sprayul de la Kallos si sunt f multumita de el, il folosesc mai ales atunci cand imi fac unghiile seara. In plus da si un luciu frumos lacului de unghii. E uleios intr-adevar, insa ma sterg usor cu un servetel moale si n-am probleme. Il recomand cu toata inima. Urmeaza sa vorbesc despre el si pe blog.
Pupici
Toma Aurora a spus…
Alexandra, nu ma pricep foarte bine la ingrediente, dar oricum pe mine nu ma intereseaza foarte tare natura lor :) Astept postarea de pe blogul tau si ma bucur ca tu ai gasit un produs satisfacator pentru uscarea ojei. Eu nu prea ma pricep la manichiura...dar spray0ul de la Avon nu mi se pare indispensabil!

Te pup!
Alexandra a spus…
Nici eu nu ma pricep la ingrediente, dar le-am cautat in Cosmetic Ingredient Dictionary. Te invit sa citesti pe blogul meu pareri despre uscatorul express Kallos.
Te pup.