Review: produse Foot Works pentru picioare, cu rodie si ciocolata


 O sa va povestesc in aceasta postare cate ceva despre cele mai recente produse pentru ingrijirea picioarelor pe care le-am folosit. Gama respectiva a fost scoasa din productie de Avon si se mai gaseste doar uneori, in revistele pentru reprezentanti. Pentru cele care nu sunteti reprezentanti Avon, nu va sfiiti sa intrebati distribuitorul de la care va comandati, daca va poate arata Oferta pentru Reprezentanti.

Pretul unui produs era redus la doar 4,99 lei! La acest pret nu cred ca au produse concurente. Imi pare rau ca nu mi-am cumparat si crema hidratanta din aceasta gama, dar am zis sa o termin mai inati pe cea de la Sabon pana sa imi iau ceva nou. Am vazut ca o sa apara intr-o oferta ulterioara si atunci n-am s-o mai ratez.


Sa incepem cu lichidul emolient cu rodie si ciocolata, care a transformat spalatul picioarelor intr-un adevarat ritual. O data la 2-3 zile, seara, pun intr-un vas cu apa fierbinte  un capacel de lichid roz, cu parfum delicos de ciocolata. Pe undeva se simt si notele de rodie, dar sunt mai cuminti. Lichidul face o spuma alba, nu foarte abundenta si apa se simte "hidratanta" si numai buna de hranit niste picioare obosite, cu pielea crapata.

Apoi ridic cate un picior, pe rand si il masez 1-2 minute cu ajutorul cremei abrazive cu rodie si ciocolata. Este un scrub dens, care curata foarte bine pielea de celulele moarte si care imi asigura in acelasi timp si un masaj bun al talpilor.Miroase super delicios, la fel ca si lichidul emolient si isi face bine treaba.

Dupa ce ma exfoliez mai bag o data picioarele in apa cu lichid si mai stau vreo 5 minute sa ma relaxez complet. La sfarsit pielea picioarelor arata mult mai bine si se simte mai moale si mai fina la atingere.

Este un set caruia nu am ce sa ii reprosez. Am mai citit pe internet diverse postari in care aceste produse erau aperciate de alti consumatori. Din partea mea are nota 10 si sunt foarte curioasa daca si noua gama Cinnamon & Oange se ridica la celasi nivel:


Gama noua contine: crema abraziva, crema hidratanta si lichid emolient pentru picioare. In urmatoarele doua campanii le gasim la oferta, la preturi foarte bune. Eu zic ca merita incercate, mai ales ca au si o aroma speciala, de sarbatoari!


Ieri am gasit 3 mini-produse Mario Badescu in Targoviste. Si nu la Inmedio, cum ma asteptam, ci la niste magazinele mai dosite. Sunt curioasa cat de eficiente vor fi aceste produse si daca se ridica la inaltimea laudelor primite. Cantitatile imi sunt suficiente pentru o utilizare de cca. 2 saptamani, asadar am timp suficient sa imi fac o parere.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Buna.
Sa sti ca pana cum m-am ferit de lichidul emolient pentru ca nu stiam ca se foloseste in felul acesta.
Mi-ai facut pofta sa imi cumpar si eu aceste 2 produse. Chiar nu am mai incercat de mult un gel exfoliant pentru picioare.

Te pup
Toma Aurora a spus…
Ginutza,


Eu am mai avut unul acum foarte multi ani, cand eram in clasa a saptea. Era cu lamaie sau citrice...nu mai retin exact denumirea. Pe vremea aceea nu prea stiam cum sa il folosesc si turnam si eu in apa cand faceam baie :)).

Te pup
Adina Aruştei a spus…
Aurora, ma faci sa fug la primul stand Avon! suna atat de bine!
Aurelia a spus…
Cred ca produsele Avon miros foarte bine!Nici in Braila nu au adus Joy cu produse Mario Badescu la Immedio.Eu le-am gasit la tarabe stradale.O sambata minunata iti doresc!
coco a spus…
rodie si ciocolata...hmmmm !!!!
Toma Aurora a spus…
Meg, atunci da repede o fuga :D

Aurelia, eu am vazut cateva in tipla in Kaufland la Immedio, dar avea tipla desfacuta si produsul cred ca fusese sterpelit :(

Coco, nu-i asa ca suna interesant?!
A a spus…
Eu am reusit sa gasesc doar varianta cu Cellufirm drops care mi-a placut ata de mult incat acum am varianta full size :D
Alina a spus…
si eu am pus ochii pe cele cu portocale si scortisoara, dar cred ca o sa-mi iau doar un scrub
Toma Aurora a spus…
Zandra, eu am gasit maca si ser hidratant. Inca nu mi-am facut o parere exacta despre ele dar revin cu detalii.


Sa te bucuri de produsul comandat!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina nu-i asa ca sunt ispititoare? Hi hi.
Stiu ca tu trebuie sa te limitezi, ca sa nu trisezi ;)

Te pup!
Anda Zelenca a spus…
Gama cu portocale si scortisoara de la Foot Works chiar e irezistibila. Crede-ma, nu am nevoie de inca 3 produse pentru picioare, dar o sa le iau, doar de dragul mirosului(din c16)!=))))
Toma Aurora a spus…
Anda, ma gandeam eu ca trebuie sa fie delicioasa!
O sa le comand si eu in brosurile urmatoare, pentru ca deja am alcatuita lista din catalogul 17 si nu vreau sa renunt la nimic :)) Te pup!