Review: Oja Sally Hansen Strawberry Icing


Am cumparat oja Hard as Nails Extreme Wear de la Sally Hansen in urma cu 5-6 luni de la Farduri.ro. M-a atras in primul rand culoarea (roz sclipicios) si pretul foarte tentant (numai 10 lei). In mod normal o oja S. Hansen costa 7 euro, adica aproximativ 30 de ron. Nu as plati atat de mult pentru un lac de unghii, deoarece unghiile mele sunt mereu foarte scurte si nu se merita sa investesc in produse foarte scumpe. Daca le-as fi avut lungi, ar fi fost cu totul alta poveste, pentru ca as fi putut sa pun in valoare nuanta sau calitatea ojei.


Pentru a obtine culoarea din sticluta este nevoie de 3 aplicari. Marele avantaj este faptul ca oja se usuca aproape instantaneu si nici macar ultimul strat nu o sa va dea mari batai de cap. Consistenta ojei este foarte lichida si nici dupa atata vreme de cand o am nu s-a schimbat. Se aplica uniform si nu lasa dungi sau dare inestetice. Aspectul final este unul foarte lucios.

Aceasta oja este ideala pentru a fi folosita ca top coat. O folosesc adesea peste culori pale, ca sa le mai inviorez putin.


Despre rezistenta ei nu pot sa ma pronunt exact: tine cam 2-3 zile, apoi incepe sa se ia pe la varful unghiei. In cazul meu nicio oja nu a rezistat mai mult de 3 zile. Am unghiile tare moi si fragile si acesta cred ca este motivul principal.

Cantitatea unei sticlute este de 11,8 ml.


La Farduri. ro puteti gasi mai multe nuante ale ojei produse de acest brand, toate avand pretul de 10 lei. Veti gasi si tratamente pentru unghii, cu preturi cuprinse intre 10 si 30 de lei. Un alt pont pe care vi-l ofer: ojele Revlon au aici acelasi pret de 10 lei. De trei ori mai ieftine decat la B&B. Iar pentru calitatea si originalitatea lor garantez eu; am un lac de unghii Revlon nuanta Silver si sunt foarte multumita de el.


Acesta nu este un post sponsorizat, doresc doar sa va prezint o locatie de unde va puteti procura lacuri de unghii la preturi modeste. Pentru cele cu un buget mai mare pentru acest tip de produse, puteti alege intre ojele Calvin Klein, Estee Lauder si Lancome, cu preturi de cca. 40 de lei.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Si eu am unghiile la fel de scurte ca si ale tale :D
O sa intru si eu pe site sa ma uit la produse, niciodata nu am intrat sa vad despre ce este vorba...
pupici! :)
coco a spus…
imi place si mie site-ul...au multe chestii interesante !
Toma Aurora a spus…
Simona, eu am cumparat oja din magazinul lor fizic. Se numeste tot Farduri.ro. Au multe chestii interesanre, dar in ultima vreme am observat ca au inceput sa mareasca preturile.
Toma Aurora a spus…
Coco au multe produse interesante pe site. In magazin am vazut ca au adus si produse MAC. Cred ca in curand le vor pune si pe site. Preturile erau oricum mari...cam 70-80 de lei un fard mono.Pup!
Adina Aruştei a spus…
e asa... dulce nuanta! :)
La giveawayul de acum am si eu o oja Sally Hansen de oferit. Daca iti place nuanta, te astept sa te inscrii!
Alina a spus…
e foarte diafana, ti se potriveste:)

ma uit si eu des pe site, dar mi-era teama sa nu fie fake-uri, mi se parea prea avantajoasa suma ceruta pe parfumuri.
Toma Aurora a spus…
Meg, multumesc!

Ma voi inscrie si eu la giveaway. De fel nu sunt prea norocoasa la astfel de concursuri, dar speranta moare ultima!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, merci!


Unele parfumuri le-am testat in realitate si nu sunt fake-uri. Au preturi avantajoase fata de Sephora si Marrionaud si magazinul e unul dintre locurile de unde poti alege un cadou pentru cineva drag.


Te pup!
Krista a spus…
Arata delicios!
Anonim a spus…
Un site foarte bun care te poate ajuta este asta
viaddress.com este cel mai ieftin comparativ cu celelalte, poti sa cumperi inclusiv de pe ebay si amazon,
pentru mine a fost foarte bun. Nu trebuie sa platesti nimic la inceptu, poti sa cumperi direct.