Review: Masca de fata Mario Badescu


Nu demult am facut rost de niste mini-produse marca Mario Badescu pe care imi doream sa le testez. In ultima vreme am tot auzit vorbindu-se despre acest brand si cum preturile acestor cosmetice sunt destul de "usturatoare" mi-a incoltit ideea de a le folosi fara a face o risipa financiara mare.

Am sa va prezint astazi un produs despre care nu am decat cuvinte de lauda: masca Healing& Soothing, special creata pentru tenul mixt/gras sau pentru persoanele afectate de acnee.

Rezultatele acestei masti au fost in cazul meu imediate: tenul a devenit foarte mat (inca nu m-am obisnuit cu acest lucru si imi simt pielea cam ciudata :D ), chiar am observat o vindecare mai rapida in cazul cosurilor, desi eu nu am mari probleme in aceasta privinta si nu pot generaliza efectele mastii.



Asa arata masca dupa ce am folosit-o deja de 4 ori. Se poate observa cat este de economica. Mentionez ca recipientul nu a fost plin de la bun inceput, asadar mai am suficienta cantitate pentru inca 5-6 aplicari.

Pasta respectiva se intinde foarte bine si este necesara doar o cantitate infima pentru a acoperi tot tenul. Conform instructiunilor de utilizare, trebuie sa folosim un strat foarte subtire de masca pe care il lasam sa actioneze 20 de minute, dupa care indepartam produsul cu apa calda.

Masca incepe sa se usuce cam in 2-3 minute si ramane ca o pudra la suprafata pielii. Dupa clatire, tenul ramane neted si foarte curat. Efectele matifiante sunt pe termen lung... Eu de cand o folosesc simt tot timpul nevoia sa ma dau cu crema de fata. Inainte, evitam sa fac acest lucru, mai ales ziua, pentru ca aveam senzatia ca tenul meu se ingrasa mult mai repede.

In perioada in care sunt foarte racita (cum este si cazul de fata) am observat de asemenea un exces de sebum necontrolat si sunt fericita ca momentan nu mai am aceasta grija.


Pretul unei masti de 59 de grame este de 112 lei. Mi se pare un pret destul de mare si nu cred ca as fi dispusa sa scot atatia bani din buzunar pentru o masca, chiar daca este un produs foarte bun. Momentan nu cred ca am varsta la care sa investesc sume colosale pentru tenul meu si ma gandesc ca va veni si timpul produselor de lux cand voi inainta in varsta.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Si eu m-am uitat la produsele acestea, insa mi se par tare scumpe, imi pare rau ca nu mi-am luat si eu reviste cu mostrele astea, sa vad macar despre ce este vorba, daca isi merita banii aceia sau nu...
Suna tare bine ceea ce spui tu..
coco a spus…
da..cam mare pretul !
Toma Aurora a spus…
Simona eu le-am gasit la mine in judet...in Bucuresti nu mai erau niciunde. Am fost si prin supermarketuri, dar erau furate din tipla :( Ma bucur macar ca le-am incercar. Am mai testat si un ser hidratant. Despre el o sa vorbesc mai incolo, dupa ce il voi folosi macar 3-4 saptamani (am doua tubulete).

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Coco, destul de mare. As comanda-o daca as avea probleme mari cu acneea- s-ar putea sa fie o solutie foarte buna. Dar asa, pentru 2-3 cosuri nu prea se merita.
Just_Me a spus…
Da, mi se par cam scumpe. Am vazut ca si Kandee Johnson foloseste produse Mario Badescu.
Felicitari ca ai avut sansa sa incerci aceasta masca.
Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Just Me, am avut noroc ca le-am gasit la Joy.

Te pup si eu!
Alina a spus…
interesant, dar momentan n-am nevoie de matifiere. Mi-e pielea uscata si deshidratata, desi folosesc tratamentul pt luminozitate yr, care e foarte gras.
Toma Aurora a spus…
Alina, in niciun caz sa nu te apropii de ea daca ai tenul uscat. Poate doar sa o folosesti local,peste cosuri. Cred ca ti-ar usca mult mai tare fata!
Anonim a spus…
Eu folosesc aproape toata gama antiacneica din vara.
cand am inceput aveam o acnee destul de urata si dureroasa. DUpa 1 luna deja au inceput sa dispare cosurile dureroase si sa se vindece pielea.
Am folosit mastile, si cea de vindecare si cea de uscare, dar fara sa le cumpar pt ca primesc mostre de fiecare data cand merg sa imi iau ceva.
In acest moment nu m-am vindecat complet, dar am scapat de excesul de sebum, de cosurile dureroase si de mare parte din pete. Imi mai apar doar in perioada magica...In cazul meu este o problema hormonala care invinge orice produs, din pacate.