Review: Gel exfoliant si crema anti-imperfectiuni Pure System de la YvesRocher


O sa va vorbesc despre doua produse recent lansate de Yves Rocher, care fac parte din gama Pure System creata special pentru persoanele cu ten mixt si/sau cu probleme precum cosuri, puncte negre, ten incarcat.

Formulele produselor sunt blande si se potrivesc si celor cu ten sensibil. Mirosul lor este foarte fin, spre deosebire de alte cosmetice anti-acnee, care te izbesc prin aroma lor foarte puternica, de dezinfectant.


 Gelul exfoliant vine intr-o formula fara sapun, alcool si fara parabeni. De-a lungul utilizarii nu am observat ca imi usuca pielea, asa cum fac multe alte produse similare. Comparandu-l cu Garnier 3 in 1 , de exemplu, este o varianta mult mai blanda, mai delicata si totusi mi se pare ca duce la acelasi rezultat: pielea proaspata, curata si placut parfumata.

Producatorul spune despre acest produs ca in 7 zile reduce punctele negre cu 84%. Eu nu l-am folosit pana acum 7 zile consecutiv, dimineata si seara, asa cum ar fi trebuit, deci in acest sens nu pot sa ma pronunt. Pot sa va spun ca dupa 2-3 utilizari, multe puncte negre au devenit albe, dar acestea au trecut in cateva zile. Deci s-ar putea ca afirmatia precedenta sa fie adevarata, iar punctele negre sa fie serios reduse dupa utilizarea frecventa a exfoliantului.

Un tub are 125 de ml si costa 29 de lei. Este economic si se consuma greu.
Atentie pentru iubitorii de spuma: nu face spuma!


Continuam cu aceasta crema anti-imperfectiuni 4 in 1, foarte frumos ambalata, intr-un recipient practic, care permite dozarea perfecta.

Pentru mine aceasta este crema de zi perfecta: este foarte usoara, se absoarbe imediat, nu ramane deloc la suprafata pielii, matifiaza tenul (cu toate ca pe parcursul zilei acesta se comporta ca de obicei) si o declar mult mai eficienta decat varianta verde de la SeboSpecific. O folosesc ca baza de machiaj de fiecare data, este printre putinele creme cu care m-am inteles in aceasta privinta. Nu face scame si nu imi creaza senzatia ca as fi data cu crema pe fata.

Eu de ceva vreme nu am mai avut cosuri...nu stiu daca e meritul ei, al mastii de la Mario Badescu, al tratamentului de la Anew, dar ma bucur ca nu m-au mai sacait.

Crema are 40 de ml si costa 34 de lei. Mi s-a parut mai buna decat Normaderm de la Vichy si mi se pare o varianta accesibila pentru fetele care au probleme cu cosurile si nu au un buget foarte ridicat. Nu am observat nicio reactie adversa din partea ei, desi o folosesc de pe data de 3 octombrie, cand am cumparat-o.

Atentie: crema, spre deosebire de exfoliant, contine alcool!



In concluzie, recomand aceste produse. Nu va spun ca veti scapa obligatoriu de problemele tenului, dar reprezinta o varianta delicata pentru cei  care se confrunta cu imperfectiunile pielii. Gama Pure System mai contine pe langa aceste doua produse: masca, lotiune tonica si patch-uri pentru neutralizarea cosurilor, cu preturi intre 28 si 42 de lei. Puteti profita de ultimele oferte YR, postate pe forumul Elle, sectiunea All about make-up, pentru a primi si niste cadouri irezistibile pe langa cosmeticele comandate.

Comentarii

Toxic Cupcake a spus…
Gelul exfoliant pentru fata ma tenteaza, dar din cate stiu eu nu prea e indicat sa o facem zilnic asa cum spune producatorul.. Oricum din ce spui imi dai impresia ca particulele sunt foarte foarte fine :-?
Simona a spus…
Foarte informativ postul tau. Am nevoie de un nou gel de curatare...insa mi-ai dat o informatie pretioasa : nu face spuma.Iar eu fac parte din grupul ''iubitorilor de spuna''.

Merci pt review. Ai un blog super.
Gina Cristiana a spus…
:) deabia asteptam sa ii faci review.L-am cumparat si eu mai demult dar il voi incepe in curand pentru ca am asteptat sa scap de iritatia cauzata cred eu de la gelul Bioten.
:*
Toma Aurora a spus…
Toxic cupcake, este un exfoliant foarte bland. Chiar merge utilizat de doua ori pe zi.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Simona si eu sunt o mare iubitoare de spuma. Asta e motivul pentru care nu l-am folosit de doua ori pe zi, cum trebuia. Uneori imi doream sa ma umplu de spuma pe fata :))

Multumesc! :*
Toma Aurora a spus…
Ginuta, imi pare rau ca te-ai irtitat :(. Uneori mai patesc si eu acest lucru (cel mai adesea de la demachiantul sub forma de crema).


Abia astept sa ii faci si tu review!
Sper sa iti placa la fel de mult!
Anonim a spus…
buna, legat de gelul dezincrustant, acesta se foloseste pe fata uscata sau umeda? multumesc!
Toma Aurora a spus…
Buna, se foloseste pe fata umeda!
Anonim a spus…
eu am toata gama doar k nu inteleg cum se folosesc produsele. toate odata in fiecare zi? dupa ce aplic un produs cat astept pana sa il folosesc pe celalalt ..etc ? multumesc
Toma Aurora a spus…
Buna,

Se folosesc toate deodata, pentru ca sunt produse complementare.Te speli cu exfoliantul, apoi te stergi cu lotiunea tonica,iar apoi aplici crema. Daca ai si acele patch-uri,le poti aplica si pe ele peste cosuri.
Anonim a spus…
Cat timp se lasa cremele pe fata?Gelul se foloseste prima data , iar apoi crema?
Toma Aurora a spus…
Gelul se foloseste intocmai unui gel de curatare (se spala tenul cu el), iar crema se aplica dupa.
Anonim a spus…
Eu folosesc de mult timp produsele si sunt super.in catalog sunt mai ieftine. Gelul este 20 de lei si crema 30...e mai accesibil si primesti multe cadouri daca faci comanda de o suma stabilita de ei.
Anonim a spus…
Produsele sunt super si in catalog sunt mai ieftine. Gelul 20 si crema 30 de lei
Anonim a spus…
buna imi poti spune te rog ce fel de masca de la Mario Badescu ai folosit?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Despre Healing & soothing mask este vorba! :)
Unknown a spus…
hei.. folosesc gelul de vreo 3 zile, si de ieri a inceput sa ma mi jupeasca pielea pe zona unde l-am aplicat.. de ce oare? nu l-am aplicat ok? eu ma dadeam, masam si il lasam in jur de 5 minute sa actioneze... crezi ca din aceasta cauza? da rezultate, sunt multumita de el, doar ca mi-e frica sa-l mai folosesc pt ca iar o sa se jupeasca pielea poate