Yves Rocher Day


Well, astazi ma asteptam sa fie o zi Avon sau Elf. Dar din pacate, niciunul din cele 2 colete mult asteptate nu a ajuns la posta din localitatea mea.

In schimb, am primit doua colete Yves Rocher. Le-am asteptat ceva timp, deoarece, din cate am inteles, produsele oferite cadou nu au fost pe stoc. Dat fiind faptul ca nu mi-am comandat de vreo suma fabuloasa, am si uitat de comenzi. Iar astazi, iata surpriza!

Prima oferta din care am dat comanda a fost cea cu ruul oferit cadou.

Mi-am ales o crema 4 in 1 nou aparuta, impotriva imprefectiunilor. Eu am luat-o pentru cele 8 ore de ten mat pe care le promite si pentru inchiderea porilor deschisi. Momentan tot ce pot sa va spun este faptul ca este o crema care se absoarbe imediat, cu un miros suav, insesizabil. E buna ca baza pentru fondul de ten, in sensul ca nu face scame si parca ofera tenului un aspect mai mat. Acum sa vad cum va arata tenul meu la sfarsitul zilei...

Rujul ales a fost in nuanta Rose Damas:


Am mai avut un ruj din aceeasi gama, intr-un ton bej. Arata foarte natural pe buze si este cremos. Ambalajul arata bine si a meritat aceasta indelunga asteptare :)


Am primit si un mini-parfumel al unui produs ce urmeaza sa fie lansat: Moment de Bonheur. Miroase dulceag, a trandafiri de dulceata. As vrea foarte tare sa il am, desi recunosc ca Rose Absolue miroase mult-mult mai bine.

Cea de-a doua oferta din care am comandat a fost cea cu rimelul oferit cadou.
Mi-am comandat gelul exfoliant dezincrustant nou aparut, din aceeasi agma cu crema de fata. Este un exfoliant bland, care nu face spuma si nu contine sapun. Miroase delicat, ca si crema, si promite reducerea punctelor negre in numai 7 zile.
 Voi reveni cu impresii despre el in cazul in care ma hotarasc sa incep sa folosesc gama in mod constant.

Rimeul este sigilat, nu l-am desfacut inca, deoarece am 3 rimeluri de care ma folosesc in prezent.


Momentan, pe lista mea de dorinte de la YR se afla gelul de dus si lotiunea de corp din gama parfumui Iris Noir. Am deja parfumul si mi-as dori tare sa am intreaga sa familie. Preturile lor sunt cam piperate: 50 de lei gelul de dus, 69- lotiunea de corp... dar terbuie sa le am intr-un fel.

De asemnea gelul de dus Rose Absolue e pe lista mea de dorinte: miroase demential. Gelurile de dus din gama parfumurilor sunt mai scumpe ce-i drept, dar rezista muuuult timp (un gel de dus So elixir m-a tinut aproape 3 luni de zile). Sunt foarte dense si parfumeaza pielea incredibil de frumos.

Comentarii

Alina a spus…
Cand am terminat postarea am vazut ca si tu ai cam acelasi titlu:)) Ai cumparat putin mai scump ca mine:))
Mie imi place mai mult parfumul nou, desi nu-mi plac parfumurile cu trandafiri in general, dar asta are ceva suav si in acelsi timp delicios.

Sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Am vazut pozele Alina!!!!

Sa le folosesti si tu cu mare drag.

Pup:*
Unknown a spus…
sa le folosesti sanatoasa,Aurora!Eu ma pregatesc de o noua comanda Yves Rocher,de data asta parfumele :P
Unknown a spus…
era sa uit...ai un tag la mine ;)
Toma Aurora a spus…
Merci de urari si pentru tag, Endre! :*
Gina Cristiana a spus…
Ai un blog atat de primitor. Il citesc cu mare drag. :) Cu ocazia aceasta chiar acum am dat si eu prima mea comanda Yves Rocher pentru ca mi-ai adus aminte. Sa le folosesti cu placere. :*
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ginuta!
Sa folosesti cu mult drag tot ce ti-ai luat!

Te imbratisez,
:*
Liliana a spus…
Sa le folosesti sanatoasa! Sa ne spui impresiile tale despre crema.