Wishlist octombrie :X


Pentru luna octombrie mi-am alcatuit deja lista de dorinte.

Ca in fiecare luna, mereu apar tentatii noi si trebuie sa ma decid de fiecare data ce alegeri sa fac, pentru a nu umple sifonierul de haine pe care nu le voi purta niciodata.

In sezonul toamna-iarna din acest an ma simt foarte atrasa de blana. Nu cred ca as cumpara insa un articol de blana nou deoarece nu doresc sa sustin industria prelucrarii acestui material natural, dar daca as gasi un obiect vintage din blana nu as da inapoi. De asemnea stiu ca exista o varianta eco: blana artificiala.

Acum sa nu va imaginati ca m-as imbraca din cap pana in picioare in puf moale si calduros. Mai degraba as alege accesorii cu/din blana.


Eu sunt de felul meu mai friguroasa, de aceea am pus si "urechelnitele" in wish-list. Ma gandesc ca prin noiembrie oricum voi fi nevoita sa le port, de aceea ar fi excelent daca le-as gasi luna aceasta. Inca nu mi-am gasit o geanta pe placul meu luna trecuta....poate in octombrie voi fi mai norocoasa. Daca nu o sa fie ceva cu blana, atunci m-as lasa cucerita oricand de urmatorul model:



Prima geanta are acele blocuri de culori care sunt foarte in trend in sezonul acesta. Dar cea corai cred ca este mai usor de asortat si poate fi purtata si in sezonul cald. Oricum, ambele mi se par foarte frumoase si sper sa gesesc ceva asemanator pe la noi.



Imi trebuie si o haina de toamna. Una lunga. As prefera una groasa-groasa, dar cu o croiala simpla, ca sa nu mai fiu nevoita sa port 3 pulovere pe dedesubt :))


Si pana sa trec la haina lunga, m-as mai agata de niste pulovere calduroase, in culori calde, neutre.




Imi doresc mult o rochie ca cea din prima poza. Momentan nu stiu cum ii spune materialului din care este confectionata, dar am o vaga banuiala ca ar fi ceva gen matase, oricum un material mai alunecos. As purta-o cu blugii mei cu floricele (care momentan nu ma cuprind :))) sau cu dresuri negre. 
Imi place si cea de-a doua ca si materiale folosite: voal, perle, dantela. Este o creatie D&G si sper sa o conving pe sora mea sa mi-o reproduca intr-o zi, sub forma de bluza.



De asemenea, vreau sa imi cumpar colectia Jane Austen, care se va lansa vineri, 7 octombrie, impreuna cu revista Click pentru femei. Colectia va cuprinde 5 volume, in care celebra autoare din secolul XVIII surprinde cu mare maiestrie detalii din viata femeilor din acea epoca. Eu zic ca aceste carti nu trebuie sa lipseasca din biblioteca iubitorilor de literatura clasica, de buna calitate. In plus: nu-i asa ca aspectul cartilor este ireprosabil, feminin, imbietor?
Am vazut in DM niste sapunuri foarte chic si placut mirositoare. Pretul lor era de cca. 14 lei si erau ambalate grozav. In DM puteti gasi toate gamele firmei Sranrom, iar preturile produselor de ingrijire se ridica undeva la 30-40 de lei. Ambalajele lor sunt super frumoase, au un iz oriental. Mie mi-a facut momentan cu ochiul sapunul cu mandarine. Gelurile de dus, lotiunile uleiurile sunt sigilate si nu pot fi mirosite. Poate in unele magazine exista si testere.



In liceu am avut un luciu de buze de la Faberlic: era auriu, gros, lipicios, dar rezistent si avea un aspect spectaculos pe buze. Am citit pe google ca si luciul de buze de la Calvin Klein are cam aceleasi caracteristici. Eu l-am gasit pe okazii intr-o gama larga de nuanta. Preferata mea este cea roz piersica, dar am inteles ca toate culorile se vad frumos pe buze si nu sunt deloc tipatoare.


Abia astept sa vad cu ce ma voi alege la sfarsitul lunii, mai ales ca v-am spus: voi fi foarte calculata in zilele de shopping.


Comentarii

Unknown a spus…
daca gasesti gentute asemanatoare pe la noi te rog sa ne spui :))) si eu m`am plictisit de cand caut :-s

:*
dedeea a spus…
Primul pulover maroniu:) De la ce firma e:d?
Toma Aurora a spus…
Ale, daca gasesc voi face o postare neaparat! :*
Toma Aurora a spus…
Dedeea, primul cardigan este luat de pe site-ul Barneys.com. Acolo costa 10 milioane lei vechi. Eu am luat poza doar ca exemplu....nu mi-as permite sa dau doar pe un pulover atat.
Te pup!
dedeea a spus…
omg:O:| E superb:))
Ma asteptam sa fie de pe asos.com

Mare pacat:(
Andreea♥ a spus…
Eu imi doresc neaparat un guler din blanita! Imi place whislist-ul tau! Te pup
Marra a spus…
imi plac toate..toate toate:* acu ma gandeam ca un pulover mi-ar trebui..si inca o geanta si un palton crem...siii..vai de mine:)) iar nu respect wish list-ul:))
Toma Aurora a spus…
Dedeea, e foarte frumos intradevar. Cred ca poti gasi ceva asemanator si pe asos. Pup
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru apreciere Andreea. Eu am un fularas din blana, dar e cam subtirel...de toamna.


Pup back!
Toma Aurora a spus…
Da, Marra, asa este! Niciodata nu putem noi, fetele, sa ne stapanim. Azi vrem ceva, maine altceva :))
Alina a spus…
Imi place ultimul pulover.
Ma tot uit la genul ala de sapun, dar nu stiu de ce nu mi-am luat...
Toma Aurora a spus…
Alina, exact asa fac si eu. Cred ca de 5 ori l-am tot pus in cos si apoi l-am dus inapoi la raft. Mereu l-am mirosit, dar niciodata nu l-am luat, preferand in locul lui alte produse.
Unknown a spus…
Imi place prima hainuta bej postata dupa genti, mai stii de unde ai cules poza ?
Unknown a spus…
Sa inteleg ca nu ?
Toma Aurora a spus…
Buna, Drgonfly, abia acum am vazut comentariile tale.
Imi cer scuze pentru raspunul intarziat.


Poza este luata de pe Polyvore, este de la Juicy Couture si costa cca. 1.300 ron.


Te pup!