Review: Tus crema ELF





In postarea de fata voi face o descriere tusului crema Elf, un produs din gama Studio care vine insotit si de o pensula angled, micuta si destul de precisa. Pentru ca m-am obisnuit cu pensulele de la Bourjois mi-a fost destul de greu sa ma despart de ele, asa ca am aplicat acest eyeliner tot cu vechea mea pensula. Cea de la Elf mi s-a parut prea scurta si nu puteam sa o tin prea bine. 


Eu mi-am comandat nuanta Black de pe site-ul din UK (care am inteles ca nu mai expediaza de cateva saptamani colete in tara noastra :(( ) si am platit pentru acest tus doar 1,75 lire. Are un gramaj de 4,7 grame si se consuma greu. Este cremos si se intide imediat. 
Doua lucruri care m-au cucerit la el: 1. este foarte intens, ca un tus lichid, doar ca se aplica mult mai usor si nu trebuie sa fi prea  indemanatic ca sa tragi o linie perfecta; 2. daca aplic un fard peste el nu se intinde/nu se sterge. Mi s-a intamplat ca in cazul unor tusuri, daca vreau sa trec cu pensula ca sa estompez putin conturul, sa raman fara tus pe pleoapa :(




Eu l-am folosit in combinatie cu fardul Little Black Dress de la Avon, nuanta cea mai inchisa din paleta: un gri foarte inchis. Am aplicat prima data tusul, apoi m-am dar cu aplicatorul cu putin fard si am obtinut un fel de smokey-eyes mai domolit.


 Imi pare bine ca mi-am luat acest produs desi l-am adaugat ultimul in cos...asa, pe ultima suta de metri. Din partea mea are un mare plus si sper ca parerea mea despre acest tus cremos sa ramana neschimbata.

Pretul sau pe site-ul din Romania este de 18 lei, iar momentan au toate nuantele pe stoc. Din ce am citit eu pe blogurile fetelor, o cutiuta le-a tinut un an, in conditiile in care au folosit tusul aproape zilnic.



Ieri am pacatuit si mi-am comandat de la Yves Rocher gelul de dus Rose Absolue si parfumul Rose Absolue in sticluta de 15 ml. In plus ma asteapta si un cadou surpriza din partea firmei. Abia astept coletul!





Comentarii

LazyCat a spus…
in doua saptamani mi s-a uscat tusul:( a big no no for me.cum nu mai livreaza?saptamana trecuta mi-am comandat de la ei si vineri a venit.buuu,sper sa nu fie adevarat,prefer sa cumpar de pe site'ul elf uk.
Gina Cristiana a spus…
Deabia astept sa vad coletul tau de la Yves Rocher :x. Am vrut si eu sa imi iau acet tus insa am auzit ca se usuca si oricum nu mai am ce sa imi iau de la ELF insa o sa apara si la Avon cred ca in C17 un tus asemanator si deabia astept sa il iau. :*
Toma Aurora a spus…
LazyCat, eu il am de vreo doua saptamani si momentan este la fel ca la inceput. Sper sa nu patesc la fel.


Vorbeau fetele pe un forum ca Romania a fost scoasa din lista tarilor de livrare. Si eu sper sa se rezolve problema, pentru ca preturile lor sunt mult mai bune si ofertele sunt foarte tentante.
Toma Aurora a spus…
Ginuta si eu abia astept coletul. Am vazut si eu tusul crema de la Avon, in catalogul de sarbatori. Cred ca este destul de bun, banuiesc ca o sa se asemene cu creionul Supershock: cremos, intens, rezistent. Doar ca sub forma de creion era greu de ascutit...eu il ascuteam si de 5 ori pana reuseam sa nu ii rup varful. In cutiuta va fi mult mai practic! ;*
Anonim a spus…
si mie imi place foarte mult gel-linerul ELF. pentru exact aceleasi motive pe care le-ai prezentat si tu.
Eu insa sunt la al doilea borcan din nuanta Midnight :) si mie insa imi place sa-l estompez (sau sa-l intensific) aplicand fard in diferite culori peste. efectul e superb mai ales atunci cand aplic peste linia de gel un fard cu microglitter.

...dar adevarul e ca se usuca repede. cel putin primul meu borcan se uscase dupa vreo luna sau doua :(( dar poate fusese dintr-un lot mai vechi...sper ca asta cumparat acum sa fie mai bun...
oricum poti sa-l readuci la consistenta initiala daca picuri o picatura mica-mica de ulei de masline si apoi folosesti capatul unei pensule sa amesteci usor compozitia. eu am efectuat acest procedeu de vreo 4-5 ori inainte sa ma ajuti tu sa comand alt borcanel :)

cu recunostinta: Pisica albastra
AlinaGav. a spus…
Ma tenteaza si pe mine mult de tot tusul asta de la elf dar am auzit mult prea multe persoane spunand ca se usuca foarte repede iar solutiile acelea cu ulei de masline, cu crema si alte lucruri nu mi se par tocmai ok pentru pleoapele mele foarte uleioase...am auzit de varianta aceea in care scufunzi borcanelul in apa fierbinte (in asa fel incat sa nu intre apa in el) si cred ca pe asta o sa o incerc daca o sa mi cumpar vreodata un astfel de tus.
Toma Aurora a spus…
Buna Pisicuto,


Super sfatul tau. Momentan vad ca este intr-o stare buna. Macar sa mai apuc sa ma mai dau de vreo cateva ori cu el. Pretul a fost oricum mic si nu imi pare rau ca l-am luat, chiar daca se va usca in curand.


Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, si eu am citit ca unele fete l-am bagat in cuptorul cu microunde pentru 5 secunde si si-a revenit. Eu din pacate nu mai am un astfel de cuptor (cred ca s-a stricat si mi-e frica sa il bag in priza).

E foarte bun si sfatul tau. Cand se va usca il voi baga prima data in apa fierbine si daca nu isi revine trec la treaba cu uleiul de masline.

Pup:X
Alexandra a spus…
Am si eu tusul acesta si mi s-a uscat la vreo 2 sapt de la achizitionare :( o sa incerc solutiile de aici (cea cu apa fierbinte si cea cu uleiul de masline) sa vad daca functioneaza pt ca imi place prea mult produsul
Ela a spus…
Trebuie sa imi iau si eu un tus crema!De cand tot zic si nimic :)