Review: Saruri de baie Bunica Agafia


In seara asta mi-am facut o baie relaxanta la picioare cu sare cu efect de incalzire de la Bunica Agafia. Nu am mai folosit saruri de baie de cateva luni de zile. Cand e cald afara evit sa le utilizez pentru ca ma incalzesc si mai tare. Asa ca am asteptat sezonul rece pentru a ma bucura de ce a mai ramas prin cutiute.
Am cumparat cele doua borcanele de la Sala Dalles, de la Standul celor de la Cosmetica Verde, pe la inceputul primaverii. Le-am folosit pana prin iunie, iar apoi le-am asezat in spatele raftului cu produse cosmetice. Acum a venit vremea lor sa stea triumfoatare in fata :D!



Pentru un flacon am platit cca. 10 lei, iar greutatea lor a fost de: 650 de grame -sarea pentru incalzirea picioarelor si 800 de grame- sarea de baie relaxanta.
Diferenta dintre ele consta doar in aroma: cea pentru picioare este picanta, se simte aroma de ardei iute, iar cea de culoare verde are un iz de alge, de padure dupa ploaie. Ambele au acelasi efect: inmoaie pielea, ma incalzesc foarte tare, ma relaxeaza si ma imbie la somn. Am observat ca in cazul utilizarii constante pielea picioarelor devine mai fina si nu se mai crapa.

Fata de sarurile de baie din supermarket, acestea miros si par mult mai naturale si contin un numar sporit de ingrediente provenite din plante:

Sarea se dizolva destul de greu si este foarte placut sa o simt intreaga pe sub talpile picioarelor:




Astazi a fost o zi nu tocmai placuta in regiunea mea. A fost tare innorat si aveam impresia ca ploaia va incepe in orice clipa. Mi-am petrecut doar 30 de minute afara, impreuna cu cateii mei, apoi am intrat in casa, sa ma relaxez, pentru ca urmeaza o saptamana cu drumuri dese la facultate. Imi place senzatia pe care o am dupa o saptamana agitata. Doar asa reusesc sa ma concentrez asupra cat mai multor lucruri, iar la final sa me destind complet.


 Maine insa am zi libera, asa ca voi pleca inca de la rasaritul soarelui sa cotrobai de una singura prin magazinele. Am deja in program sa ajung la deschiderea unui sh , la prima ora. Trebuie sa fiu vigilenta, pentru ca ma voi lupta cu zeci de oameni sa gasesc cat mai multe lucruri interesante. Apoi sper sa primesc comanda la Avon si coletul de la Yves Rocher. Sper sa am noroc si sa ma pot trezi de dimineata :)



Comentarii

coco a spus…
imi plac cosmeticele de la bunica Agafia , am si eu cateva ! frumosi catei...
Nimphetamin a spus…
Si eu folosesc saruri si uleiuri de baie in sezonul rece. Mi-ai starnit curiozitatea pentru aceste saruri. Eu de la targul acela, de la Cosmetica Verde am luat saruri de la Natura Siberica. Cel mai fain miros ever!
Toma Aurora a spus…
Coco, multumesc !

Si mie mi se par bune produsele lor si au si preturi foarte bune!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Nimphetamin, tin minte ca am vazut o gramade de cutiute cu sare , la targ. Nici nu stiam pe care sa le aleg. O sa ma orientez si eu data viitoare spre Natura Siberica!

Te pup!
Monica - Pisica albastra a spus…
uuufff...ce mi-as dori sa fi stat in acelasi oras!
si eu am zile in care ma trezesc cu noaptea-n cap si cu chef de diferite tipuri de shopping: i love SH stores si bazarurile gigantice si aglomerate si tarabele de la metrou sau din Obor pliiine cu oje si alte fardulete...sau magazinele Mini Prix...as fi fost foarte fericita sa am o partenera de scotoceala ca tine :) mai ales ca paream sa avem gusturi inspaimantator de similare :)))

bafta la shopping! sa ne arati ce minunatii ai gasit!
Gina Cristiana a spus…
Imi place sa imi fac baie la picioare cand este foarte frig si de obicei foloseam sare mare de bucatarie, efectul era doar de incalzire. Cred ca este super relaxant cu sarurile astea si imi place mult numele "Bunica Agafia" :-p
Toma Aurora a spus…
Monica, te inteleg...eu abia recent am cunoscut fete care viziteaza des sh-uri, miniprix-urile sau magazinele de reduceri. Multe prietene se simt ofensate doar daca le pomenesc de asa ceva. In fata nu imi spun nimic, dar le simt ca sunt reticiente.

Asa eram si eu inainte, aruncam cu milioanele in stanga si in dreapta si niciodata nu ma gandeam sa caut reduceri, promotii, etc. Acum, cand imi amintesc, imi vine sa ma trag de urechi. Insa numai asa m-am "maturizat" la capitolul cumparaturi.


Revin cu poze!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ginutza, si sarea de bucatarie este perfecta. Iarna, cand ma udam la picioare, mama mea imi pregatea un vas cu apa fierbinte in care punea sare de masa in granule mai mari. Asa scapam de raceala si de friguri!


Si mie imi place numele firmei, mereu ma gandesc la o femeie batrana din Siberia care prepara in camara ei o gramada de tratamente naturale :D