Review: Mascara Volume Sprint Deborah


Astazi voi afce un review rimelului pentru volum Deborah, pe care l-am achizitionat in urma cu o luna, la pretul special de 15 lei, impreuna cu revista Unica.

In trecut am mai incercat doua variante de mascara, produse de aceasta firma: Volume& Curve si Long& Blach, varianta in ambalaj negru, ambele cumparate din Sensiblu, la un pret de 35 de lei.

Cel despre care va vorbesc in postarea de fata, are acelasi pret in magazinele Sensiblu: 35 de lei. Asadar reducerea oferita de Unica a fost substantiala.

Datorita faptului ca primele doua rimeluri Deborah mi-au lasat o impresie placuta, am cautat imediat aceasta varianta si am gasit-o in cele din urma, la un chiosc.


Cred ca nu am mai folosit un rimel cu periuta normala de cativa ani. Le-am preferat pe cele cu periute-pieptene din plastic, care au invadat piata cosmeticelor in ultima vreme. De cand am luat aceasta mascara, m-am reintors la vechea dragoste pentru periutele stufoase si am deja o rezerva: 2000 Calories si rimelul pentru volum de la Yves Rocher.


Imi place acest rimel pentru ca mi se pare ca ofera volum genelor, le face mai bogate, le alungeste si se demachiaza foarte usor. Eu nu ma dau cu rimel pe genele de jos, asa ca nu va pot spune cum se comporta pe acestea (stiu ca sunt unele rimeluri care alungesc genele de pe pleoapa inferioara prea tare, astfel incat acestea par mai lungi decat genele de sus :))

De asemenea, imi place culoarea sa: un negru foarte intens, asa cum am intalnit si la varianta Long&Black. Stiu ca si cei de la Avon aveau o varianta foarte intunecata, cand eram eu mai mica, dar au scos-o din catalog.




Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Chiar iti face superbe genele!:X
Toma Aurora a spus…
Multumesc,Anda!

Eu sunt multumita de el, dar cred ca depinde de fiecare persoana in parte ce fel de mascara prefera!

Te pup!
Marra a spus…
200 Calories am si eu tot de la o revista.L-am mai prins acum un an sau 2 tot la o promotie si de atunci il folosesc constant:X
Dar acum ca vad pozele tale ...as vreaa si eu un Deborah:X
te pup
Gina Cristiana a spus…
Ce frumos inegreste genele ( asta caut eu la un rimel) pacat ca nu am cumparat revista cand am avut ocazia.. :*
Toma Aurora a spus…
Marra si mie imi place 2000 de calorii, curbeaza foarte bine genele si le da volum. Il consider la fel de bun ca si cel de la Deborah! :*
Toma Aurora a spus…
Ginuta si eu regret ca nu am luat macar doua. Si sora mea si-a dorit, dar nu a mai gasit niciunde :( Cred ca s-a terminat repede stocul de reviste insotite de cadou.

Te pup!