Review: Masca de fata Total Radiance Avon


Aceasta masca a fost momentan scoasa din productie de cei de la Avon, dar eu presimt ca va fi relansata in noua gama Solutions cat de curand.

Am achizitionat-o dintr-o oferta pentru reprezentanti din campaniile trecute, la un pret redus cu 70%.
M-a atras faptul ca venea ambalata la borcanel si ca promitea o hidratare si o iluminare imediata a tenului.


Consistenta produsului este foarte cremoasa, opaca, iar culoarea sa este alb-portocaliu. Are o aroma de citrice cam sintetica, dar nu este foarte puternica, asa ca acest aspect nu a constituit o problema in folosirea mastii.

Cantitatea din cutie este de 100 ml. Se consuma destul de greu, chiar daca o aplicam in strat generos. Eu am utilizat-o de cca. 15 ori pana in prezent si mai am jumatate din recipient plin. Dupa aplicare masca se lasa pe fata 15 minute, apoi se indeparteaza cu un servetel de hartie sau cu apa.. Eu am optat intotdeauna pentru apa, iar de mare ajutor mi-a fost buretelul din celuloza de la Ebelin, care in cazul mastilor este foarte util.


Mi-a placut faptul ca dupa cele 15 minute petrecute cu masca pe fata, aceasta nu s-a uscat si nici nu a disparut de pe fata. A ramas la fel de cremoasa si s-a indepartat rapid. Tenul ramane foarte pufos, ca si cum l-as umple cu ceva in interior. Am avut de asemenea o senzatie de incalzire usoara si de comfort.

Nu mi-au aparut iritatii in urma utilizarii ei si am apreciat rolul sau hidratant. Este o masca buna si eficienta. Eu am tenul mixt asa ca nu pot afirma cu incredere ca masca este suficient de hranitoare si pentru un ten uscat.

O alta bila alba primeste pentru faptul ca se poate utiliza ori de cate ori simtim nevoia de hidratare. Asadar nu mai trebuie sa ma limitez la 2-3 utilizari pe saptamana. In prima saptamana cand am cumparat-o am folosit-o zilnic, dupa ce ma exfoliam cu ajutorul cremei abrazive cu extract de ceai alb de la Planet SPA.


Astazi am lenevit toata ziua. M-am simtit ca si cum afara ar fi fost foarte frig. Abia pe seara, pe la 8, cand am iesit afara mi-am dat seama ca de fapt este chiar caldut. Poate am fost asa amortita si din cauza pisicilor care dormeau lesinate, fiecare pe unde apucase :D


Comentarii

Marra a spus…
>:D< pentru ca-mi esti asa de draga:*
Simona Tucu a spus…
Ce pisicute frumoase aaaaii, sunt superbe, ce drag mi-ar fi sa le smotocesc nitel... :P
Sper sa accepte si Ginuta mea sa intre in casa cat de curand, a fost pisica vagaboanda si de abia ne-a lasat sa punem mana pe ea la inceput, acum s-a obisnuit cu noi, insa ii este frica sa stea in spatii inchise, sper ca se va obisnui si voi avea ocazia sa o pozez si eu tolanita pe canapea.. :P
Sa te bucuri de ele... si de mascuta ta de la Avon! :)
Monica - Pisica albastra a spus…
aaaawww!! cum dorm pisoacele!! :))
stiau ele ce stiau: de azi se strica vremea. ele au intrat in hibernare prematur :)
orice pisica care se respecta stie ca somnul de frumusete cu cat e mai lung cu atat te face mai adorabila :))
Ladybird- Ginutza a spus…
:x mi s-a facut dor de pisicuta mea ( pe care nu o mai am)..
Daca stiam de masca asta mi-o luam si eu pentru ca in afara de masca de argila si ce mai prepar in casa nu mai am incredere in nimic..poate mai apare in revista sa o testez si eu :D

Te pup
Toma Aurora a spus…
Marra, te imbratisez si eu si te pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, cu timpul pisicuta ta se va obisnui. Asa am avut si eu un pisoias tare salbatic si apoi nu mai scapam de el. Era al unei vecine si fugise de la ea , fiind ademenita de pisicile mele. Credea bietul de el ca toate sunt mamele lui :D

Dar apoi a devenit asa bland incat a stat la vecina mea si nu a mai fost deloc sfios! Pup"*
Toma Aurora a spus…
Monica, sa stii ca ia mare dreptate!

Pisicile sunt niste somnoroase. Cel din poza care sta lungit, doar mananca si doarme, atceva nu face. Ma gandesc ca poate face acest lucru pentru ca este inca mic, iar apoi cand va creste si se va "indragosti" de pisicute va sta tot timpul treaz :))
Toma Aurora a spus…
Ginutza, eu nu mi-am mai preparat de mult o masca home-made....chiar mi-ai facut "pofta". Sper sa mai apara masca in oferta, sau macar sa fie reintroduse in catalog. Tin minte ca in trecut, in aceeasi gama, exista o crema abraziva calda cu zahar brun care era tare buna :(( As vrea sa o reintroduca si pe aceea. Pupici!
Adina Aruştei a spus…
cata treaba au pisicile! :)) le muncesti rau de sunt asa obosite? :))