Review: Luciu de buze Calvin Klein- Delicious Pout


Am cumparat acest gloss de pe Okazii, de la seller-ul Babylon69, despre care v-am mai vorbit si in postarea cu fardul de obraz Astor si luciul de buze Bourjois.

Am asteptat cateva zile pana cand nuanta pe care mi-o doream a fost in stoc, dar livrarea a fost foarte rapida si am primit in scurta vreme pachetelul.

Mi-am dorit acest gloss de prima data cand l-am vazut! Dintre toate culorile cel mai tare m-a atras Burst, deoarece mi s-a parut naturala si usor de purtat indiferent de cum imi machiam ochii. Mi-a placut ca are sclipici fin si mi se parea gros, lipicios. Nu este nici pe jumatate atat de lipicios pe cat ma asteptam, mi se pare ca are o textura densa, dar care nu incarca excesiv buzele si nu le lipeste.

Desi produsul avea un punctaj mare pe makeupalley.com, cateva fete i-au dat putine stelute din cauza faptului ca ar fi lipicios. Probabil sunt si persoane care doresc variante foarte usoare, asa ca daca va recunoasteti in aceasta descriere si iubiti glossurile apoase, nu va recomand acest produs.


Orificiul prin care iese afara continutul este numai bun pentru o dozare perfecta.  Tubul in sine este un pic dur si nu aveti de ce sa va temeti atunci cand apasati, deoarece plasticul este ceva mai tare decat in cazul altor ambalaje asemanatoare.


Textura: un luciu dens, cremos, usor sclipicios. Sclipiciul auriu nu se simte pe buze, este destul de fin. Exista si o varianta cu sclipici argintiu, insa luciul respectiv nu este colorat, ci transparent.


In momentaul in care il intindem, culoarea luciului se estompeaza usor, dar nu devine perfect transparenta.

La capitolul rezistenta eu ii ofer nota maxima: am mancat cu el pe buze, am baut mult suc si tot nu a disparut de tot. Aroma sa este foarte suava, usor mentolata.

Am ajuns si la pret. In afara costa cca. 16 $. La noi, l-am vazut in magazinul Farduri.ro cu 50 de lei. De asemenea l-am mai gasit pe alte site-uri cu reduceri la preturi intre 36 si 60 de lei. Eu l-am luat cu numai 22 de lei, iar impreuna cu transportul am ajuns la 29. Consider ca am facut o mica afacere si ma bucur ca mi-am mai cumparat un alt produs din wish-list.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Arata foarte bine, ai platit foarte putin pe el, chiar ai facut o afacere.
Mie imi plac gloss-urile lipicioase, adica adera bine si nu exista posibilitatea sa se imprasite peste conturul buzelor, si eu am unul Dior care imi place cel mai mult dintre toate exact pentru acest aspect, ramane la locul lui ore intregi.
Are o culoare minunata gloss-ul tau, chiar mi-ar placea si mie un astfel de produs!
Merci pentru review!
Alina a spus…
E genul de nuanta dupa care ma dau in vant!
Imi plaaaace!:)
Toma Aurora a spus…
Simona,ai dreptate in privinta glossurilor lipicioase, chiar rezista mai bine pe buze si nu se intinde deloc. Eu am avut unul de la Faberlic in adolescenta: era gros-gros. Cel mai bun luciu posibil. Pe vremea aceea am dat 18 lei pe el. Era cel mai scump luciu de buze din clasa si toate fetele se dadeau cu el. Pe vremea aia nu aveam noi fetele mari pretentii la cosmetice, le luam, in general pe cele mai ieftine posibile.
Toma Aurora a spus…
Alina, cand am vazut pe internet prima data aceasta nuanta ,am simtit ca lesin! Apoi am citit pretul si deja il dadusem uitarii. Nu sunt genul care sa dea multi bani pe rujuri/luciuri/oje, pentru ca nu prea le folosesc. Dar acum, ca l-am gasit la un pret acceptabil l-am cumparat imediat!