Review: Gel antibacterian pentru maini SABON


A inceput sezonul virozelor, al racelilor si al problemelor sistemului respirator.

In aceasta perioada trebuie sa acordam o grija sporita sistemului imunitar, sa consumam cat mai multe fructe bogate in antioxidanti, ceiuri calde si suplimente nutritive.

Eu nu sunt o mare fana a gelurilor antibacteriene, dar le consider esentiale in igiena zilnica a celor care au grija de sanatatea lor. In plus sunt mici ca dimensiune, practice si le putem strecura in orice poseta sau chiar intr-un buzunar.

Am cumparat gelul antibacterian cu verbina Sabon in urma cu luni bune, dar l-am folosit foarte rar, dupa cum se poate observa din fotografie. Desi am optat pentru varianta mini , de 80 ml, nu am reusit sa consuma decat maxim 30 de ml.

Gelul se gaseste in magazinele Sabon in urmatoarele variante: cu verbina, patchuli-vanilie-lavanda, pink cotton, vanilie. Puteti alege intre recipientele la 80 ml care costa 22 de lei si cele de 200 ml pentru care veti plati 44 de lei. Varianta full size este mult mai convenabila, dar nu puteti transporta peste tot sticluta cea mare. O varianta ar fi sa transferati continutul in recipiente mai mici, daca aveti la indemana.


Pentru cei interesati, am fotografiat si ingredientele. Eu am descoperit cateva substante iritante, asadar nu cred ca gelul este indicat persoanelor foarte sensibile.
Modul de deschidere este foarte practic: eliberarea produsului se face prin apasarea pe capacelul maro. Ambalajul este facut din plastic asa ca puteti presa usor continutul, sa iasa la suprafata.


Gelul antibacterian are o culoare verzui- transparenta si in interior sunt adaugate niste particule in nuante de turquiose, care se sparg si se dizolva in moementul in care ne masam mainile.
Aroma este fresh, de lamaie, dar am simtit si cateva note vanilate, foarte persistente. Aceastea raman pe maini ore bune in timp ce aroma de lamaie dispare relativ repede.


Comparand acest produs cu altele similare, de la Yves Rocher si Oriflame, nu pot sa concluzionez decat ca gelul de la Sabon arata mai bine, eventual va puteti mandri cu el atunci cand il folositi, dar in rest...face cam acelasi lucru, la suprapret!





Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Am o problema de cand am inceput scoala imi simt mainile mereu murdare si nu pot cara un sapun dupa mine in geanta ;)) este o alternativa buna gelul antibacterian mai ales daca si miroase asa bine..si nu a spirt cum miros cele din supermarket :))
Toma Aurora a spus…
Ginuta, nu miroase deloc a spirt, dar cred ca poti gasi o varianta mai ieftina la fel de buna. Te pup:*