Produse dragalase Barbie


Astazi am facut rost de niste produse pentru fetite foarte foarte simpatice. Toate au niste ambalaje foarte dragute, cu floricele, bombonele si sunt inscriptionate cu litere roz bon-bon.

O sa vi le prezint de la stanga la dreapta:

-sclipici pentru fata si corp: nu are nicio aroma, este foarte luminos si colorat. Nu intentionez sa il folosesc in mod obisnuit, dar mereu am fost obsedata dupa gelurile sclipicioase. Imi place sa ma dau cu ele cand stau prin casa sau sa le folosesc cand vreau sa decorez ceva. Tin minte, in scoala generala,  ne scriam in "albume" amintiri si ne puneam "pupici" peste care dadeam cu cat mai mult sclipici :)) Ce vremuri!

-luciu pentru buze in forma de bomboana, cu aroma de pere: este usor si se simte lichid pe buze;

-luciu de buze sub forma de acadea, cu aroma de caramel: are aceasi consistenta ca si cel "bombonica";

-doua lacuri de unghii parfumate.


Cel roz este pastelat si cremos. Cel bleu are irizatii violet si imi aminteste de un lac de unghii din copilarie. O sticluta are 5 mililitri, iar eu mi-am dat 3 straturi ca sa se vada culoarea pe unghie.

Aceste produse dragute nu au o calitate exceptionala, sunt create pentru "domisoarele" de peste 3 ani, sunt mai putin parfumate decat cosmeticele pe care noi, fetele, le folosim. Nu stiu daca la noi se gasesc prin magazine, in afara costa cativa euro un produs. Sunt ambalate foarte frumos, in niste cutiute roz si pe mine ma duc cu gandul la copilarie si la...primavara.


Comentarii

Ela a spus…
Ce dragute sunt!
Balsamurile le-as folosi des daca le-as avea iar sclipiciul sigur mi-ar fi de folos cand as vrea sa imi ridic moralul si sa ma joc prin casa sau chiar pe afara, seara, de ce nu.

Mi-ai adus zambetul pe buze cu aceasta postare.Parca m-am destins.Multumesc!
Gina Cristiana a spus…
:) foarte dragute.
Alina a spus…
am un singur regret : ca atunci cand eram mica nu erau mai multe produse de gen barbie:(
eu mai aveam uneori cate-un balsam de buze colorat de la Oriflame
Toma Aurora a spus…
Buna, Ella. Multumesc pentru comentariul tau foarte dragut.Te pup:*
Toma Aurora a spus…
Koko, Ginutza, mie mi se pare ca in general produsele pentru copii arata asa de ispititor :X

Alina, cand eram mica aveam tot un balsam de la Oriflame, in forma de floricica. Era in 2 culori: roz inchis si roz deschis. Ii spunea O'Girlie :))
Descude a spus…
Ce simpatice sunt:)
Anonim a spus…
Si eu vreaauuu! :P De unde le-ai luat?
Toma Aurora a spus…
Le-am luat cum un an de la un magazin care importa produse din afara tarii. Intre timp s-a inchis, dupa ce a vandut toata marfa.Tot de acolo mi-am luat vopsele acrilice pentru materiale textile, o agenda cu iepurasi, lumanarele parfumate, decoratiuni de Halloween.
Anonim a spus…
Pacat ca nu mai e deschis. :(